مسابقه بزرگ بهترين بكگراند همه بيان تو

Hamed_jon

Member
آقا ما كه عكساي شما رو نديديم لطفا مستقيما از خود سايت فراخواني كنيد.
ممنون

Hamed_jon

Member
بله درست شد ممنون.
فقط شما بگو بكگرانها بايد كامل از خود طرف خلق شده باشه يانه ميتونه مثلا از چند تا از آموزشهاي ايراني و خارجي كمك بگيره؟؟؟

a Truth Seeking

Active Member
هردوتاشون قشنگ كار شده من از نمونه تصاويري مثله اولين عكس خيلي خوشم مي ياد.اميدوارم آموزشش هم داده بشه نه اينكه فقط هدف نمايش باشه.

jasoosk

Member
اگه همراه با آموزش باشه منم هستمت.
ولي بدون حاشيه.

قربانت .
محمد.

d@nial

Well-Known Member
3.مهلت ارسال آثار تا 31 شهريور

5.تاريخ اعلام نتايج 10 شهريور ماه ميباشد

خيلي جالبه!

mohsenshahbazi

Active Member
اين هم از كار من البته بگم من فتوشاپيست حرفه اي نيستم گهگاهي يه كارايي باهاش ميكنم
اميدوارم خوشتون بياد :arrow: 8)

toranj_1455

Member
سلام
آقا كاميار عزيز ممنون از تاپيك خوبي كه درست كردي!
راستش بچه هاي يكم قديمي ميدونن كه چند وقت پيش مسابقه ي شماره ي 1 wallpaper مجيد آنلاين برگزار شده بود كه به دلايلي آخرش به نتيجه اي كه بايد ميرسيد نرسيد و قرار شد كه مسابقه ي شماره ي 2 برگزار بشه. با توجه به اين كه نسخه ي جديد مجيد آنلاين داره روش كار ميشه و به زودي افتتاح ميشه اگر موافق باشيد پيشنهاد برگزاري مسابقه ي بزرگ كاغذ ديواري شماره ي 2 مجيد آنلاين را همزمان با راه اندازي نسخه ي جديد سايت مطرح كنيم. البته كاغذ ديواري صرفا يك كاغذ ديواري ويندوز نيست بلكه ميتونه نمادي باشه از فعاليت و طراحي و ايده ها و چيزهايي باشه كه اعضا تاكنون در اين سايت داشتند يا ياد گرفتند كه در قالب يك كاغذ ديواري مطرح بشه

كه اگر بخواهيم يك مسابقه ي خوب برگزار كنيم لازمه كه محلي جداي از انجمن ها با ويژگيهاي خاصي (برنامه نويسي خاص) باشه تا خوب برگزار بشه و همه ي طرح هاي بچه ها را به صورت نمايشگاهي در بياريم و همه حق راي دادن داشته باشند و حتي حق اظهار نظر راجع به تك تك كار ها به صورت جداگانه

اين حرف ها به منزله ي اين نيست كه اين تاپيك را ادامه نديم. اين تاپيك را فعال نگه داريد و كارهاتون را اينجا بفرستيد تا ان شا الله مقدمات برگزاري مسابقه ي اصلي فراهم بشه

ممنون
عليرضا

toranj_1455

Member
اينم كار من اميدوارم خوشتون بياد :oops:

majiid_online.jpg

jasoosk

Member
ترنج جان - خسته نباشي.
كار دوست داشتني شده.

فقط چرا اينقدر كوچيكه ؟؟؟ من ميخواستم بندازمش واسه وال پيپر!!!

موفق باشي
محمد.

a Truth Seeking

Active Member
آقا كارت هم خيلي قشنگه و هم خيلي جذابه اگر بتوني اين طرح رو در اندازه بزرگ براي دريافت اينجا بذاري ممنونت مي شم.

جدیدترین ارسال ها

بالا