مسابقات mmb كي هستش؟

reza zareie

Active Member
خوب حرف حساب جواب نداره!!!
و درسته كاربر فعال مزيت خاصي نسبت به سايرين نداره اماكاربر ويژه شدن چي؟؟؟

reza zareie

Active Member
پس با اين جوايز چرا اون موقع اين قدر شركت كننده كم بود لابد مي خواستن يك دستگاه خودرو جايزه بگيرن:lol:
بخدا اگه اون موقع با اين انجمن آشنا بودم بي شك شركت مي كردم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با تجربه اي كه در اين مورد دارم فكر ميكنم حتي اگه آپارتمان هم بذاريم بازم كسي جذب نميشه از نظر من هم برگذاري مسابقه حداقل توي اين مقطع زماني هيچ توجيه و لزومي نداره و فكر نميكنم توي مسابقه بتونيم برنامه خيلي قوي اي ببينيم اگه برنامه اي هم قدرتي داشته باشه شك نكنيد كه قدرت پلاگينش هستش و خود برنامه نويس برنامه كاري نكرده برنامه اي ارزش برنده شدن رو داره و قوي محسوب ميشه كه توش كمتر از پلاگين استفاده بشه قبلن كاربرا سعي ميكردن تا ميتونن از پلاگين دور باشن و در واقعي كه واقعن ضروري بود ازش استفاده كنن اما استفاده از پلاگين الان مثل وضعيت استفاده از آنتي بيوتيك توي كشور شده و براي هر مورد كوچيكي كه خود بيلدر هم قادر به انجامش هست پلاگين استفاده ميشه فكر نمي كنم اين كار اسمش برنامه نويسي باشه بيشتر شبيه درست كردن پازل ميمونه

موفق باشيد

به برنامه های دیگری همچون آپادانا یا یک زبان برنامه نویسی کوچ میکنه و در همین راستا بیلدر به کل کنار میره.
آپادانا یه دنیا ضعف داره ...
سازنده اون فقط رو کدنویسی اون کار کرده ... ویه مقدار دستور بیشتر از mmb داره ، اما قدرتهای گرافیکیش به mmb نمیرسه و سازنده آپادانا این موضوع رو فراموش کردند که برنامه های مالتی مدیا بر پایه گرافیکه. اگر قرار باشه که نتونم از گرافیک استفاده کنم ، میرم با #c برنامه می نویسم که قدرت کدش 100 پله بیشتر از اپاداناست!!!!!!!!!!!!!!

m javad

کاربر متخصص
آپادانا یه دنیا ضعف داره ...
سازنده اون فقط رو کدنویسی اون کار کرده ... ویه مقدار دستور بیشتر از mmb داره ، اما قدرتهای گرافیکیش به mmb نمیرسه و سازنده آپادانا این موضوع رو فراموش کردند که برنامه های مالتی مدیا بر پایه گرافیکه. اگر قرار باشه که نتونم از گرافیک استفاده کنم ، میرم با #c برنامه می نویسم که قدرت کدش 100 پله بیشتر از اپاداناست!!!!!!!!!!!!!!

این قضاوت شما در مورد برنامه ای که هنوز نسخه 1 اون منتشر شده و نسخه 2 هنوز تموم نشده خیلی عجیب هست !!!
منظورم قضاوت در مورد یک برنامه نوپا و مقایسه اون با c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آپادانا آینده بسیار خوبی داره
اگر با همون شوق ،قوت ، و علاقه اولیه از طرف سازندگانش جلو بره
ولی اگر اون هم مثل خیلی از برنامه های فارسی دیگه کم کم متوقف بشه ، اون آینده خوب رو از دست میده

سوء تفاهم نشه....

من نمی خوام امکانات آپادانا رو زیر سوال ببرم!!! آپادانا نسبت به ایرانی بودنش حرف نداره ، من نمیخوام منکر به ابن موضوع بشم.
چون آقای Nevercom گفتن که باید از MMB به آپادانا کوچ کرد ... خواستم بگم که در حال حاضر این کار عملی نیست. مگر اینکه گرافیک آپادانا بهبود
پیدا کنه و مشکلاتش رفع بشه.

معمولا تو این مملکت اشخاصی ، نرم افزاری رو شروع و تا نیمه رها می کنن . البته حق دارن ، چون پشتیبان ندارن. چون قانونی برای کپی رایت نیست و....
به هر حال امیدوارم که آپادانا به این خط پایان نرسه و روز به روز آپدیت بشه

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
من هم با نظرات آقا پيمان وآقا محمد جوادكاملا موافقم و اعتقاد دارم كه آپادانا با وجود مشكلات بسيار زياد فوق العاده است و اين حرف رو به اين اميد مي زنم كه طراح آپادانا يعني آقا جاويد مشكلاتش رو برطرف كنه كه اگه اين طور بشه بيلدر به گردشم نميرسه .

BlueMMB

Well-Known Member
سلام و عرض خسته نباشید بعد از این بحث طولانی .

اولا می خواستم به عنوان کاربر جدید و کم کار تو انجمن از همه بزرگان سایت و کاربرای فعال تشکر کنم مخصوصا از محمدجواد عزیز که خودشون رو تو پستی که زدن و اسم کاربرای فعال رو بردن یادشون رفت بنویسن که مطمئنا شکست نفسی کردن .

به نظر من بهتره اعلام بشه که مسابقه بیلدر اجرا میشه و کاربرای برای اعلام آمادگی اقدام کنن ولی یه حد نصابی براش تعیین بشه که مثلا اگه کمتر از 5 نفر بود مسابقه انجام نخواهد شد در نهایت اگه به حد نصاب رسید مدیران انجمن زحمت تدارکش رو بکشن .

mohamadarab

Active Member
سلام به همه دوستان
اول در مورد اینکه تالار کمی کم رونق شده همش به خاطر کم بودن آشنایی اعضای جدید با بیلدر نیست .بخشی هم برمیگرده به اینکه بعضی از دوستان جواب نمیدن که هیچ بلکه جوری پاسخ میدن که کاربر سرد میشه..قطعا کسی تازه عضو شده و سوالی داره دوست داره که جواب یا راهنمایی هایی بگیره نه اینکه باهاش سرد رفتار بشه...اول بهش جواب میدن بعد میگن برو جستجو کن..
در مورد مسابقه هم به نظرم الان زمانش نیست چون کسانی مثل من ضعف هایی دارن..واسه اینکه بشه این مسابقه رو برگزار کرد یه مباحث آموزشی رو داخل تالار قرار بگیره و کسایی که می خوان توی مسابقه شرکت کنن اون مباحث رو دنبال کنن و بعد یه زمان مشخصی واسه مسابقه اعلام بشه..اینجوری به نظرم با دانش بیشتر می شه وارد شد..

در مورد قدرت بیلدر و موندگار بودنش هم به نظر من حالا حالا ها جا برای موندن بیلدر هست و فکر نکنم برنامه ای جاش رو بگیره ..
ولی اینکه پلاگینی نوشته بشه و برای بیلدر هزینه داشته باشه و برای آپادانا رایگان اینکار به نظرم جالب نیست و از محبوبیت بیلدر کم نکنه..
..
در هر حال از همه دوستان که قصد پیشرفت بیلدر رو دارن و همیشه به همه کمک میکنن و راهنمایی می دن تشکر کنم
..
موفق باشید:rose:

reza zareie

Active Member
پس الان وقتش نيست پس كي وقتش هست؟
فكر كنم اكثر افرادي كه به اين تالار ميان و مولتي مديا كار هستن مثل من دانش آموز دبيرستاني هستن و مسلما به دليل اهميت اين دوره در موقع مدرسه شايد اصلا نتونن به اين انجمن سر بزنن

newman_hf

Member
درود به همه ی عزیزان
من با صحبت های دل سر کننده ی همه شما مخالفم واقعا ؟
شما میگید رونق نداره و .... خوب درسته یه برنامه ای مثل mmb که در این حد شی گراست و ادامه پیوا نمی کنه خب نکنه همین و عشقست آقای Silvercolor اومد و یه آموزش گذاشت در سطح لالیگا خیلی عالی بود همون پاره سواده ما هم از همونه !! ولی یه مثال بزنیم که همه فکر کنم بشناسید همین فوروم آشیانه ! شما ببینیید چه قدر قسمت داره درسته میدونم که Mmb 2000 قسمت نداره ولی فقط و فقط شده سوال توروخدا بیاید آموزش بدید واقعا چرا انقدر فوروم ضعیف شده خدایی آدمایی مثل آقای بهشت و چرا دیگه نمیان ؟ (خدا میونه :green:) الان آدمایی مثل آقای لوسیفر یا ... واقعا دارن از همه بیشتر تلاش می کنند نمی خوام به کسی کنایه بزنم ولی شما هایی که مدیرید چرا کاری نمی کنید ؟؟ معلومه وقتی کسی بیاد توی فروم یه چیزایی میبینه که اصلا نمی فهمه خب مشکل همینه ... شاید یکی بیاد کله اون مطلب آقای Silvercolor رو بخونه اما همه نه الان همه دوست دارند زبون c++ تو 24 ساعت حفظ بشن من میدونم نمیشه اما میشه یه کارایی کرد مثلا یه پروژه بسازید که 60-70 صفحه توش داشته باشه با همین Mmb که آموزش بده .
نمی خوام سرتونو درد بیارم اما آخرین حرفم حقیته کسی نمیاد تو ایرن هیشکی جتی شما بیاین یه پروژه بسازید و اجازه بدین اون مستطیل پایین Mmb که در مورد Register نشدنش هست نشون داده بشه !!!! اصلا خود من من این آیدی رو نساختم همیت newman_hf رو این رو من از توی bugmenot گرفتم حقیقت تلخ....
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من با DOS CMD برنامه ای نوشتم که عمرا میشد این کارو بکنید 11 صفحه کد شرطی توه م دیکه اصلا کاره بزرگی نکردم ولی خدایی خیلی تنبل شدیم ...
خدا کنه حرفام تونسته باشه تکونی در شما ها بده
اگر هم به کسی توهین شده شما به بزرگیتون ببخشید

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
فقط و فقط شده سوال توروخدا بیاید آموزش بدید
قبلن توی این زمینه هم تجربه هستش آموزش پلاگین sql شروع شد اما خیلی از ماها شاهد بودیم که بعضی از کاربرا عملن نشون دادن که ادامه پیدا نکنه بهتره و اینکه آیا واقعن میشه تنهایی به بحث آموزش پرداخت هر بار آموزشی توی انجمن گذاشته شد هیچ استقبالی ازش نشد و خیلی ها 1 ساعت از روی ارسال مطلب نگذشته توی یه تاپیک جدید پیام میذارم و همون سوالی که توی آموزش بهش پرداخته شده رو میپرسن و جالبترر اینکه میگن گشتیم نبود درصورتی که تاپیک پایینی تاپیک خودشون جواب همون مسئله هستش اگه محسط اینجا طوری شده که فقط سوال پرسیده میشه تقصیر مدیرا یا کاربرای این تالار نیست مقصر کسایی هستن که مدیرا و کاربرای ثابت اینجا رو دلسرد کردن وقتی من میدونم اگه آموزش بذارم نیم ساعت بعد یه سوال جدید پرسیده میشه که من توی آموزش بهش جواب دادم چرا باید آموزش بذارم و تازه اگه به سوال کاربر جواب هم بدی بعد از مشکلش میره و تا مشکل دیگه ای براش پیش نیاد برنمیگرده متاسفانه خیلی ها عادت کردن که فقط به خودشون فکر کنن و فقط راحتی خودشون رو در نظر بگیرن
نمی خوام به کسی کنایه بزنم ولی شما هایی که مدیرید چرا کاری نمی کنید ؟؟
من چند ساله اینجا هستم هیچ کم کاریی ازطرف مدیران تاحالا ندیدم هم محمد هم سامان و هم حامد چه وقتی مدیر بود و چه الان با تمام وجود دارن تلاش میکنن تا تالار با مشکل مواجه نشه کاربرای قدیمی میدونن که تالار بیلدر مجید آنلاین یکی از بهترین تیم های مدیریت مجید آنلاین رو داره
خدایی آدمایی مثل آقای بهشت و چرا دیگه نمیان ؟
فقط بهشت نیست خیلی ها توی مدتی که من اینجا بودم رفتن مثل مجتبی، شادی، مهران ، همین بهشت که خودتون بهش اشاره کردید و خیلی های دیگه که الان یادم نیست خوب دلیلشم خیلی واضحه بیلدر برای اینها تموم شده هستش و نیازی بهش ندارن همین مجتبی یکی از بهترین برنامه نویس هایی هست که من هنوز باهاش در ارتباطم

اگه واقعن خواستار آموزش هستید بهتره خودتون شروع کننده باشید مطمئن باشید اگه استقبال بشه من و بقیه دوستان بحث رو ادامه میدیم و آموزش ها رو تکمیل میکنیم اما اگه استقبال نشه... استقبال فقط به حرف نیست و کاربرا خودشون باید این موضوع رو اثبات کنن

امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشید اما اینا واقعیت هایی هستن که خود من شاهدشون بودم

موفق باشید:rose:
==================================
ویرایش : peyman136
دوستان میگم فکر نمیکنید این بحث دیگه داره از چهار چوب خارج میشه سوال این بود که مسابقه کی برگزار میشه و جوابش هم گفته شد که فعلن برگذاری مسابقه توجیهی نداره بهتر نیست این بحث دیگه تموم بشه

آخرین ویرایش:

NicSoft

Active Member
با سلام
من عضو كوچلي از اين انجمن هستم

ولي شما اصلا مي تونيد چند تا تبليغ در چند سايت مختلف بديد (مسابقه ي بهترين اثر كه با نرم افزار مالتي مديا بيلدر ساخته شده) و از طريق انيترنت پروژه هاي ساخته شده را براتون بفرستن و يا نظر سنجي در خود انجمن گفتگوي بيلدر بذاريد كه ببندند نظر بدند در باره پروژه هاي ارائه شده - چند مرحله اي كردن مسابقه - توبوق كردن برنده مسابقه
نمي دونم شما قبلا اين كار كرده ايد يا نه ؟
يه اشتياق مي تونه ايجاد بشه
وقتي از نرم افزار استفاده مي كني كه هر چي بسازي بدرد نمي خوره ديگه اميدي براي ادامه نيست
حالا من خيلي كم حدود 5 ساله با اين نرم افزار كار مي كنم ولي به دليل نداشتن مثلا امنيتش دارم به سمت يه نرم افزار پرقدرتر مي رم
پس يكي از مراحل مسابقات مي تونه همين باشه امنيت بالايي پروژه شايد خيلي تونستند ولي ارائه نمي دهند.

بهتره يه فرصت ديگه بدين

جدیدترین ارسال ها

بالا