مرحله اول و دوم تغییرات -- حذف انجمن های غیر فعال و افزودن انجمن های جدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ghamnevis

Well-Known Member
عيب نداره عوضش من و آبتين و ابوذر و بقيه هم آف تاپيك هامون را اونجا انجام ميديدم.
اينطوري تاپيك ها منحرف نميشه !

راستي يه پيشنهاد ديگه ! آقا پيمان اگر همچين انجمني زديد يه كار خير هم بكنيد ! كاري كنيد كه ارسال ها مون توي اون انجمن به حساب ارسالهاي ديگه واريز نشه ! گمونم بشه همچين كاري كرد نه ؟

مخلصم
سايان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
سلام
آقا پيمان من ديگه فكر نميكنم كسي بياد جلو !

بايد دست به كار شد و رفت سراغ مرحله اول و يواش يواش اعلام كرد نتايج را تا همه متوجه تغييرات بشن.

من سعي كردم فعاليتم را كم نكنم تا شايد بتونم جاي خالي اونهايي كه رفتند را پر كنم ولي به خدا ديگه نميشه من توي اين 1 هفته 100 ساعت نت مصرف كردم !
كي شروع ميشه تغييرات اساسي ؟ بي صبرانه منتظرم !

مخلصم
سايان
بله سایان جان من اون چیز هایی‌ که باید از این تاپیک دستگیرم میشد شده منتها اگر یکم بحث این تاپیک طولانی‌ شد به خاطر این هستش که مجید به دلیل یک گرفتاری که براش پیش اومده الان 4 روزه نتونسته به سایت سر بزنه و منو اون هم برای انجام این تغییرات نتونستیم باهم تماسی‌ داشته باشیم فکر کنم فردا پسفردا کارش تموم بشه در همون روز این تغییرات اول رو به اجرا میزاریم .

تا اون موقع منتظر نظرات تكميلي کاربران هستیم .

شاد باشید .

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب انشاالله مشكل و گرفتاري آقا مجيد هم هر چه زودتر حل ميشه.

موفق باشيد
سايان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
راستي يه پيشنهاد ديگه ! آقا پيمان اگر همچين انجمني زديد يه كار خير هم بكنيد ! كاري كنيد كه ارسال ها مون توي اون انجمن به حساب ارسالهاي ديگه واريز نشه ! گمونم بشه همچين كاري كرد نه ؟

مخلصم
سايان
نه متاسفانه نمی‌شه چون هر ارسالي مخصوص نام کاربری خودش هستش و تمامی‌ ارسال های شما جزو تاریخچه نام کاربری شما قرار میگیره برای همین نمی‌شه برای اون ها استثنا قائل شد .

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب پس به نظرم بهتره همچين انجمني ايجاد نشه !!!!

چون اونوقت تعداد ارسالهاس سكس مثل من ميشه 4000 تا در عرض يك ماه كه 3900 تاش ميشه آف تاپيك ;)

مخلصم
سايان

Peyman-Pop

Active Member
دقيقا و این قبیل انجمن ها هم با هدف این انجمن یعنی‌ علمی‌ و آموزشی‌ بودن اون هماهنگی‌ نداره ;-)

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
بله دقيقا حق با شماست منم پيشنهادم را پس ميگيرم.

راستي كي شاهد تغييرات قسمت اول خواهيم بود ؟(مرحله اول) اميدوارم كه در اين مرحله هم موفق باشيد.

مخلصم
سايان

Peyman-Pop

Active Member
سایان جان الان همه چیز به مجید بستگی‌ داره .

من هم دوست دارم زودتر این تغییرات رو انجام بدیم و تموم بشه ولی‌ این نمایشگاه کامپیوتر در مشهد کمی‌ کار مارو به تاخیر انداخت .

پیمان

Mandana

Active Member
منكه آخر سر نتونستم به اين نمايشگاه سر بزنم.ماهم منتظريم هرچه زودتر اين نمايشگاه تموم بشه و بتونيم تغييرات رو در انجمن ببينيم.راستي آقا ميشه تو همين تغييرات رنگ سايت رو هم يكم عوض كنين؟
راستي پيمان واقعا خسته نباشي.تو مديرا از همه فعالتري(البته به بقيه بر نخوره بقيه هم به نوبه خودشون خيلي كوشش مي كنن)

موفق تر باشي عزيز

Ghamnevis

Well-Known Member
بله منم از روند اين نمايشگاه اطلاعاتي دارم.
انشاالله كه مجيد خان هم هر چه زودتر از اونجا فارغ بشن.

راستي آقا پيمان يه سوال ؟
آبتين راست ميگه! اين قالب جديد پس چي شد الآن نزديك 3 ماه شده !!! نه از قالب خبري هست نه آقا بابك.

مخلصم
سايان

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
منكه آخر سر نتونستم به اين نمايشگاه سر بزنم.ماهم منتظريم هرچه زودتر اين نمايشگاه تموم بشه و بتونيم تغييرات رو در انجمن ببينيم.راستي آقا ميشه تو همين تغييرات رنگ سايت رو هم يكم عوض كنين؟
نمی‌شه آبتین جان چون اون مرتبط با قالب جدید سایت می‌شه که بابک جان داره روش زحمت میکشه.
راستي پيمان واقعا خسته نباشي.تو مديرا از همه فعالتري(البته به بقيه بر نخوره بقيه هم به نوبه خودشون خيلي كوشش مي كنن)

موفق تر باشي عزيز
ممنون آبتین البته مدیران خوب انجمنمون هم خیلی به نوبه خودشون زحمت میکشن :wink:

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
راستي آقا پيمان يه سوال ؟
آبتين راست ميگه! اين قالب جديد پس چي شد الآن نزديك 3 ماه شده !!! نه از قالب خبري هست نه آقا بابك.

مخلصم
سايان
آقا سایان طراحی‌ قالب سایت و انجمن مخصوصا وقتی‌ قراره قسمت های جدیدی به سایت اضافه بشه زیاد کار راحتی‌ نیست. چون قالب فقط ظاهر تغییرات هست و مجید هم داره یکسری برنامه نویسی‌ های جدیدی برای قسمت های جدید انجمن میکنه که تمام اینها زمان میبره :wink:

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
بله ميدونم

چون من خودمم يكسال روي سايت خودم كار ميكردم اما هاردم سوخت و پريد :( :(

در ضمن اينطور كه بوش مياد نسخه جديد بايد خيلي معركه باشه ؟ نه ؟

من واسه اين گفتم چون خيلي طولاني شده (به اين فكر نكردم كه آقا بابك و مجيدكارهاي ديگه اي هم دارند )

مخلصم
سايان;)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
با سلام خدمت تمامي دوستان

از اينكه مدتي در كنار شما عزيزان نبودم واقعا معذرت ميخوام

بدليل اينكه در نمايشگاه اله سيت از طرف شركتمون شركت كرده بوديم خيلي گرفتار بودم كه متاسفانه نتونستم به سايت به اون صورت سر بزنم...

من همين امروز با پيمان بصورت تلفني صحبت كردم و در مورد اين موارد حرف زديم و به نتايج خوبي رسيديم و براي اينكه بعضي از دوستان فكر نكنند كه ما هدفمون از اين اصلاحات فقط رد گم كني بوده نه اصلاحات واقعي از فردا اين اصلاحات شروع ميشه...

مرحله اول و دوم قرار هستش از فردا صورت بگيره ...
مراحل بعدي كه پيمان جان دوباره اعلام خواهند كرد هم توي اين هفته پس از اينكه مراحل اولي با موفقيت به پايان رسيد شروع خواهد شد.

باز هم از همگي به خاطر اين تاخير معذرت ميخوام

مجيد

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
آقا مجيد خوشحالم كه دوباره در انجمنها حاضر ميشيد. اميدوارم كه كارتون هم انشاالله به خوبي پشت سر گذاشته باشيد (نمايشگاه).

خبر خوشحال كننده اي بود.

تشكر
مخلصم
سايان

siavash-tanha

Well-Known Member
مجيد جان انشالله موفق باشي

در ضمن من بيصبرانه منتظر تغييرات هستم

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

پيمان جان من يه اعتراض دارم ! يعني 2 تا !

1. چرا دوباره تعداد نمايش ارسالها به يك تاپيك را كم كرديد !؟ قبلا 15 تا بود كرديدش 20 تا اما حالا 12 تاست :(

2. آقا پيمان به نظرم الآن غير از خودتون از هيچ كدوم از مديرهاي انجمن رسيدگي نميكنند. خيلي از تاپيك ها هست كه سر جاشون نيست و نياز به جابه جايي و يا قفل شدن داره! يا تذكر ;)

مخلصم
سايان

H-assan

Well-Known Member
با سلام

منتظر تغييرات هستم پيمان جان اگر كمكي خواستي در خدمتيم

راستي اين ميل ات رو هم بده كه چند تا مقاله مي خوام ارسال كنم نمي دونم به چه ميلي ارسال كنم

ممنون

موفق باشيد

آسان

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
سلام
پيمان جان من يه اعتراض دارم ! يعني 2 تا !
1. چرا دوباره تعداد نمايش ارسالها به يك تاپيك را كم كرديد !؟ قبلا 15 تا بود كرديدش 20 تا اما حالا 12 تاست :(
سایان جان این سایت فعالیتش کلا هنری و با عکس هستش . اگر فرض کنیم ارسال ها در یک صفحه مثلا 25 عدد باشه و در این صفحه مثلا 7 نفر یک عکس رو گذاشته باشن لود صفحه خیلی‌ زمان میبره در صورتی‌ که ارسال های کمتر این مسائل رو نداره و جدا از این خستگی‌ برای چشم هم نمیاره .

این چند روز یکسری مسائل رو داشتیم امتحان میکردیم و دیدیم تعداد ارسال بیشتر در یک صفحه پروسس بیشتری هم روی سرور برای لود شدن میگیره برای همین بعضی‌ مواقع سرعت سایت امکان داشت پایین بیاد که دیدیم جالب نیست .

2. آقا پيمان به نظرم الآن غير از خودتون از هيچ كدوم از مديرهاي انجمن رسيدگي نميكنند. خيلي از تاپيك ها هست كه سر جاشون نيست و نياز به جابه جايي و يا قفل شدن داره! يا تذكر ;)
چرا سایان جان بعضی‌ از مدیران واقعا زحمت میکشن که از همشون ممنونیم ولی‌ خوب بعضی‌ مدیران, دیگه کم لطفی‌ می‌کنن که حالا امیدواریم با انتخاب مدیران جدید شاهد فعالیت جدی و کامل اونها باشیم.

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا