مدیرت محتواها که قدرت seo خوبی داره؟

progpars

progpars.com
به نظر من دیتالایف انجین و وردپرس انتخابای خوبی هستند .

وردپرس سئو بهتری نسبت به دیتالایف انجین داره و دیتالایف انجین هم یه سری برتری ها هم نسبت به وردپرس داره .

اما اگر شما تنها سئو برات مهم نیست میتونی هر دو سیستم رو بررسی کنی .

ولی باز هم میتونی این سه تا سیستم رو یه بار امتحان کنی به صورت آزمایشی تا بهتر متوجه شی کدوم بهتره .

یکی از دوستانم
joomla رو پیشنهاد پیشنهاد داده بود ولی خودم زیاد با دیتا لایف کار کردم و با دستکاری قالبشم آشنا هستم.
الان دنبال سایتی هستم که استعداد افزایش بازدید تا 50 هزار به بالا رو داشته باشه و توی در جستجو گرا مطالبش سریع دیده بشه

البته نمیگم امروز بسازم فردا بشه 100 هزار بازدید ولی الان یه سال رو بلاگی کار می کنم بازدید رو 1000 درجا می زنه و رشدی نداره.
برای همینم دنبال سایتم.

progpars

progpars.com
ببین عزیزم بالا رفتن بازدید یه سایت همش هم به سئو خوب نیست بستگی به ادمین اون سایت داره که چه جوری سایت رو اداره کنه با بلاگ هم میشه بازدید رو برد بالا .

شما باید تبلیغ کنی واسه سایتت اما واسه یه سایتی که مطالب جدید و جالب داشته باشه که وقتی طرف اومد سایت رو نگاه کنه حال کنه باهاش کارش راه بیوفته .

بعدشم دنبال بازدید بالا نباش دنبال این باش که چه جوری بهترین باشی مطمئن باش بازدید هم دنبالش میاد .

در آخر هم بگم اگر دنبال سئو هستی وردپرس عالیه .

موفق باشی :rose:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من بیش از 4-5 وب سایت رو با وردپرس ( البته با کمک آقا وحید گل VAHID216 ) راه اندازی کردم
می تونم به جرات بگم بالاترین قدرت ایندکس رو وردپرس مخصوصا در گوگل داره
( البته به تکراری نبودن محتوای ارسالی شما هم 100 % ربط داره و تنظیمات Webmaster Tool )
.

آخه قسمت ارسال پست وردپرس خیلی کد داره، آیا راهی هست که ارسال پستش ساده تر بشه؟

راستی قدرتمندترین پسوند سایت برای مطرح شدن در جستجوگرها چی رو پیشنهاد می کنید؟

majid1605

Active Member
به نظر من در مورد seo بیش از حد تبلیغات شده اینطور هم که میگن نیست .من الان دارم می بینم که گوگل هر روز توی سایتم هستش و مطلبی که توی سایت میزارم کمتر از یکی دو ساعت ایندکس میشه .
آمار سایت بستگی به مطالبی که توی سایت میزاری بستگی داره و صد البته باید کپی نباشن .

در مورد مدیریت محتوا من جوملا و وردپرس رو پیشنهاد می کنم .از لحاظ سادگی و کار با قالب و بقیه چیزها وردپرس و اگه یکم حرفه ایتر می خواید جوملا که پیشرفت خیلی خوبی هم داره و صد البته پشتیبانی های عالی فکر نکنم هیچ cms توی ایران اینقدر پشتیبانی داشته باشه

VAHID216

مدیر بازنشسته
آخه قسمت ارسال پست وردپرس خیلی کد داره، آیا راهی هست که ارسال پستش ساده تر بشه؟
منظورتون کدوم کد هاست؟

راستی قدرتمندترین پسوند سایت برای مطرح شدن در جستجوگرها چی رو پیشنهاد می کنید؟
پسوند دامنه یا پسوند آدرس صفحات ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا