یه چیزی خیلی جالبه
اینجا مدیران با کاربران کل کل می کنند
من نمی دونم دلیل این کشمکش ها چیه
اصلا مدیران نباید تو محیط پابلیک جواب اعتراض کاربران رو بدن
ببخشید! کاربر میاد توی پیغام خصوصی به من فحش میده! به همکارم توهین می کنه! در ملا عام به من توهین می کنه! بعد من باید فقط نگاه کنم؟
ازین به بعد که خواستم جواب کسی رو بدم، قبلش استعفا میدم!!!

ببینین دوست عزیز، اگه شما اسم جوابهای من رو کل کل میذارین، من اسمش رو میذارم مقابله به مثل
مجید سربازه، همه این رو خوب می دونن، کمی هم باید خودشون مراعات کنن
درست نیست که بگیم ماندانا چون مدیره، نباید جواب توهین ها رو بده و باید بشینه صبر کنه تا آخر هفته بشه و مجید بیاد و تاپیک رو قفل و پستهای اضافه رو پاک کنه
من مدیر هستم، درست.اما در حد همون مدیر هم شخصیتی برای خودم دارم که دلم میخواد دیگران هم به شخصیت من احترام بگذارند
متاسفانه اگه تابحال به هر فحش و توهینی که چه عمومی و چه به صورت پیغام خصوصی به من داده شده، فقط بی محلی کردم و همین باعث شده خیلی دوستان فکر کنند بنده زبون ندارم یا هر چی، من جای خواهر شما
شما خوشتون میاد هر حرف زشتی که حتی آدم خجالت می کشه با خودش تکرار کنه، چه برسه به اینکه در ملا عام عنوان کنه رو به کسی که میشناسید بدهند؟
توی این فروم دوستان زیادی داشتم، درست
اما بیشتر از اون، توی این انجمن فقط تحقیر و توهین و فحش شنیدم
متاسفم.اما اجازه نمی دم بیشتر از این به من توهین بشه
حالا شما می تونین اسمش رو بذارید کل کل! به قول خودتون
من فکر می کنم حق با مصطفی است
بهتره بحث همینجا تموم بشه
دوستانی هم که واقعن براشون مهمه که حق این دوست عزیز گرفته بشه، می تونن بعد از مذاکره ی ایشون با مجید در پیغام خصوصی، ازشون در پیغام خصوصی بپرسند که نتیجه ی کار به کجا انجامید
اینطوری بحث ها هم خیلی راحت تر به سر انجام می رسه
دوستان عزیزی هم که دوباره به بنده قصد دارن فحش بدن، باید عرض کنم که دیگه اخطار نمی کنم، بن می کنم و فکر کنم بقیه هم این حق رو به من بدهند که با هر کس مثل خودش رفتار کنم.
موفق باشید
°°°°
بعد از این پست هم هر کسی پستی زد، بهش کارت زرد د اده میشه.تا خود مجید بیاد و جوابهای لازم رو بده و تاپیک رو قفل کنه °°°°