مسابقه طراحی Signature | دور دوم

Saeed

Well-Known Member
پس فكر كنم بهتره اجازه باز و بسته كردن تاپيک مسابقه به سعيد داده بشه. وگرنه ممكنه اعلام نتيجه ها بيشتر طول بكشه! ( روز اعلام نتيجه، هم بايد مدير حضور داشته باشه هم سعيد )

به نظر من هم بهتره اسم شركت كننده ها موقع اضافه شدن امتياز، به پست اضافه بشه(مثل قبل)

و يه نكته ديگه اين كه: آخر اسم فايل ها، امتيازش هم نوشته شده! و قبل از اعلام نتيجه ميشد امتياز ها رو ديد!

+خسته نباشيد ميگم به سعيد و همه شركت كننده ها
به نظر من هم بهتره اسم شركت كننده ها موقع اضافه شدن امتياز، به پست اضافه بشه(مثل قبل)

و يه نكته ديگه اين كه: آخر اسم فايل ها، امتيازش هم نوشته شده! و قبل از اعلام نتيجه ميشد امتياز ها رو ديد!

پویا جان سلام

خوب مختصر میگم وقتی طرح ها رو برام ارسال کردید اوونا رو شماره گذاری کردم و جمع بندی و فشرده و ارسال برای داورا ( فایل زیر رو دانلود کنی متوجه منظورم میشی )
http://www.persiangig.com/pages/dow...m/Majid_Online_DrSaeed/Signature/Lost_w43.zip

بعد از اعلام نتایج به من ( از طریق پ.خ ) امتیازاتو به طرح ها یا همون عکسها اضافه کردم ( فایل زیر رو دانلود کنی متوجه منظورم میشی ) برای اینکه خواستید کلیه طرح ها رو دانلود کنید بدونید کدوم طرح چند امتیاز داره ...
http://www.persiangig.com/pages/dow..._Online_DrSaeed/Signature/w43/Signature43.rar

اگه دیدی فایل رو گذاشتم قصد توحین یا هر چیزه دیگه ای رو نداشتم فقط خواستم خودت بری تاریخ ایجاد فایل رو ببینی و هیچ شک و شبه ای برای هیچ یک از دوستان شرکت کننده نباشه :wink:

پس فكر كنم بهتره اجازه باز و بسته كردن تاپيک مسابقه به سعيد داده بشه. وگرنه ممكنه اعلام نتيجه ها بيشتر طول بكشه! ( روز اعلام نتيجه، هم بايد مدير حضور داشته باشه هم سعيد )

تصمیم این هم با مدیرای ارشده ، چون نمی تونن دسترسی بازو بسته کردن یه تاپیکو بهم بدن ...

+خسته نباشيد ميگم به سعيد و همه شركت كننده ها

ممنونم پویا جان به شما هم خسته نباشید و بازم تبریک میگم بهت :rose:

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member

اگه دیدی فایل رو گذاشتم قصد توحین یا هر چیزه دیگه ای رو نداشتم فقط خواستم خودت بری تاریخ ایجاد فایل رو ببینی و هیچ شک و شبه ای برای هیچ یک از دوستان شرکت کننده نباشه :wink:

البته اصلا منظور بدى نداشتم! يه وقت سو تفاهم نشه! منظورم اين بود كه بهتره تا اعلام نهايى نتيجه مسابقه ، امتياز ها و اسم صاحب طرح معلوم نباشه. همين :)

آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
مجید جان انتظار داشتم شما رو هم ببینم بین جمع ... :wink:
سلام دکتر!!قربونت ...
صبر کردم یکم طح مسابقات بره بالا بعد یهو بیام یه طرح بدم بکشمش پایین ...:lol:
سرم شلوخه یه کم فقط جمعه ها روی ماه فتوشتپ رو میبینم :green:ایشاله این هفته ...
بابا اساتید رو هم پیگیری کنید شرکت کنند ... خیلی از بچه ها هستم که نیستن:shock:
---------------------------------------------
به امید بالندگی همه
یا علی:rose:

Saeed

Well-Known Member
سلام دکتر!!قربونت ...
صبر کردم یکم طح مسابقات بره بالا بعد یهو بیام یه طرح بدم بکشمش پایین ...:lol:
سرم شلوخه یه کم فقط جمعه ها روی ماه فتوشتپ رو میبینم :green:ایشاله این هفته ...
بابا اساتید رو هم پیگیری کنید شرکت کنند ... خیلی از بچه ها هستم که نیستن:shock:
---------------------------------------------
به امید بالندگی همه
یا علی:rose:
منتظرن شما بیای تا بیان :green: :wink:

منتظرتممممممممممممم :rose:

سلام ، منم واسه اولين بار اين هفته دارم شركت مي كنم و اميدوارم كار خوبي تحويل بدم ...

اما يه 2 تا پيشنهاد درباره مسابقه دارم كه شايد كم و بيش بتونن مفيد باشن :
اول اين كه من فكر مي كنم بهتره علاوه بر معيار هاي فعلي ، ميزان كار انجام شده توسط طراح هم سنجيده بشه ، يعني داوران با گرفتن تصاوير خام استفاده شده در Signature ببينند واقعا طراح چه قدر وقت گذاشته ... ( كه البته خودمم قبول دارم كه كار هر چه قدر باشه نتيجه نهايي مهمه ... ولي خوب فكر بهتري هم به ذهنم نرسيد :دى‌)
پيشنهاد بعديم درباره جايزه هست ... به نظر من بهتره جوايز مراحل بيشتري داشته باشن ، كه براي مثال وقتي كسي از 50 امتياز رد شد ، بتونه به جايزه 100 امتياز ، كه ويژگي هاي بهتري داره اميدوار باشه.

يه دونه هم انتقاد دارم ...
يه كم تاخير ها كم بشه بهتره ... ( البته به آقا سعيد و همه دستندركاران (!) حق مي دم به خاطر زمان گير بودن و سختي كارشون )

يه سوال هم دارم (‌ :دى‌ )
آيا آرشيوي از كاراي هفته هاي قبل هست ؟

در آخر هم تشكر مي كنم از سعيد آقا ، سارا خانوم ، داوران و كليه افرادي كه براي اين مسابقه زحمت مي كشن. :rose:

Saeed

Well-Known Member
● پيشنهاد بعديم درباره جايزه هست ... به نظر من بهتره جوايز مراحل بيشتري داشته باشن ، كه براي مثال وقتي كسي از 50 امتياز رد شد ، بتونه به جايزه 100 امتياز ، كه ويژگي هاي بهتري داره اميدوار باشه.

پیشنهاد خوییه ولی مستر باید بیاد 2 دو تا 4 تا بکنه :دی

يه دونه هم انتقاد دارم ...
● يه كم تاخير ها كم بشه بهتره ... ( البته به آقا سعيد و همه دستندركاران (!) حق مي دم به خاطر زمان گير بودن و سختي كارشون )

چشم محمد جان من تمام تلاشمو میکنم که این تاخیر ها کمتر و کمتر بشه ولی کسی از پشت پرده خبر ندارهــــــــــــــــــــــــــــــ ... !! :green:

● آيا آرشيوي از كاراي هفته هاي قبل هست ؟

فکر کنم تاپیکش رفته توی آرشیو :rose:

خعلی مرسیییییی دوست جان

با سلام ، باز من اومدم و يه سري انتقاد و پيشنهاد ديگه :دى ... ببخشيد اگر طولاني مي نويسم :wink:
توي مسابقه سري قبل شركت كردم و حالا به خاطر ضعف كار رتبه اي نياوردم ... اما دوست دارم يه بررسي كوچولو روي شيوه نتايج از ديدگاه خودم داشته باشم ، تا هم سوالات خودم بر طرف بشه و هم شايد به كيفيت مسابقه كمك كنه.

اول از همه ، همين جا مي گم كه چيزي كه مي گم فقط ديدگاه منه و مشخصا داوران بسيار با تجربه تر و مجرب تر از من هستن ، پس به هيچ وجه قصد اهانت به كسي رو ندارم ...
و نكته ديگه هم اين كه اگر كار كسي رو مقايسه كردم باز هم قصدي ندارم ، فقط چون مي خوام مثال شهودي باشه و بهتر حرفم رو برسونم يه كوچولو مقايسه مي كنم.

اول از همه درباره معيار ايده :
همون طور كه قبلا هم گفتم به نظر من داوران نمي تونن درباره ايده كار بدون ديدن تصوير اوليه قضاوت كنن ...
در اين مورد كار خودم رو مثال مي زنم ( اصلا قصد اعتراض به نتيجه ندارم ... فقط يه مثاله )
اين تصوير كار منه :
19.jpg

حالا برداشت من از ايده اينجوريه كه اگر اين ، تصوير يه كار آماده بود و من فقط قسمت هايي رو Sponge مي كردم ايده كار من بايد نمره "0" مي گرفت ... ولي اگر چيدمان همه قسمت ها رو خودم انجام داده باشم ، معيار ايده مي تونه نمره بهتري بگيره. ( كه حالا اين كار در حالت دوم بود و من در طراحيش از تصاوير زير استفاده كردم )

1299244053.jpg
1296988084.jpg

( تصاوير در سايز كوچك هست ، چون تاكيد مساله روي كار من نيست )

معيار بعدي ، پرداخت و اجراي دقيق :‌
در اين مورد من باز هم فكر مي كنم حضور تصاوير اوليه براي قضاوت لازمه ... كه توي مقايسه بعضي از موارد من واقعا از نمرات اين كار ها تعجب كردم.
براي مثال من اين معيار رو در كار هاي 9 و 11 واقعا قوي تر از كار 15 نمي بينم ، و يا حداقل فكر مي كنم پرداخت و اجراي دقيق كار 15 حداقل از كار 10 يه كم كه بالاتر هست ( قصد توهين نيست ، فقط مثاله و نظر شخصي من )

معيار ديگه ، رنگ بندي :
نمرات رنگ بندي هم كه باعث شد كاملا به سليقه و چشم هاي خودم شك كنم :دى
بازم درباره كار خودم نمي دونم ،‌چون ممكنه خودم نتونم دربارش حرف بزنم ... اما فكر مي كنم رنگ بندي يكنواخت كار 17م ، برابر با رنگبندي كار 16م نيست ... و خيلي مثال هاي مشابه ...

درباره معيار اصول گرافيكي نمي تونم نظري بدوم ، چون گرافيك نخوندم ... :سوت‌!
توي معيار پايداري به موضوع هم فكر مي كنم عادلانه بوده :دى

( در آخر باز هم مي گم قصد توهين به هيچ يك از شركت كننده ها ، مسئولين ، داوران و ... نبود. اگر هم انتقادي كردم احتمالا علم من كم هست و جهت اطلاع خودم بوده. در ضمن به هيچ وجه اعتراضي به نتيجه مسابقه ندارم ، اگر چه وقتي ديدمش يه كم خورد تو ذوقم ، ولي خوب ايشلا توي كاراي بعدي جبران مي كنم. )

تبريك مي گم به برندگان و باز هم تشكر از همه ...

آخرین ویرایش:

masijoon

Member
سلام به همه.
نظر من اینه که تو یه همچین مسابقه ای نباید فقط به یه عکس اکتفا کرد. اونم با این مجموعه ی عظیمی از عکسایی که اینترنت پیش رو گذاشته. اینجوری یه نفر ممکنه کلی زحمت بکشه. ولی یه نفر دیگه فقط یه عکسو برش بده و یه متنم بزاره کنارش ولی کارش شیگ تر بشه. شاید اگه فایل PSD هم فرستاده میشد و داوران محترم روی میزان کاری که انجام شده هم یه دقتی میکردن بد نبود. نمیدونم این نظر منه. در کل مسابقه خوبیه.

همگی موفق باشن:rose:

bashir134

Active Member
دقیقا با نظرات SMDaneshvar وmasijoon موافقم
ولی چون عضو جدید بودم
گفتم حرفی نزنم
حالا من حداقل درخواستی که داشتم این بود که نفرات برتر در مورد کاراشون بیشتر توضیح بدند
مثلSMDaneshvar جان البته من خودمم تو قسمت نتایج این پیشنهاد رو دادم و عکسایی که استفاده کردم نشون دادم
تو همین راستا ازDrSaeed هم تشکر میکنم که مراحل کارش تو عکسی که گذاشت نشون داد

به نظرم بهترین راه برای حل این مشکل دریافت فایل psd هست وبس!
مثلا همین کار خودم(در مورد طرح بقیه نظری نمیدم!) مطمئنم کسی که عکس خالی رو ببینه نمیدونه من از سه عکس+4نوع براش استفاده کردم
فقط معلومه که یه عکسی رو برش دادی گذاشتی اون وسط
راستی اینم بگم که به نتیجه هم اعتراضی ندارم(حداقل در مورد طرح های برنده اینطوره!ولی بقیه...)

به نظر من هرکاری که نمیخواین بکنین

منطقاً باید فکری برای عکس خالی بکنین آخه عمق کار یکی با یه عکس نشون داده نمیشه:sad:

اگه زیاد حرف زدم( تایپ کردم!) عذرمیخوام:wink:
به هیچ کسی هم قصد جسارت نداشتم و ندارم:rose:

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member

دوستان اگهـ کسی ایدهـ ای نظری برای بهبودهـ مسابقهـ دارهـ بیاد

بگهـ ، ما حتما استقبال میکنم ( مختص دوستانی میگم کهـ میگن تازهـ عضو

فروم شدیم و خجالتی هستم بهترهـ کهـ این حرفها رو کنار بذارن و بیان نظرات و انتقاداتشون

رو برای بهتر شدن مسابقهـ بگن )

خعلی مرسی

موفقیت

سعید

:rose:

.
.
.

nima_dsnr

کاربر VIP
ای بابا ما رو هم به حرف آوردین!!!

بنظر من فکری برای ایده ها بکنید...

آخه اینجور که معلومه ایده خونی (خوانی) خیلی سخته؛ -منظورم اینه که داورا از کجا میتونن ایده های بچه ها رو پیش بینی کنن؟-

این رو از روی نمره های ایده میشه فهمید!

اصلا کسی 3 که نگرفته هیچ! اکثرا یا 1 هستن یا نیم.

راستش خودم هم پیشنهادی ندارم که این نقیصه برطرف بشه ولی اگه کسی چیزی بنظرش میاد بگه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی که این بحث رو شروع کردید. بنظرم این بحثا از خود مسابقه خیلیییییییییی مهم تره.
اینکه صرفا هر هفته یه کار طراحی بشه ولی درباره اش صحبتی نشه که اصلا فایده نداره!!

قبل از هر چیز بگم که این حرفای من فقط در حد نظرات یه نفر هست! یعنی نه معیار خاصی
هست و نه اینکه اصرار دارم همه قبولش کنن. فقط نظرم رو دارم میگم و خوشحال میشم که
اگر نقدی بر حرفام هست بگید.

در مورد ایده صحبت شد. هم نیما یه سری مسائل رو گفت هم SMDaneshvar
ببینید ما مخصوصا نمره ی بخش ایده رو زیاد کردیم. چرا؟ چون میخوایم قوه ی تخیل و ایده سازی
بچه ها قوی بشه. اگر میخواستیم به این راحتی هر کسی از 3 نمره ، 3 رو بگیره که فایده ای نداشت!
نه اینکه رسیدن به عدد 3 غیرممکن باشه ولی خوب طبیعتا رسیدن به بالاترین نمره نیازمند یه کار بدون
نقص هست! لازم هم نیست حتما کسی شاخ غول رو بشکنه!! اصلا ایده یعنی چی؟ یعنی حتما برداریم
40 تا تصویر مختلف رو با هم ترکیب کنیم و کلی افکت و فیلتر بدیم و ...؟؟ این که اصلا ربطی به ایده نداره!

ایده یعنی اینکه شما با استفاده از قوه ی خلاقیت تون بتونید یک طرحی رو ایجاد کنید که با سایرین
متفاوت باشه. از یه زاویه ی جدید به موضوع نگاه شده باشه. تکراری نباشه. الان توی همین مسابقه ی
میتسوبیشی به کارها نگاه کنید. طرح شماره ی 1 بنظرم یکی از ساده ترین طرحهایی بود که توی مسابقه
شرکت کرده بود. نمره ی ایده اش 3 شد! چرا؟ چون با بقیه فرق داشت. چون یه طرح جدید بود.

یا طرح شماره ی 18. با یه کادر ساده طوری عمل کرده که چشم بیننده کاملا به سمت اون متنی میره که
اسم مدل ماشین نوشته شده. اینجور کارا کارای جدید و خارج از محدوده ست.

تا کِی میخوایم خودمون رو توی طرحهای تکراری محدود کنیم؟
نیما جان شما میگی داورا چطوری بدون داشتن اطلاعات از اینکه طراح چه کاری کرده به ایده نمره میدن.
باید بگم که ایده اصلااااا ربطی به این نداره که طراح چه عناصری رو استفاده کرده! ایده یعنی اون ذهنیت
شما از موضوع. یه موقع هست یه نفر 10 تا عکس رو با هم ترکیب میکنه ولی نمیتونه یه طرح نو و خلاقانه
ایجاد کنه. ولی یه نفر فقط با 2 تا خط ساده طرحی رو ایجاد میکنه که تا آخر عمر توی ذهن باقی میمونه.
پس ایده رو با اجرا اشتباه نکنید.

در مورد رنگبندی.
ببینید توی طراحی و گرافیک یه سری اصول رنگبندی وجود داره. شامل ترکیب رنگها، استفاده از رنگهای مکمل،
ایجاد کنتراست مناسب در طرح و ...
من کار SMDaneshvar جان رو از نظر رنگ مثال میزنم چون خودشون خواسته بودن.
اولا فکر کنم شکی نداشته باشیم که توی کار شما مقوله ی رنگهای مکمل رعایت نشده.
دوما استفاده از رنگهای بیش از حد تیره باعث شده که جلوی ماشین اصلا خوب دیده نشه! چه اصراری داشتید
که جلوی ماشین اینقدر تیره بشه؟
سوما کنتراست کار شما به شدت پایین هست. اگر لازم هست توضیح بدم؟
زیر چراغ سمت راست ماشین رو نگاه کنید. یه قرمزی خیلی تند ایجاد شده که بخاطر افکتی بوده که به ماشین
دادید. چه لزومی داشته اون رنگ قرمز اونقدر تند دیده بشه؟

در آخر اینو میگم که کارها همگی بدون هییییچ اسمی به ما داده میشه. حتی اگرم با اسم باشن باور کنید هیچ
تاثیری روی نتایج نداره. SMDaneshvar جان به نظر من اگر شما الان از این طرحتون راضی باشین هیییچ موقع
نمیتونید پیشرفتی داشته باشید.

ما چرا مسابقه رو نزدیک به 3-4 ماه معلق کردیم؟!؟؟؟؟ چون میخواستیم یه تحول و پیشرفتی در کارها ایجاد بشه.
به همین خاطر یه سری آموزش حرفه ای هم ترجمه کردن بچه ها و منم از بچه ها خواستم که قبل از شرکت در
مسابقه حتما اون آموزش ها رو مطالعه کنن و سعی کنن کارهاشون رو در اون راستا طراحی کنن. ولی هنوزم
میبینیم که بین 21 طرح شرکت کننده ، شاید یکی 2 طرح استاندارد در زمینه ی امضا دیده بشه و بقیه ی طرحها
هنوزم همون روش سنتی و قرار دادن یک عکس و نوشتن چند تا متن در کنار عکس رو دنبال میکنن! خواهشا اون
آموزشها رو مطالعه کنید تا بهتر متوجه بشید که استاندارد امضا در دنیا به چه صورت هست.

و خواهش بعدی هم اینکه از اینجور بحثها بیشتر انجام بدید! این بحثها باعث میشه که پیشرفت کنیم.

Alireza Saeedi

Active Member
قبل از هر چیز بگم که این حرفای من فقط در حد نظرات یه نفر هست! یعنی نه معیار خاصی
هست و نه اینکه اصرار دارم همه قبولش کنن. فقط نظرم رو دارم میگم و خوشحال میشم که
اگر نقدی بر حرفام هست بگید.

به همین دلیل من اصلا پاراگراف آخر حرفتون رو قبول ندارم !! :دی
کی گفته استاندارد دنیا این نوع طرح هاست که الان ترجمه شدش تو انجمن هست ؟؟؟؟
اگه من الان بیام یه آموزش به زبان انگلیسی بنویسم و بدم psd tuts اونو بزاره تو سایتش !! یا یه همچین چیزی اونوخ اون سبکی که من ابداع کردم !!
یا اون مدل طرحی رو که من کار کردم می شه جزو استاندارد های دنیا ؟؟

من از بچگی با این کلمه ی استاندارد مشکل داشتم ! چه عیبی داره وقتی یکی میتونه خاص باشه استاندارد رو در نظر نگیره ؟؟
اگه دقت کنین زگومگو جان هر دو هفته از یه سبک استفاده کرده و دقیقا هر دو امضا به یک سبک هستش که چون به نظر شما
این سبک استاندارد جهانیه هر دفعه اول شد !!

به همین دلیل من اصلا پاراگراف آخر حرفتون رو قبول ندارم !! :دی
کی گفته استاندارد دنیا این نوع طرح هاست که الان ترجمه شدش تو انجمن هست ؟؟؟؟
اگه من الان بیام یه آموزش به زبان انگلیسی بنویسم و بدم psd tuts اونو بزاره تو سایتش !! یا یه همچین چیزی اونوخ اون سبکی که من ابداع کردم !!
یا اون مدل طرحی رو که من کار کردم می شه جزو استاندارد های دنیا ؟؟

من از بچگی با این کلمه ی استاندارد مشکل داشتم ! چه عیبی داره وقتی یکی میتونه خاص باشه استاندارد رو در نظر نگیره ؟؟
اگه دقت کنین زگومگو جان هر دو هفته از یه سبک استفاده کرده و دقیقا هر دو امضا به یک سبک هستش که چون به نظر شما

كاملا با شما موافقم و تا اين مقوله برطرف نشه من كه ديگه در مسابقه شركت نميكنم :mad:
چه جدي:green:

bashir134

Active Member
تاره اين خودش يه بحث ديگه هست
وقتي موضوع هفته بعد به من سپرده ميشه مطمئناّ موضوعي رو انتخاب ميكنم كه روش ميتونم مانور بدم(البته يه فتوشاپِر بايد بتونه كاراي مختلف انجام بده)
اين باعث ميشه همچين اتفاقي بيافته(يه نفر چند بار اول بشه يا نفرات برتر زياد تغيير نكن)
مثلا همين موضوع شير
من كه اصلا طرح استانداردي! به ذهنم نميرسه(باز اگه پاكتي بود ميشد كاري كرد!:green:)
جدا از شوخي
يه چيز ديگه مدت مسابقه هست:
مثلا من يه لحظه يه طرح سنگيني به ذهنم رسيد
ولي ديدم تو4 روز نميتونم انجامش بدم(آخه منكه مدام پشت كامپيوتر نيستم كه وگرنه هر طرحي رو ميشه يه روزه ساخت!)
براي مسابقات 7تگي! بايد هفت روز وقت داشت
اونقت ميمونه اعلام نتايج كه ميتونيم مثلا 6روزش كنيم كه يه روز بررسي كارها و امتياز دهي باشه
البته اين كاراي انجام شده(مال خودمو ميگم كه سو تفاهم نشه) نياز به اين همه زمان نداره ،
ولي وقت بيشتر=ايدهي بهتر+كار دقيق تر--->طرح بهتر
چندتا سوالم داشتم ، گفتم بگم چون به احتمال زياد قبلا بحث شده:
1:چرا فقط دو داور؟
2:چرا Psd كارا رو نميگيرين؟
3:نميشه اعضا نقش داور رو ايفا كنن؟(البته اين يه سري مشكل ايجاد ميكنه ولي...)
4:چرا بزنده ها توضيح كارشون رو نميدند؟
5:همون 4تاست گفتم 5تا باشه رند بشه!!!!!:)

آخرین ویرایش:
بازم ممنون كه جواب دادي سارا جان ( واژه بهتر از "جان" نيافتم !‌ :دى ) ...

اول اينكه همونطور كه گفتم من اعتراضي به نتيجه ندارم و همه چيزايي كه گفتم مثال بود ،‌ همينطور درباره رنگ بندي هم كار خودم رو نگفتم چون تا حدودي قبل از مسابقه متوجه مشكلش شدم ...
اما ! به نظر من هميشه هم استفاده از رنگ هاي مكمل كار رو زيبا جلوه نمي دن ... مثلا ، تا جايي كه مي دونم زرد (!) و بنفش مكملند ، ولي آيا هر نوع استفاده و تركيبي ازشون مي تونه زيبا باشه ؟ يا خيلي از تركيب ها ، مثل تركيب رنگ هاي خنثي با بقيه رنگ ها ، يا تركيب قرمز و آبي شايد مكمل نباشن ولي در بسياري از موارد مي تونن بهتر ايفاي نقش كنن.
( البته دليلي كه من از رنگ صورتي استفاده كردم اشتباه من بود كه تا قبل از برگزاري مسابقه فكر مي كردم رنگ لوگوي اصلي Mitsubishi صورتي هست ... - توي ويكيپديا لوگو شون رو صورتي گذاشتن :دى - )

درباره ايده هم قبول دارم كه اون خلاقيت مهم هست ، ولي به نظر من اين خلاقيت بايد در راستاي كار باشه و شايد با معيار " پايداري به موضوع " ارتباط مستقيم داشته باشه ، چون من فكر مي كنم هر ايده اي هم ارزش نداره ... كه مثلا چون يكي گرفته ماشين رو از سقف آويزون كرده و كارش متمايزه پس ايده ش هم خوبه :دى ( يه مثالي زدم كه كسي انجام نداده تا كسي ناراحت نشه ... )
و يا من فكر مي كنم ايده كار 18 كمتر از كار 1 نبود ، يعني تنها چيزي كه اولي بيشتر داره خاص بودنه و متفاوت بودنه كه به نظر من معيار مناسبي نيست ... ( رجوع به مثال بالا ! :دى‌‌ )

همينطور فكر مي كنم مقصود منو از تعريف ايده توي پست قبلي بد برداشت كردين :سوت !
چون من نگفتم كه كاري كه از 60 تا عكس تشكيل شده ايده بهتري داره ،‌ منظور اين بود كه كاري كه ايده ساختارش ( چيدمان ) از فرد باشه با كاري كه فقط يه افكت گرفته باشه متفاوته ...

به هر حال بازم ممنون ، قصد حاشيه سازي نيست و فقط يه نوع بررسي و تبادل نظره ...

zagomago

کاربر VIP
بابت اف تاپیک معذرت میخوام

اقای Mr.Wondrous میشه بپرسم این ترجمه های که شما کردید از چه ابزارهایی استفاده شده برای ساختش

1.jpg

hiding.jpg

0je4k506f9eaxf625w9u.jpg

غیر از اینه که اینها از یک سری ابزار استفاده کردن که تو اکثر Sig ها استفاده میشه و
این ابزار روش پایه یا ساده یا استاندارد ساخت Sig هستن
حالا اگر شما با کلمه استاندارد مشکل داری( البته مشکل شما با شخص هست نه با عقیده و نظر )
و نمیخوایی از اموزشهایی که خودت ترجمه کردی استفاده کنی
از لینکهایی که اقا پوریا اینجا گذاشتن استفاده کن اگر اینها هم برات ثقیل
هستند تشریف ببر google با یک جستجو میتونی روشهای ساخت خوبی پیدا کنی
اگر هم با همه اینها از زمان بچگی مشکل داشتی از همون روشهای خاص و ناب خودت استفاده کن

این حرفت هم مثل حرفی که در مورد فاش شدن اسمها زدی بچه گانه است
چون من قبلا هم در اکثر مسابقه ها از این روش ( نه سبک ) استفاده میکردم
با این حرفت باید من مسابقه های قبلی همیشه اول میشدم
شما هم حتما تا الان کاسه چشمهای بنده رو دراورده بودید

من برای سرگرمی اخر هفته تو مسابقه شرکت میکنم و
اگه برنده شدن تو این مسابقه اینقدر برام مهم بود که بخاطرش کسی رو زیر سوال ببرم
حتما تا الان حداقل نشان برنده ها رو قطار فشنگ میکردم میزدم زیر امضام
بهر حال میتونی تمام کوپن های خرید و کاپ مسابقه و گرند ویتارایی که من بردم رو برداری برای خودت
شاید یک خورده درد کم بشه

اینم چند تا sample ساده با ( موضوع حیوانات )برای برادر فتوشاپر که هنوز عرقش خشک نشده
زیاد شوخی میکنه

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

Saeed

Well-Known Member
بشیر جان من همیشهـ خلاصهـ مفید و کم حرف میزنم :green:

اگهـ وقت مسابقهـ بیشتر بشهـ معمولن میگن پشت آدم باد میخورهـ و هی امروز و فردا میکنهـ

خودمو دارم میگما ، مطمئن باش همهـ کسایی کهـ اینجان 24 ساعت پشت کامپیوتر نیستن ...

و حرف آخرم واسهـ وقت یکی از همین شرکت کنندهـ ها تو این دو هفتهـ اخیر

2 ساعت بعد از اینکه تاپیکو زدم طرحشو ارسال کرد و واقعا هم زیبا بود و جزء برندهـ ها بود

1:چرا فقط دو داور؟

بنظرم کافیهـ ، ولی اگهـ کسی فکر میکنهـ میتونهـ کمک کنهـ بهـ مستر یا عرفان خودشو معرفی کنهـ :wink:

2:چرا Psd كارا رو نميگيرين؟

قبلا بحث شدهـ این موضوع :دی

3:نميشه اعضا نقش داور رو ايفا كنن؟(البته اين يه سري مشكل ايجاد ميكنه ولي...)

اینم قبلا مطرح شدهـ :دی

4:چرا بزنده ها توضيح كارشون رو نميدند؟

شاید تایمشو ندارن ؟ از خودشون بپرس :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا