آفرین ، شما ریتوپولوژی رو تو زیبراش انجام دادی؟ خیلی دلم میخواد ریتوپولوژی زیبراشو تست کنمبله همش با موس ه و یه لپتاپ ،بهش بگو نترسه میگم نخوردشممنون من هنوز مبتدی هستم ،فعلا خوابه به موقعش بیدار میشه
این هم از ریتوپوی کراکتر ما
آره والااقا رضا بیا ما کار فانتزیمونو بکنیم اینا رو بیخیال خطرناکن
شما ریتوپولوژی رو تو زیبراش انجام دادی؟
آره والا![]()
ا Zremesher پس واسه R6 ـه. من چقدر دنبال پلاگینش گشتم آخه ورژنی که من کار میکنم R4 هست. ایول ، خیلی خوبه پس . تنکسسلام ، رضا جان کاری که سعید عزیز انجام دادن Auto هست فکر کنم ، زیبراش R6 یک قابلیت معرکه گذاشته به نام Zremesher شما کافیه یک کلیک کنی بهترین ریتوپولوژی ممکن رو انجام میده با حفظ UV !
تمدید رو اگه دوستان موافق بودند انجام میدیم، مرسی عباس جان .کسایی که دوست دارن مسابقه تا شنبه شب تمدید بشه یه تشکر پای همین پست بزنن.اگر تعداد تشکر ها به 5 تا برسه مسابقه تمدید می شه
Zremesher پس واسه R6 ـه. من چقدر دنبال پلاگینش گشتم آخه ورژنی که من کار میکنم R4 هست
اینجوری که این زبونش آویزونه فک کنم یه عالمه غذای خوشمزه دیده. به نظرم یه صحنه با کلی غذا بذاری براش بهتر باشهحالا مونده ساخت یه محیط که هنوز ایده مشخصی براش ندارم
شخصیت ما هم تکمیل شد....
مرسیاینجوری که این زبونش آویزونه فک کنم یه عالمه غذای خوشمزه دیده. به نظرم یه صحنه با کلی غذا بذاری براش بهتر باشه
مهدی جان، این هم تکسچره هم متریال sss 2سلام
اقا یه روز کمه حداقل یه ماه اضافش کنید.
علی اقا این تکسچره یا متریال sss ؟
این کاراکتره با هیکل پیچیدش اگه توی مسابقه وزنه برداری شرکت کنه اصلا شانس موفقیت نداره.
خیلیم بی تربیته هنوز لب ساحل نرفته لخت شده
آقا مصطفی مرسی از کاراکتر
ایول داش علی خیلی خوب شده،
واسه محیطش هم همون دریا خوبه یه مایو راه راه یا خال خالی هم بپوشون بهش به نظرم بهتر میشه عینک افتابی هم بزنه که دیگه حرف نداره![]()
مایو رو نمیشه کاریش کرد! چون این همه خلاقیت به خرج دادم روی آناتومیش
عینک رو خوب اومدی
چون تا حالا آب نساختم نمیدونم چجوری میشه، ولی سعیمو میکنم . . .
سلاماقا یه روز کمه حداقل یه ماه اضافش کنید.
فکر کنم دیگه بایستی برم سر وقت تکسچر