مسابقه ماه مبارک رمضان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من تو پست اول گفتم که تا 15 ماه رمضون وقت هست از همین الانم میتونید طرح بذارید. فقط یادتون باشه هر کسی فقط 2 طرح.

پس با توجه به صحبتهایی که شد جایزه رو کنار میذاریم و فقط جنبه اصلی موضوع یعنی گرفتن ایده های جدید و بدست اوردن تجربه رو هدف اصلی در نظر میگیرم. از این بابت خیلی خوشحالم اینو جدی میگم چون تازه فهمیدم بچه ها هنوز هم مثل قبل فهمیده هستن (البته اصلا شکی هم درش نداشتم)

P.A.Y.T.O.N

Active Member
بابا مهدی ترکوندیا؟؟؟
طرحت قشنگه ولی به نظر من ایرادش اینه که اگه می خوای حالت روحانی پیدا کنه از طیف های سبز استفاده کن و حاله های نوری...
اینجوری انگار شیطونه
23.gif
!!!

mpourebadi

Member
چشات قشنگ میبینن P.a.y.t.o.n جان.
گفتم که این طرح کامل نیستش و فقط برای استارت مسابقه طراحیش کردم.

mpourebadi

Member
طرح نهایی بنده حقیر

با سلام.
پیشاپیش فرا رسیدن ماه مهمانی خدا رو به تک تک مجیدی های گل تبریک میگم.
بابا کجایید. همتون که فرار کردید. امیدوارم که رفیق نیمه راه نباشید.
خوب این طرح نهایی من برای شرکت در مسابقه.فکر کنم دیگه جدی جدی یکی از نامزدهای برنده مسابقه باشم.

آخرین ویرایش:

GFX Master

آفرین طرح قشنگی شده منتها اقا مهدی گفته بودم که تا 15 رمضون وقت هست.

mpourebadi

Member
کار امروز را به فردا نینداز !!
سارا جان از 4 روز دیگه کلاسای دانشگاه شروع میشه و ما تنبلا مثل چی باید بشینیم بخونیم.
اگه رشته مهندسی کامپوتر میخونی تا تهش بگیر چی میگم.

cold

Member
mpourebadi جان کد عکس رو اشتباهی برداشتی . باید خط دوم رو توی img.majidonline.com بر میداشتی . در هر صورت از دور که قشنگه . :)

arashonline

Well-Known Member
کار امروز را به فردا نینداز !!
سارا جان از 4 روز دیگه کلاسای دانشگاه شروع میشه و ما تنبلا مثل چی باید بشینیم بخونیم.
اگه رشته مهندسی کامپوتر میخونی تا تهش بگیر چی میگم.

آهان ميخواستي بگي كه داري مهندسي ميخوني ! :wink:

mashreghi

Member
باغ رمضان و یک پیشنهاد

ضمن تبریک به دوستان عزیز که کارهای قشنگی رو ارائه کردند طرح شماره یک خودم رو که با نام باغ رمضان آماده کردم تقدیم می کنم امیدوارم در بین کارهای هنرمندان انجمن حرفی برای زدن داشته باشه واگر مورد تائید اساتید قرار گرفت قصد چاپ اونرو با کمک یکی ازدوستان دارم .

واما پیشنهاد : برای اینکه مثل مسابقه محرم هجوم کارها درآخرین روزها صورت نگیره و هیجان مسابقه بیشتر بشه طراح مسابقه و مدیر انجمن مهلت ارسال کارها رو دو مرحله ای کنندیعنی مهلت ارسال طرح اول تا 7 رمضان و دومی تا 15 رمضان . فکر کنم اینجوری سیر کار منطقی تر پیش بره و کارهای شکیل تری ارائه بشند.

لینک کمکی اگرپیوست مشکل داشت :

http://www.arpapic.com/Images/3tqh.jpg

لینک توصیه شده توسط مدیرانجمن و آپلود سنتر سایت

پیوست ها

• ramezan majidonline.jpg
    ramezan majidonline.jpg
    370.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
آخرین ویرایش:

mpourebadi

Member
وای پسر چی کار کردی!!
من یکی که داره فکم میفته.خیلی خیلی خیلی قشنگ و زبا شده.
الحق که ا باید صد سال زیر دستتون شاگردی کنیم.
من یکی فعلا طرحتو بیشتر از طرحای دیگه حتی طرح خودم دوست دارم.
کوچیکت مهدی.

GFX Master

نه بابا چه اشکالی داره خوب صحبت میکردیم دیگه مشکلی نیست.

GFX Master

mashreghi خیلی خوب شده.

منتها بچه ها یه چیزی که هست لطفا الان کمتر نظر داده بشه چون قراره آخر سر برنده داشته باشیم پس بهتره فعلا فقط تماشاچی باشیم و آخر سر که همه طرحا اومدن نظر بدیم. چطوره؟

GFX Master

راستی در مورد نظری که mashreghi داد باید بگم من این تاریخ رو برای این گفتم که بچه ها آزادتر بتونن طراحی کنن چون الان هم مدرسه ها و دانشگاهها باز شده دیگه کمتر وقت برای اینجور کارا میرسه و نخواستم بچه ها زیاد تو سختی بیفتن و از درس و زندگیشون دور بمونن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا