مراحل نصب PHP Nuke 7.3 Farsi

با سلام

من مي خواهم يك نفر كه در PHP NUKE استاده بياد اينجا طريقه ي نصب كامل7.3 PHP Nuke

فارسي رو از سير تا پياز به ما هم ياد بدهد. اگر كسي بياد ياد بدهد ممنون ميشم.

sarallah

Member
سلام دوست عزيز
ببينيد اگه شما فقط چند دقيقه وقت ميذاشتيد و توي انجمن جستجو ميكرديد خيلي سريعتر به جواب ميرسيديد تا اينكه چند ساعت منتظر جواب بمانيد ...
شما جستجو كنيد و نوك رو نصب كنيد ٬ هر مشكلي براتون پيش اومد مطرح كنيد من و بچه هاي ديگه در خدمتتون هستيم
بحث نصب نوك در انجمنها خيلي تكرار شده
با تشكر

arashsoft

Well-Known Member
آقا من به اين ارور خوردم
آقا ثارالله كمك

Warning: fopen(config.php): failed to open stream: Permission denied in /home/shotorsse/public_html/forum/install.php on line 1681

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/shotorsse/public_html/forum/install.php on line 1682

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/shotorsse/public_html/forum/install.php on line 1683

datajaj_co

New Member
اگه لطف كنيد و در مورد استفاده از database در نوك هم منابعي معرفي كنيد ممنون ميشم

saeedlove

Member
آقا چرا اين PHP Nuke 7.3 Farsi پوشه اي به نام
sql نداره ما پس بايد چيرو ايمپورت كنيم اگه ميشه يكي جواب بده

saeedlove گفت:
آقا چرا اين PHP Nuke 7.3 Farsi پوشه اي به نام
sql نداره ما پس بايد چيرو ايمپورت كنيم اگه ميشه يكي جواب بده

احتمالا مثل cpg هستش شما ديتابيست رو بساز بعد نصبش كن خودش تيبل ها رو مي سازه cpg كه اينجوريه

دوستان من نسخه ي فارسي شدخ phpnuke7 آقا سار الله رو نمي نونم روي كامپيوترم تست كنم نمدونم مشكل از كجاس وقتي تو فايل install.php مشخصات ديتابيس رو ميكنم و دكمه install رو ميزنم هيچ تغييري نميكنه من از easy php استفاده ميكنم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا