reza zareie
Active Member
خوب حرف حساب جواب نداره!!!
و درسته كاربر فعال مزيت خاصي نسبت به سايرين نداره اماكاربر ويژه شدن چي؟؟؟
و درسته كاربر فعال مزيت خاصي نسبت به سايرين نداره اماكاربر ويژه شدن چي؟؟؟

آپادانا یه دنیا ضعف داره ...به برنامه های دیگری همچون آپادانا یا یک زبان برنامه نویسی کوچ میکنه و در همین راستا بیلدر به کل کنار میره.
آپادانا یه دنیا ضعف داره ...
سازنده اون فقط رو کدنویسی اون کار کرده ... ویه مقدار دستور بیشتر از mmb داره ، اما قدرتهای گرافیکیش به mmb نمیرسه و سازنده آپادانا این موضوع رو فراموش کردند که برنامه های مالتی مدیا بر پایه گرافیکه. اگر قرار باشه که نتونم از گرافیک استفاده کنم ، میرم با #c برنامه می نویسم که قدرت کدش 100 پله بیشتر از اپاداناست!!!!!!!!!!!!!!

) الان آدمایی مثل آقای لوسیفر یا ... واقعا دارن از همه بیشتر تلاش می کنند نمی خوام به کسی کنایه بزنم ولی شما هایی که مدیرید چرا کاری نمی کنید ؟؟ معلومه وقتی کسی بیاد توی فروم یه چیزایی میبینه که اصلا نمی فهمه خب مشکل همینه ... شاید یکی بیاد کله اون مطلب آقای Silvercolor رو بخونه اما همه نه الان همه دوست دارند زبون c++ تو 24 ساعت حفظ بشن من میدونم نمیشه اما میشه یه کارایی کرد مثلا یه پروژه بسازید که 60-70 صفحه توش داشته باشه با همین Mmb که آموزش بده . قبلن توی این زمینه هم تجربه هستش آموزش پلاگین sql شروع شد اما خیلی از ماها شاهد بودیم که بعضی از کاربرا عملن نشون دادن که ادامه پیدا نکنه بهتره و اینکه آیا واقعن میشه تنهایی به بحث آموزش پرداخت هر بار آموزشی توی انجمن گذاشته شد هیچ استقبالی ازش نشد و خیلی ها 1 ساعت از روی ارسال مطلب نگذشته توی یه تاپیک جدید پیام میذارم و همون سوالی که توی آموزش بهش پرداخته شده رو میپرسن و جالبترر اینکه میگن گشتیم نبود درصورتی که تاپیک پایینی تاپیک خودشون جواب همون مسئله هستش اگه محسط اینجا طوری شده که فقط سوال پرسیده میشه تقصیر مدیرا یا کاربرای این تالار نیست مقصر کسایی هستن که مدیرا و کاربرای ثابت اینجا رو دلسرد کردن وقتی من میدونم اگه آموزش بذارم نیم ساعت بعد یه سوال جدید پرسیده میشه که من توی آموزش بهش جواب دادم چرا باید آموزش بذارم و تازه اگه به سوال کاربر جواب هم بدی بعد از مشکلش میره و تا مشکل دیگه ای براش پیش نیاد برنمیگرده متاسفانه خیلی ها عادت کردن که فقط به خودشون فکر کنن و فقط راحتی خودشون رو در نظر بگیرنفقط و فقط شده سوال توروخدا بیاید آموزش بدید
من چند ساله اینجا هستم هیچ کم کاریی ازطرف مدیران تاحالا ندیدم هم محمد هم سامان و هم حامد چه وقتی مدیر بود و چه الان با تمام وجود دارن تلاش میکنن تا تالار با مشکل مواجه نشه کاربرای قدیمی میدونن که تالار بیلدر مجید آنلاین یکی از بهترین تیم های مدیریت مجید آنلاین رو دارهنمی خوام به کسی کنایه بزنم ولی شما هایی که مدیرید چرا کاری نمی کنید ؟؟
فقط بهشت نیست خیلی ها توی مدتی که من اینجا بودم رفتن مثل مجتبی، شادی، مهران ، همین بهشت که خودتون بهش اشاره کردید و خیلی های دیگه که الان یادم نیست خوب دلیلشم خیلی واضحه بیلدر برای اینها تموم شده هستش و نیازی بهش ندارن همین مجتبی یکی از بهترین برنامه نویس هایی هست که من هنوز باهاش در ارتباطمخدایی آدمایی مثل آقای بهشت و چرا دیگه نمیان ؟