مسابقه شماره ۱ (شخصیت)

HR3D

کاربر فعال
بچه ها منم یه پیش نمایش از کارم میگذارم ( میدونم ضعیف ترین کاره مسابقه برای منه ولی به بزرگی خودتون ببخشید ) :rose:
نظرتون رو بگید ، من کاری برای پیش اومده که قکر میکنم تا جمعه-شنبه نباشم و شاید شنبه برگردم روش کار کنم (اگر مسابقه تموم نشده باشه :green:)
رو مدل باب اسفنجی بیشتر کار کردم چندتا تغییرات روش انجام دادم ( فکر کن از نو ساختم ) که دیگه مال بعد مسابقه فکر حساب بشه :)

خودم رو کشتم او بک گرند این محیط رو که شکل آبی گلداره گیر بیارم ولی نتونستم ، تمام تکسچر ها بجز شن و خونه ی پاتریک کار خودمه
بسه دیگه چقدر حرف زدم :lol:

یا علی :rose:

پیوست ها

• Spongebob.jpg
    Spongebob.jpg
    174.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27

saeed.zare

Active Member
اگه تعداد تقاضاها برای اضافه کردن زمان زیاد باشه ، زمان رو تمدید می کنیم.

اگه بشه تمدید کنید که دیگه خیلی عالی میشه:oops::rose:
من هنوز مدلینگ رو تموم نکردم اگه تمدید نشه یا مجبورم سر هم بندیش کنم یا انصراف ..:sad:
HR3D کارت خوبه پسر ادامه بده :rose:

mostafa8

Well-Known Member
اخرش تمومش کردم

اینم کاراکتر من

ممنون میشم دوستان نظرشونو در باره کار من بگن

و کمک کنن چه متریالی به کارم بزنم کار خوبی بشه چون تو متریال ضعیف عمل میکنم معمولا :rose:

render4.jpg

::reza::

کاربر VIP
همگی خسته نباشید
ریتوپولوژی با 3DcOat
35249177763633647380.jpg

Yar.kh

Member
بچه ها کارهاتون خیلی عالیه. من تقریبا تازه شروع کردم. سعی میکنم تا فردا مدلنیگ رو تموم کنم

HR3D کارت هرچند از نظر مدلینگ پیچیدگی نداره اما خیلی با نمک شده. بخصوص اون خنده پاتریک :lol: اگه باب اسفنجی رو بتونی سوراخهاش رو به جای تکسچر با مدل در بیاری فک کنم خیلی بهتر میشه.
محیط هم یکم با جلبک پر بشه بهتر میشه.

مصطفی کارت خیلی خوب شده. البته چون نسبت به وال ای یکم بلند تر شده شاید قسمت بدن خالی به نظر میاد. منظورم قسمت شکم اون قسمت خالی هست. اگه یه چندتا چراغ یا هر جزئیات دیگه ای اضافه بشه فک کنم بهتر میشه. درست ها هم الان کارایی شون چیه؟ اگه حد اقل دوتا انگشت باشه جالب تره. الان از دست ها چیزی معلوم نیست.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
همگی خسته نباشید
ریتوپولوژی با 3DcOat
35249177763633647380.jpg

اوه ! یکی از پچه های گل 3DCoat کار هم پیدا شد ... اقا واقعا از 3DCoat خلاقانه تر دیدی ؟؟؟ یعنی عالیه ها ... ریتوپو هم خیلی خوب شده اما برای انیمیت به مشکل میخوری ، اون Border داخل چشم رو به داخل 2 تا Loop بده تا پلک ها ایجاد شند .

من فکر نکنم به مسابقه برسم ، ولی برای همه ارزوی موفقیت میکنم :rose:

mostafa8

Well-Known Member
مصطفی کارت خیلی خوب شده. البته چون نسبت به وال ای یکم بلند تر شده شاید قسمت بدن خالی به نظر میاد. منظورم قسمت شکم اون قسمت خالی هست. اگه یه چندتا چراغ یا هر جزئیات دیگه ای اضافه بشه فک کنم بهتر میشه. درست ها هم الان کارایی شون چیه؟ اگه حد اقل دوتا انگشت باشه جالب تره. الان از دست ها چیزی معلوم نیست.

این قراره یه مترسک باشه که داره از یه بوته گیاه نگهبانی میکنه دستاشم ارس که با اون هر موجودی که بیادو میترکونه . :lol:

::reza::

کاربر VIP
اوه ! یکی از پچه های گل 3DCoat کار هم پیدا شد ... اقا واقعا از 3DCoat خلاقانه تر دیدی ؟؟؟ یعنی عالیه ها ... ریتوپو هم خیلی خوب شده اما برای انیمیت به مشکل میخوری ، اون Border داخل چشم رو به داخل 2 تا Loop بده تا پلک ها ایجاد شند .
ممنون ، گلی از خودته
3Dcoat واسه ریتوپو عالی هستش . آره چشمها فعلا مدل نکرده ام مرسی بابت راهنمایی.

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
دوستان همه خسته نباشن
سعید واقعا همشو با موس زدی ؟
خدایش دیگه کم کم داره مارمولکم ازش می ترسه .
افرین چه کردی
می گم چشماش چرا بستن؟
اقا رضا بیا ما کار فانتزیمونو بکنیم اینا رو بیخیال خطرناکن

جدیدترین ارسال ها

بالا