مرحله اول و دوم تغییرات -- حذف انجمن های غیر فعال و افزودن انجمن های جدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
اي آقا.من بچه مظلوم معصوم نقشه كشيدنم كجا بوده؟:lol: نه آقا نقشه نكشيدم حقيقتو عنوان كردم :wink: بعلاوه خودمونيم لينوكس از ميندوز بهتره و چون تازه اومده زيا باهاش مكل دارن.ولي ويندوز كمتر...
در ضمن ابوذر نزني ها ولي خوب واسه منكه تاحالا اينجوري نشده :lol: جدي ميگم ايراد از خودته:wink:

بابا اون پيشنهاد بود
اونو بايد پيمان تصميم بگيره :wink:

در ضمن درباره حرف آخرتم :wink: نه داداش ما كي باشيم كه بخايم اين غ... كنيم :wink:

يه نگاهي به ايراد منم كن :wink: ببين ماله منه؟

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=20562&sid=1cd166c70139ded42470a1bc2e1f736d

مخلصم

aghahamidgol2

Active Member
فقط اميدوارم واقعا كساني كه فعال و لايق هستند به عنوان مديران انجمنها انتخاب شوند

Peyman-Pop

Active Member
ghamnevis گفت:
راستي آقا پيمان (براي اين كه اين ارسال يه ربطي هم به اصل تاپيك داشته باشه! )

به نظرم از اين تاپيك اونطور كه بايد استقبال نشده! بهتر نيست كه در امضاي ميلهاي فعال سازي حتما آدرس اين تاپيك قيد بشه و همينطور يك ميل هم به صورت جداگانه به تمام كاربرا ارسال بشه؟

مخلصم
سايان
سایان جان این مباحث برای خیلی‌ از کاربران مهم نیست و بودن و یا نبودن یکسری انجمن شاید زیاد براشون مهم جلوه نکنه ، این کاربر های فعال و یا شاید قدیمی‌ سایت هستند که این مسائل براشون مهمه و دوست دارن در اونها سهیم باشن .

برای همین این موضوع رو نمی‌شه در میل برای کاربران فرستاد چون خیلی‌ از کاربران به این مباحث بی‌ تفاوت هستند و در کل فقط خواستار خوبی‌ و پیشرفت مجید آنلاین هستن و به جزیات اون کاری ندارن .

این نظر خواهی‌ ها هم کاملا آزادانست و هر شخصی‌ که مایل باشه در تغییرات سهمی‌ داشته باشه می‌تونه شرکت کنه .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
aghahamidgol2 گفت:
فقط اميدوارم واقعا كساني كه فعال و لايق هستند به عنوان مديران انجمنها انتخاب شوند
حتما حمید جان ، ما خودمون صلاحیت کاربران انتخاب شده رو قبل از انتخاب اونها به عنوان مدیر میسنجیم .

شاد باشی‌ .

پیمان

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا پيمان بايد يك تشكر بكنم ازتون

فكر ميكنم يكي از اولين تغييرات اينه :

تغيير نمايش تعداد ارسالها به يك تاپيك از 15 به 20 !

درسته ديگه؟ خدا خيرتون بده خيلي كار خوبي بوده!

Mandana

Active Member
ولي اقا پيمان اگه همچين ايميلي براي همه بزنين فكر نكنم كسي شاكي بشه ها!ممكنه خيلي ها براشون مهم باشه ولي خبردار نباشن

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ولي اقا پيمان اگه همچين ايميلي براي همه بزنين فكر نكنم كسي شاكي بشه ها!ممكنه خيلي ها براشون مهم باشه ولي خبردار نباشن
ما دوست داریم در تغییرات بیشتر نظر کاربران دائمی‌ و فعال سایت رو جویا بشیم چون اون ها بیشتر حق به گردن سایت و انجمن دارن و نظرات اونها از کاربرانی‌ که شاید ماهی‌ یکبار به انجمن سر میزنن و یا کاربر هایی‌ که فقط بینندن ارزشمند تره و مسلما دلسوزانه تره.

به این نکته هم باید توجه داشته باشید که فقط تعداد خاصی‌ از کاربران مایل به تغییرات در انجمن هستن در صورتی‌ که کاربران دیگه همونطور که دیدید یا از وضع انجمن راضی‌ هستند كه تمایل به تغییر خاصی‌ ندارند و یا این موضوع براشون اهمیت چندانی‌ نداره.

موفق باشید.

پیمان

ye_mojud

Member
سلام . دوستان هر تغييري داديد فقط تاسيس انجمني براي نرم افزار هاي ويديويي و ميكس و مونتاژ فراموش نشه . از شركت يوليد گرفته تا ادوب . كنوپس و پيناكل و اف ايكس . نرم افزار هاي ويديويي خيلي گسترده و جالبه و حيفه كه روش بحث و كار نشه . موفق باشيد و خدا نگهدارتون .

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا پيمان به نظر من به جاي انجمن ويندوز كه دوستان پيشتهاد دادن انجمن سيستم عامل ها بزنيم كه فقط ويندوز رو در بر نگيره و بعدشم لينوكس هم به اين انجمن اضافه بشه بقيه سيتم عامل هاي موجود

siavash-tanha

Well-Known Member
Bepar2 گفت:
آقا پيمان به نظر من به جاي انجمن ويندوز كه دوستان پيشتهاد دادن انجمن سيستم عامل ها بزنيم كه فقط ويندوز رو در بر نگيره و بعدشم لينوكس هم به اين انجمن اضافه بشه بقيه سيتم عامل هاي موجود

علي جان دمت گرم

منم با اين موافقم

از داس تا 2003 توش ميشه بحث كرد و البته لينوكس هم بره توش

منم كاملا با اين موافقم

مخلصم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
و نظر دوم اينكه تمامي اخبار و خبر هاي جديد ومقالات كامپيوتري كه دوستان زحمت نوشتن و جمع آوري اونو مي كشن در يك انجمن به نام مقالات و خبر هاي روز قرار بگيره
كه هم كاربران براي ديدن وقرار دادن مقالات و خبرها سر در كم نشن هم باره علمي سايت بالا بره به اين دليل كه هم مقالات و خبرها يك جا جمع آوري بشه

Mandana

Active Member
با هر دو نظرت موافقم.ميبينم كه مخت از ما بيشتر كار مي كنه:wink:

H-assan

Well-Known Member
Bepar2 گفت:
و نظر دوم اينكه تمامي اخبار و خبر هاي جديد ومقالات كامپيوتري كه دوستان زحمت نوشتن و جمع آوري اونو مي كشن در يك انجمن به نام مقالات و خبر هاي روز قرار بگيره
كه هم كاربران براي ديدن وقرار دادن مقالات و خبرها سر در كم نشن هم باره علمي سايت بالا بره به اين دليل كه هم مقالات و خبرها يك جا جمع آوري بشه

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
آقا پيمان من ديگه فكر نميكنم كسي بياد جلو !

بايد دست به كار شد و رفت سراغ مرحله اول و يواش يواش اعلام كرد نتايج را تا همه متوجه تغييرات بشن.

من سعي كردم فعاليتم را كم نكنم تا شايد بتونم جاي خالي اونهايي كه رفتند را پر كنم ولي به خدا ديگه نميشه من توي اين 1 هفته 100 ساعت نت مصرف كردم !
كي شروع ميشه تغييرات اساسي ؟ بي صبرانه منتظرم !

مخلصم
سايان

tornado

Member
من هم منتظر تغييرات هستم !

همه پيشنهاد ها رو خواندم ٬ همه عالي بود !

به نظر من اگه انجمني حتي بازديد كننده اش هم كم باشه ٬‌ ولي مديري داشته باشه كه بتونه همه سوالات رو جواب بده ٬ باز هم عاليه و وجود چنين تالاري ضرر كه نداره سود هم داره !

حالا شايد شما بگيد اصلا كسي اشنا نيست كه بخواد بياد و سوال كنه ! خوب مدير بياد اصلا اعلام امادگي كنه مه ميتونه در انجمن مربوطه به اموزش اون قسمت بپردازه !

ممنون ...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
با سلام نكته سوم

خيلي از تايپك هاي كه دوستان زحمت مي كشن و مي زنن به احوال پرسي هم كشيده مي شه من خودم يكي از اين افراد هستم :lol:

1نكته اينجاست اكثر سايتهاي بزرگ يك چت روم اختصاصي براي كاربراشون دارن كه مجيد آنلاين هم به عنوان يك سايت بزرگ نياز به همچين محلي ذاره كه دوستان بتونن راحت با هم ارتباط داشته باشن

2 و اينكه مسير اصلي يتايپيك ها هم عوض نمشه

3 خيلي از مشكلات كه با نوشتن حل نمشه مشه به صورت گفتمان مطرح كرد هم حل ميشه

4 نكته چهارم اينكه تنوع هم واسه دوستان بوجود مي ياد

نكته بهدي يك انجمن در اين رابطه هم باشه اگه چتروم نشه بد نيست فكر كنم خيلي از مشكلات بالا رو حل مي كنه

siavash-tanha

Well-Known Member
پيمان جان بنظر منم ديگه موقع اش رسيده

در ضمن منم با نظر علي موافقم

(هم اكنون من و علي در حال چت تو يكي از تاپيكها هستيم :wink: :lol: )

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

علي جان منم باهات موافقم اما نه به اين صورت.

من پيشهاد دادم كه يك انجمن بزاريم به اسم تازه چه خبر يا ... (اسمش هرچي! ) كه بچه ها اونجا جوياي احوالات همديگه بشن و بعضي مشكلاتشون را اونجا مطرح كنند (مثلا يه انجمن به اسم متفرقه!)

اونوقت هر چه قدر ميخوان اون تو آف تاپيك بدن به همديگه و كلا اگر كسي كاري داشت اونجا بگه ! مثلا من دارم ميرم يا خداحافظ يا بچه ها خبر جديد را شنيديد و ...

مخلصم
سايان

Maxton

Active Member
اونوقت ديگه كسي اونجارو ول نمي كنه...نمونش خود من...همش ميرم اونجا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا