سلامسلام بروبچحسین من اون فایل پلی که ساختی رو لازم دارم واسه ادامه حتما بفرست .حمید این کارت خیلی خوب بود اما تست من رو نگا ، کنترل جای پا و تعداد Bone ها رو بیشتر کن .بارانارا ی عزیز فکر نمیکنم کمکی به RealTime شدن بکنه .
فایل های پیوستی
_scene(1).rar (137.3 کیلوبایت, بازدیدها: 4)
ممنونم .ولی میدونید مساله اصلی توی این پل real time بودنش نیستا ! البته من نمیدونم دقیقا قراره برای این پل چه اتفاقی بیوفته ولی مثلا فرض کنیم که کارکتر میخواد از روش رد شه . خب اینجا شبیه سازی باید دو حالت داشته باشه .
هم کاراکتر باید روی پل تاثیر بزاره و هم پل روی کاراکتر .
ولی فکر میکنم الان مهمترین چیزی که نیاز دارید یه استوری برد دقیقه . چون این پلی رو که hamid ساخته و LinkinForEver هم روش کار کرده خیلی عالیه ولی تا وقتی دقیق ندونید قراره چه اتفاقی روی اون پل بیوفته کارتون سخت میشه . ( البته فضولی منو میخشید ، شما ها خودتون استادید )
سید حمید جان، این هم خیلی خوب بود تنها مسئله ـش اینه که باید برای حالت Dynamic خود انیماتور اون حرکت و حس رو در بیاره ولی خلی چیز خوبی بود.من یه تست زدم . 10 دقیقه ای !!! هیچ کار خاصی نکردم . جالب شد !!! به خندش می ارزه !! فایل رو می گذارم . به نظرم با این روش هم جواب میده .
دقیقا منظور همینه، اون موقع هم دهنم باز موند اینجا رو چیکار کردن تنها چیزی که به ذهنم رسید ایجاد یه Dynamic به روشی که نمونه ـش رو تو video زیر گذاشتم و بقیه ـش هم کار انیماتوره، یعنی جوری کاراکتر رو انیمیت کنه که حس استادگی رو پل به همراه مچ بودن با حرکت داینامیک رو القاء کنه.اگه بخوام یه مثال خیلی خوب برای اینجور شبیه سازی بزنم مثلا انیمیشن "پاندا کونگ فو کار 1
اولا فضولی چیه رفیق، محبت میکنی، راستش ما نمیخوایم تو این کار خیلی از مشکلات در بریم و برای حلش با دو تا close up سر طه مشکل رو هم بیاریم. چون نمونه یه کار بزرگه و باید تو همین کوچیکیش کارای خوبی توش انجام بشه. برای پل هم باید بگم کاراکتر روش راه میره و حتی جایی دو تا کاراکتر روی پل قرار میگیرن که نمیخوایم از این مشکل در بریم. خیلی ممنون عزیز که اطلاعات دادی.ولی فکر میکنم الان مهمترین چیزی که نیاز دارید یه استوری برد دقیقه . چون این پلی رو که hamid ساخته و LinkinForEver هم روش کار کرده خیلی عالیه ولی تا وقتی دقیق ندونید قراره چه اتفاقی روی اون پل بیوفته کارتون سخت میشه . ( البته فضولی منو میخشید ، شما ها خودتون استادید )
اوه اوه اوه، انقدر پست ها با هم قاطی شده بود واسه تو یادم رفت، کارت خوب بود حمید جان ولی نگفتی با چه سیستمی کار کردی و خاصیت real time بودن رو داره یا نه.من هرچی فکر میکنم میبینم کار خودت بهتره هسین تا اینیکه من ساختم
اول عذر خواهی حسین رو نوشتم هسین !!!!!!!!! اوووووووووواوه اوه اوه، انقدر پست ها با هم قاطی شده بود واسه تو یادم رفت، کارت خوب بود حمید جان ولی نگفتی با چه سیستمی کار کردی و خاصیت real time بودن رو داره یا نه.
dynamic motion builder هم خوراک این کاره
بابت توضیجات و کمکت خیلی خیلی ممنون دوست عزیز در مورد MB که کار ما تو مکسه و ریگ دستی و همین همخوان بودن این دو یهنی پل و حرکت کاراکتر برامون مهمه ولی نمیتونیم کاراکتر رو تو مکس انیمیت کنیم و بعد بیاریم تو MB چون این باز مفهموم real time بودن رو از دست میده.
در مورد video ـی هم که گذاشتی نمیدونم چرا p.r.o.x.i من UTube رو وا نمیکنه واسه همین نمیتونم ببینم که چیه![]()
دقیقا منظور همینه، اون موقع هم دهنم باز موند اینجا رو چیکار کردن تنها چیزی که به ذهنم رسید ایجاد یه Dynamic به روشی که نمونه ـش رو تو video زیر گذاشتم و بقیه ـش هم کار انیماتوره، یعنی جوری کاراکتر رو انیمیت کنه که حس استادگی رو پل به همراه مچ بودن با حرکت داینامیک رو القاء کنه.
تو هورتون هم همینطور، به نظرم اینها حد نهایی کشش پل رو محاسبه میکنن و بعد انیماتور توسط اون مرز کشش فرضی اون رو انیمیت میکنه.
البته من منظورم از استوری برد فقط دور زدن نبود . اگه استوری برد باشه میشه فهمید که انعطاف های پل قراره چه قدر باشه و... . البته یه خورده از منظورم هم دور زدن بوداولا فضولی چیه رفیق، محبت میکنی، راستش ما نمیخوایم تو این کار خیلی از مشکلات در بریم و برای حلش با دو تا close up سر طه مشکل رو هم بیاریم. چون نمونه یه کار بزرگه و باید تو همین کوچیکیش کارای خوبی توش انجام بشه. برای پل هم باید بگم کاراکتر روش راه میره و حتی جایی دو تا کاراکتر روی پل قرار میگیرن که نمیخوایم از این مشکل در بریم. خیلی ممنون عزیز که اطلاعات دادی.
ولی باز میگم به نظر من 90% تو همون پاندا هم از روشی که video ـش رو گذاتشم استفاده کردن، چون هر کاری کنی باز بخشی از کار دستی انجام میشه منظورم انیمیت کاراکتره و باید انیماتور اون شختی رو بکشه ولی این روش خیلی خیلی کمک میکنه تا هنگامی که انیمیاتور مثلا پای کاراکتر رو روی پل قرار میده ، پل اون رو یه سطح برخورد کننده تشخیص بده و جابجا شه مثل video.
خدا رو شکر چون رشتم مکانیک بوده درک مناسبی نسبت به مسائل فیزیکی دارم . (هر چند بچه تنبل بودم!)
اگه ما بخوایم پارامترهایی مثل وزن یا جاذبه رو به کار اضافه کنیم ، خوب چون حوادث بر هم کنش دارند ( اثر متقابل وجود داره) داینامیک RealTime نمی شه و فقط باید تو یه پرسه پردازش بشه .
اما می شه یه چیزایی رو گذاشت دست انیماتور . مثلا برای وزن بیشتر point رو بیشتر جابجا کنه یا یه پارامتر رو افزایش یا کاهش بده . که اینجا اینجوریه
سلام ممنون اب دستی بود و خیلی بد درومد الکی بود بابااینم خیلی جالب بود، فقط پل حالت معلق نداشت مشکلش همین بود.
آب رو با چی شبیه سازی کردی؟ دستی؟
نه ، گفتم ، با SkinFX کار شدهاین ویدئویی که گزاشتی خیلی باحاله . کار خودته ؟
خیلی خوب بود دستت درد نکنه ولی میبینی ؟!! constraint ـهای massFX یه مشکلی دارن اون هم لرزش بی مورده که کار رو خراب میکنه وگرنه همین خیلی خوبه.یه کار تست با فیزیک زدم توی سه دقیقه ببینید
من نمیخوام همه چی داینامیک باشه، میخوای پل مقداری live باشه تا با قرار دادن کاراکتر روی قسمت های پل متوجه بشم حد نهایی کشش پل کجاست و پل چه حالتی میشه که مثلا پای بعدی رو چجوری روی پل قرار بدم و بعد از اون sim اصلی انجام بشه.ولی خب میدونی چیه اگه همه چی داینامیک باشه خودش میشه یه دردسر .
حمید رضا جان ممنون، ولی تو زدی پل رو ترکوندی کهسلام به همگی اینو ابتکاری زدم و دستی هم کار شده
طناب هارو پاره نکردم اما پل خراب میشه
و طناب ها ریش ریش میشن
این دو روز تعطیل نشستم و رو ریگ پل بیشتر وقت گذاشتم . یه سری چیزا بهش اضافه کردم که فکر می کنم بهتر شده اما هنوز جای کار داره .
حالا باز خودم رو اون skinFX کار میکنم ببینم میتونم چیزی از توش در بیارم یا نه ولی کارت خیلی خوبه امیدوار شدم که میشه درش اورد.
باز ممنون از همه