مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بقیه بچه ها نظرشون چیه؟ با نظر نیما موافقن؟

NoNam3

Member
سلام
همون طور که قبلا هم گفتم میتونیم رای گیری رو به روش ترکیبی "داوارن" و "اعضای انجمن" اجرا کنید...
.
ولی پیرو گفته نیما در کل این همه کار به زحمتش نمی ارزه انگار
ظاهرا بهتره همون چهار چوب های رای گیری رو برای همه رای دهنده ها روشن تر کنید. (البته همه روشن هستند :دی)

:cool:

nima_dsnr

کاربر VIP
آره البته اگه تصویب بشه چارچوبهای رای گیری رو هم با کمک هم مشخص می کنیم.
مثلا من یه سری نکات رو میگم... یکی دیگه میاد 2 نکته دیگه اضافه می کنه و درکل 2-3 تا کم میشه و سه چارتا اضاف میشه و یه پک نکته جامع از توش در میاد.
البته این پیشنهادی که من دادم جنبه قانونی نداره ها!
یعنی کسی نمیتونه بگه که من رای به فلانی ندادم چون نکته 5 رو رعایت نکرده و از این حرفا!
صرفا برای کمک به انتخاب هست.

Maya Man

Active Member
نيما درسته كه جايزه نوبل نميدن اما با تعيين دو نوع رائ گيري هم جلو بحث تقلب و رفيق بازي و اين حرفا گرفته ميشه و هم بچه ها نتيجه كارشون رو از دو ديدگاه حرفه اي (تيم داوري) و عمومي (عامه پسند و جلب رضايت صلايق مختلف) بررسي مي كنن و اين خيلي خوبه.
در مورد امتياز دهي هم ما تو دوره طراحي كه داشتيم براي بررسي كارامون از فرمول زير استفاده ميكرديم.
1_خلاقيت
2_جذابيت
3_سادگي درمفهوم رساني (يعني در يك نگاه مفهوم اصلي رو برسونه)
4_ارتباط كامل با موضوع كار
5_زيبايي

براي هر فاكتور هم نمرات به اين شكل بود؛ مثلا :
1= 1
2= 0.5
3= 0
4= 0.5
5= 1

نمره نيم براي كارايي بود كه طرح از اون فاكتور نمره كامل رو نميتونست بگيره چون در اون مورد كامل و خوب كار نكرده بود ولي چون كمي اون فاكتور رو درنظر گرفته بود ؛ حيف بود كه از اون نمره نگيره نيم ميگرفت.

سارا من ميگم حتي ميشه آرائ بچه ها رو تو يه پيام خصوصي دريافت كني. اينطوري هيجانشم بيشتره.

GFX Master

یه تبریک ویژه به گیلاس عزیز!

تا الان 30 امتیاز جمع کرده و تا رسیدن به 50 امتیاز فقط 20 امتیاز کم داره. :rose:

GFX Master

نيما درسته كه جايزه نوبل نميدن اما با تعيين دو نوع رائ گيري هم جلو بحث تقلب و رفيق بازي و اين حرفا گرفته ميشه و هم بچه ها نتيجه كارشون رو از دو ديدگاه حرفه اي (تيم داوري) و عمومي (عامه پسند و جلب رضايت صلايق مختلف) بررسي مي كنن و اين خيلي خوبه.
در مورد امتياز دهي هم ما تو دوره طراحي كه داشتيم براي بررسي كارامون از فرمول زير استفاده ميكرديم.
1_خلاقيت
2_جذابيت
3_سادگي درمفهوم رساني (يعني در يك نگاه مفهوم اصلي رو برسونه)
4_ارتباط كامل با موضوع كار
5_زيبايي

براي هر فاكتور هم نمرات به اين شكل بود؛ مثلا :
1= 1
2= 0.5
3= 0
4= 0.5
5= 1

نمره نيم براي كارايي بود كه طرح از اون فاكتور نمره كامل رو نميتونست بگيره چون در اون مورد كامل و خوب كار نكرده بود ولي چون كمي اون فاكتور رو درنظر گرفته بود ؛ حيف بود كه از اون نمره نگيره نيم ميگرفت.

سارا من ميگم حتي ميشه آرائ بچه ها رو تو يه پيام خصوصي دريافت كني. اينطوري هيجانشم بيشتره.
در مورد تیم داوری گمونم باید کم کم به فکر تعیین نفراتش بریم.
ولی خوب از طرفی وقتی آمار شرکت کردن بچه ها زیاد بالا نیست ،
بنظرم این همه دنگ و فنگ براش لازم نیست!
زمانی میشه برای این مسابقه وقت و انرژی بیشتری گذاشت که واقعا استقبال بشه.
ولی وقتی آمار شرکت کننده ها حتی 2 رقمی هم نمیشه بنظرم همین حالت فعلی رای گیری براش کافیه.
بچه هایی که افتخار نمیدن (!) توی مسابقه شرکت کنن (به بهانه های بنظرم غیرقابل قبول!) حتی توی
رای گیری هم شرکت نمیکنن! این هفته تاپیک مسابقه مون حتی به صفحه ی دوم هم نرسید و این خیلی بده.
در هر صورت من انتظار بیشتری داشتم و این برای آدم تجربه میشه که توی برگزاری مسابقه بیشتر دقت کنه.
ولی همچنان میگم که به احترام بچه هایی که زحمت میکشن و هر هفته شرکت میکنن و برای اینکه حق اونا
ضایع نشه همچنان مسابقه ادامه داره.

mostafa_cs

Well-Known Member
من هم بیش از یک دوره نتونستم بیشتر کنم، اما دلیلش واسه خودم موجه بود تقریبا.
اما بعضیا نمیدونم چرا کلاس میزارن، مثلا من توی تور از بچه ها پرسیدم تا حالا تو مسابقه امضا شرکت کردید، بی معرفتا همگی بهم خندیدن!
چاره چیه؟

GFX Master

میشه اسم اونایی که خندیدن رو بگی مصطفی؟! :d

نه بحث چاره نیست. منم گفتم بخاطر اینکه حق کسایی که شرکت کردن و امتیاز آوردن ضایع نشه فعلا برگزار میکنیم.

کسی رو هم مجبور به شرکت کردن نمیکنیم. ولی مشکل من اینجاست که وقتی مسابقه نیست همه میگن چرا برگزار نمیکنید

وقتی هم که برگزار میشه اینطوری! در صورتی که طراحی یه همچین طرح کوچیکی نهایتا از هر کسی در طول 1 هفته 2-3 ساعت وقت بگیره.

mostafa_cs

Well-Known Member
بدون تعارف بگم، اما من فکر میکنم جایزه انگیزه مهمی باشه در مسابقات.
ممکنه یک مسابقه برای کاربرانی مثل من که جدیدا وارد مبحث گرافیک شدن جذاب باشه، اما خیلی از کاربرا اینقدر سرشون شلوغ هست که فرصت انجام کارهای روزمرشون رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان در مسابقه شرکت کنن!
درسته که کمی کم لطفی میکنن، اما به هر حال شاید انگیزه لازم برای شرکت در مسابقات رو نداشته باشن.
البته من هم از بودجه و توانایی عوامل برگزارکننده خبر ندارم، ولی میشه با همفکری این قضیه رو هم حل کرد.

MEGA WAVE

Active Member
خوب به سلامتی که دوره 5 هم تموم شد ...

کلی ناراحت شدم دیدم تعداد شرکت کننده ها کم شده .

توی این چند هفته من یکی 2 بار بیشتر شرکت نکردم اما دلیلش پایین بودن سطح مسابقه یا اینکه بگم توی سطح من نیست و اینا نبود، خداییش بعضی شبها تا دو یا سه و نیم بیدار بودم که طرح های شرکت رو آماده کنم ! از طرفی هم دوست نداشتم بخاطر وقتی که ندارم اینجا یه طرح ضعیف بزارم.

اما این هفته حتماً شرکت میکنم ، امیدوارم که موضوع هم موضوع باحالی باشه.

همینجا از طراح های خواب آلو دعوت میکنم شرکت کنن، بلکه بتونن مقام اولی رو از من بگیرن :دی :سوت:

روی صحبتم با اونهاییی هست که وقتش رو دارن اما شرکت نمی کنن :

خداییش نه من نه شما نه هیچ کس دیگه نیاز به جایزه این مسابقات نداریم که !
فقط و فقط برای دور هم بودن و به چالش کشیدن ایده هامون میتونه باشه که شرکت کنیم.
فکر نمیکنم این مسابقه برای کسی هم افتی ، چیزی داشته باشه.

بنظر من هم اگه قانونی وصف بشه که توی طراحی فقط از استوک فوتو استفاده بشه خیلی بهتره.

شاد زی همگی

Maya Man

Active Member
سارا من فكر ميكنم دليل كم شدن آمار شركت كننده ها همين مسئله انتخاب طرح هاي برتر باشه. ببين چندتا از بچه هاي قديمي به همين خاطر دلسرد شدن. اگه داوري مسابقات رو يه سرو ساموني بهش بدي و انتخاب برنده ها حرفه اي بشه فكر مي كنم اوضاع بهتر بشه.

mostafa_cs

Well-Known Member
صادقانه بگم، من فكر ميكنم براي جذب اكثر كاربران حرفه اي سايت، بايد جايزه قابل توجهي هم گذاشت!
درسته كه يكي از مزاياي اينگونه مسابقات دور هم بودنه، اما اگر بگيم جايزه بي اهميته به نوعي خودمون رو گول زديم.

مسئله نياز داشتن يا نداشتن نيست، مسئله اينه كه جايزه يه نوع انگيزست.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مصطفی جان از یه نظر حرفت رو قبول دارم و از یه نظر نه!

از این نظر که ما ایرانی هیییییچ وقت برای رضای خدای هیچ کاری نمیکنیم درش شکی نیست!!

این رو بدون هیچ ترس و باشهامت کامل میگم!

چون به عینه دیدم که همین مسابقه با سطح کارهای فوق العاده بالاتر ، توی انجمنهای خارجی برگزار میشه
و اصلا من این مسابقه رو از یه انجمن خارجی که اصلا موضوع اصلی انجمنش گرافیک هم نیست یاد گرفتم.

توی اون انجمن نه تنها به کسی هیچ جایزه ای داده نمیشه بلکه اصلا جمع امتیاز و این حرفا هم در کار نیست.

فقط و فقط یه یوزربار به طرف میدن که بذاره تو امضاش. ولی سطح کاراشون رو دوست دارم ببینید.

مثلا اینا چند نمونه از کاراشون هست:

2q0kadx.jpg

ek28hu.jpg

vrzdvq.jpg

o6iul1.jpg

ولی در قبال همچین طرحهایی نه انتظار جایزه ای دارن نه چیزی و الان هم هفته ی 119 رو دارن برگزار میکنن!!

تازه اونا نه ادعا میکنن که گرافیست هستن نه ادعا میکنن که اولین مرجع هستن نه چیزی!

ولی ما متاسفانه یاد گرفتیم که فقط ادعا کنیم! یا بقول تو به مسابقه و سطحش و ... نیشخند بزنیم یا ...

بهر حال اصلا واسه ی من این چیزا مهم نیست. واسه ی من مهم اینه که کسی شهامت داشته باشه و خودش رو با دیگران
بسنجه وگرنه حرف زدن و ادعا کردن و ... رو هر کسی بلده.

در مورد جایزه هم متاسفانه نه وسع انجمن بیشتر از این میرسه و نه فکر میکنم جایزه اش کم یا بی ارزش باشه که
ارزش هفته ای 1 ساعت وقت گذاشتن رو نداشته باشه.

بازم میگم هیچ کسی مجبور به شرکت در مسابقه نیست. ولی هر کسی شرکت نکنه خودش رو محروم کرده.
نه از جایزه و این حرفا بلکه از اینکه خودش رو بسنجه و ببینه چقدر کاراش ایراد داره و توی کارای بعدیش رفع کنه.

SPD

Member
سلام به برو بچ مجيد ...

من هي ميخوام شركت كنم تو اين مسابقات يا كار برام پيش مياد يا مسافرتم يا اينكه متاسفانه من قسمتي رو كه مسابقات هفتگي ميزاريد من نميدونم كجاست كه برم ببينم موضوع مسابقه چيه ....

يه سرو ساوني بديد... من فقط اين قسمت مي دونم بعضي مواقع ميام مطالب مي خونم و ميبينيم...

اگر همين جا بگيد كدوم تاپيك هستش كه موضوع مسابقات داخلش قرار ميديد ممنون ميشم...

اما در مورد موضعي كه مصطفي سارا پرداختن ... كم شدن كاربر در شركت....

من نظري كه سارا ميگه بيشتر قبول دارم ... درسته كه ما ايراني ها تو همه جا ثابت كرديم مفتكي برا كسي كار نميكنيم حتي بهترين دوستمون و يا خانواده مون...(تجربه اش رو دارم و ميگم)

اما خيلي از انجمهاي ديگه سطوح كشور هاي اروپايي وامريكايي رفتم و ديدم كه كاربران براي اينكه ببينن سطح كاريشون چطوره نمونه كار هاشون ميزارن.... حتي اگرم حرفه اي باشن...مهمترين سايت هم همين سايت DA هستش ... كه شايد كاربران ما انگشت كوچيكه كاربران اون سايت هم نباشن ... حرفه اي ها نظر منو تاييد ميكنن چون كار هاي اون سايت ديدن... اگر قرار بر اين بود كه كار بران اون سايت هم نمونه كارهاشون نميزاشتن و يا نمونه كار هاي ديگران را نميديدنچطور انتظار پيشرفت داشتن ...

اما سارا من خودم به شخصه بهت قول ميدم اين مسابقاتي كه گذاشتي در آينده گرمتر از حال ميشه ... حتي بدون جايزه ... فقط بايد سطح رقابتي رو داغ تر و نزديكتر بكني...

موضوعاتي انتخاب بكني كه حتي مخ يه كاربر آماتور هم برسه براش طراحي بكنه ... نمونه اش رو هفته هاي پيش داشتيم در باره تكنلوژي /// اصلا منطقي نبود موضوعش ... حرفه اي هاش نميدونستن چي طراحي كنن.

موضوعاتي انتخاب بكن كه مانور داخلش بسيار باشه ... مثلا موضعات ورزشي - سينما- هاليوود - خوانندگان و ....

هر چي موضوع گنگ تر باشه كاربر كمتر ...

اطلاع رساني در باره موضوع مسابقات هم بسيار پايين ... مثلا به نظرم وقتي موضوع اون هفته انتخاب كردي بهتر نيست يه امضا مربوط به اون ايجاد كني و در صفحه قرار بدي ... من فقط الان زير امضائت لينك ارسال نظر درباره مسابقات هفتگي ميبينم كه ثابته ...

طوري باشه كه طرف مثلا سه شنبه وارد سايت شد براي شركت در مسابقه راحت پيدا بكنه موضوع رو يا بدونه مثلا زير امضاء سارا لينك مسابقه اون هفته وجود داره تا راحت پيدا كنه...

ببخشيد سرتون درد آوردم... مهدي :rose:

آخرین ویرایش:

Dory

New Member
سلام
لطفا تا وقت مسابقه شماره6 تموم نشده یه نفر به من کمک کنه:-?
چطوری طرحمو برای سارا بفرستم؟؟؟؟؟؟
وقتی روی نام کاربری سارا توی همین صفحه کلیک میکنم بعد ارسال پیام خصوصی به سارا رو کلیک میکنم بعد وارد کادر نوشتن میشم اما اینجا پیوست نداره !!! چطوری باید طرحمو بذارم؟؟؟؟؟؟
اگه باید از insert image استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید که قبلش باید طرحمو چه کار کنم که بتونم آدرسو وارد کنم
لطفا راهنماییم کنید:shock:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا