مسابقه شماره ۱ (شخصیت)

::reza::

کاربر VIP
ماشالا دوستان، امان نمیدیدا :) ایول . :rose:
منم تازه شروع به مدلسازی کردم.البته با زیبراش.
00737464913901275017.jpg

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام به همگی
آفرین airbos اناتومی رو خیلی خوب زدی
Ali_CG چتر با حالی شده اتفاقا منم چند وقت پیش یه چتر ساختم ولی این قشنگتر از مال منه
shervin55 این کاراکتر یه دلقکه ؟ من کارای فانتزی دوست می دارم خوب شده.
مصطفی چه رباط حالبی یاد والی افتادم
آقا رضا عقب نمونی تا اینجاش عالیه
LinkinForEver خوب شده من از چهره چیزی سر در نمی یارم
سعید جان چه کاراکتر با حالی ولی مارمولک من ازش نمی ترسه :)

Mehdi_Lover3dsmax

خوب دوستان منم یه کارایی کردم ولی به نظرم تا اون چیزایی که تو ذهنمه رو پیاده کنم زمان کم میارم .
مثلا اومدم به دستش چروک بدم کشیدگی توی جزئیات احساس شد وا سه همین جزئیاتو از اول زدم.
یه چیز جالب تجربه کردم یه باکس ساده رو توی مادباکس فیساشو تا یه عدد مشخص بالا بردم و سیو کردم بعد همون باکس رو توی زی براش بردم و به همون اندازه فیساشو بالا بردم . حجم فایل ماد باکس تقریبا 4 برابر فایل زیبراشه.
این زیبراش عجب الگوریتمی داره ولی مادباکسم یه حسنایی داره که زیبراش نداره مثلا تو زیبراش موقع تکسچر ساختن کیفیت پیکسل های تکسچر به تعداد فیس های مدل بستگی داره ولی توی ماد باکس نه.
کلا به این نتیجه رسیدم که بهتره از هر دوتاش با هم استفاده کنم.
این مارمولک با مادباکس تکسچر دادم.
راستی واسه فیلم آواتار 2 بهم پیشنهاد دادن از مارمولکم استفاده کنن:green:

marmolak3.jpg

کاربر VIP
ایول آقا مهدی ، چه مارمولک خوشگلی :)، راستی منم کمی با مادباکس تجربه دارم. در مورد محیطش به نظر نسبت به زی براش ساده تره . راستش برای اسکالپ میخواستم با ماد باکس کار کنم. اتفاقا کلی ویدیو آموزشی هم دیده بودم . اگه بخواید برای کارهایی که با موس و کیبورد کارتون راه بیوفته خوبه اما با Wacom PenTablet که من دارم نه :green:.یه باگی در این مورد داره که باعث میشه محل اسکالپ با مختصات Pen یکی نباشه. امیدوارم واسه ورژنهای بعدی رفعش کنند.

Mehran coyote

Well-Known Member
باو من نتم قطعه الانم کافی نت هستم isp عوض کردم هنوز تو مرحله رانژه هست

ولی خوب شد نتونستم شرکت کنم :green:
بچه ها همه قوی بودن اگه شرکت میکردم شانس اخری نصیب من میشد.

همگی خسته نباشید

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
این زیبراش عجب الگوریتمی داره ولی مادباکسم یه حسنایی داره که زیبراش نداره مثلا تو زیبراش موقع تکسچر ساختن کیفیت پیکسل های تکسچر به تعداد فیس های مدل بستگی داره ولی توی ماد باکس نه.

تازه اقا کجایه کاری ؟!!!
همون فایل زیبراش رو با همون حجم میشه با 7Zip به 1% کمپرس کرد ، یعنی 100 مگ رو میکنه 1 مگ !!!!

کلا به این نتیجه رسیدم که بهتره از هر دوتاش با هم استفاده کنم.

من هم دقیقا همین نتیجه رسیدم ، مودباکس تو تکسچر خیلی عالیه راحت 5k کیفیت تکستچر رو کار میکنه و خیلی قابلیت های عجب ناکی داره :green:

آخرین ویرایش:

Mehdi_Lover3dsmax

اما با Wacom PenTablet که من دارم نه .یه باگی در این مورد داره که باعث میشه محل اسکالپ با مختصات Pen یکی نباشه. امیدوارم واسه ورژنهای بعدی رفعش کنند.
من از بامبو استفاده می کنم این مشکلو ندارم خیلیم راضیم ازش .پولم نرسید Wacom بخرم . قبلنا که تو شرکت کار می کردم Wacom داشتن ولی از اون الکیاش بود این مشکل و نداشت ولی جیگرمو له کرد کند بود.
سعید دست و پاهاش باحاله . چطوری با دستش چیز می گیره؟

Ali_CG

Well-Known Member
همگی خسته نباشید، کار همه قشنگ شده
من زیاد فرصت نکردم روش کار کنم، تقریبا روزی نیم ساعت . . .
معلوم نیست بتونم به موقع تمومش کنم . . .
حمید، بانو چویی نیست؟!
سعید دادا خیلی خوب رفتی جلو، حسابی روش وقت بزار

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    48.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34

کاربر VIP
من از بامبو استفاده می کنم این مشکلو ندارم خیلیم راضیم ازش .پولم نرسید Wacom بخرم . قبلنا که تو شرکت کار می کردم Wacom داشتن ولی از اون الکیاش بود این مشکل و نداشت ولی جیگرمو له کرد کند بود.
بلی درسته. البته وقتی رو حالت Mouse mode بود به باگ میخورد و دیگه اینکه رو Smooth با کلید shift خیلی ضعیف عمل میکرد .

saeed.zare

Active Member
ای بابا همه که قلم دارن ،منم یه موس دارم انقده خوبه دل همتون جیز :green:
مهدی جون باحالی از خودتونه ،مارمولکت رو بفرس بیاد پیشش تا ببینی چجوری میگیره:)
علی جون ما که به پای شما نمیرسیم دادا ،ایول خیلی خوبه :rose:

خب اینم کار من تا الان پنجه دست و پاش هم تقریبا فرم گرفت

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام .مرسی بچه ها از کارهای عالی تون .واقعا کیف کردم. بچه ها در مورد وقت نگران نباشید و کارتون رو ادامه بدید .ته تهش، اگه تعداد تقاضاها برای اضافه کردن زمان زیاد باشه ، زمان رو تمدید می کنیم.چون حیفه یه سری از کارهای عالی مسابقه ، به نتیجه نرسه:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا