مجید آن لاین اولین نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fawkes

Member
حالا راه انداختی مبارکت باشه کسی گفت چون مجید آنلاین داره شما باید برداری
چند تا سایت و شرکت بگم که میگن ما بزرگتریم بی خیال این بحث های الکی

MDP

Well-Known Member

ولی دیدم یه مشت آدم ... اومدن.یم.

چی بگو راحت باش!:razz:

به هر حال من دیگه به این فروم سر نمیزنم.
اختیار شناسمم در دست شماست.

آقا فکر کنم این جوری بهتره :

مجید آنلاین دومین سایت که سیستم واپ رو فعال کرد

ولی عاقلان دانند!:neutral:

حالا چی شد مثلا تو اولی ماشالا !

جایزت رو میتونی بری تحویل بگیری.

آخرین ویرایش:

armaco

Member
به قول یکی از استادامون هیچ وقت بهترین وجود نداره . اولین بودن هم افتخار نیست .مهم این هسش که کدوم یکی در حاضر بیشتر،
مصرف کننده هاشونو راضی نگه میدارند ، و نو اوری و کیفیت رو اصل کارشون قرار میدن
:)

آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
آقا فکر کنم این جوری بهتره :

مجید آنلاین دومین سایت که سیستم واپ رو فعال کرد

ولی عاقلان دانند!

حالا چی شد مثلا تو اولی ماشالا !

جایزت رو میتونی بری تحویل بگیری.

البته من به هیچ عنوان نمیدونم که این دوستمون اولین بوده یا نه و اصلا هم در این رابطه قضاوتی نمیکنم.
اما مسعود جان تو این موارد بحث سر جایزه نیست حقوقی معنوی رو هم باید در نظر گرفت.

فکر میکنم ایشون هم به این نتیجه رسیده باشند که اگر مطلبشون رو به این صورت و اون هم توی بخشی که بازدید عمومی داره مطرح نمیکردند مطمئنا بحثها راحت تر و خصوصی تر حل میشد.
به عنوان یک عضو کوچیک هم عرض میکنم خدمت عزیزان اگه به پاسخها جوابی داده نشه و تاپیک ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره چون با این حساب اینطور بحثها به این صورت تمومی نداره و با توجه به اینکه ذاتاً هر انسانی به راحتی عقیدش عوض نمیشه و از روی لجبازی هم که شده کنار نمیکشه این تاپیک ادامه دار میشه و ممکن مدتها ذهن کاربرها رو به خودش مشغول کنه.
مگه غیر از اینه که ما همه با هم دوستیم و میخوایم با استفاده از امکانات فروم به هم کمک کنیم؟
فعلا یا حق... :)

Mandana

Active Member
یه چیزی خیلی جالبه
اینجا مدیران با کاربران کل کل می کنند
من نمی دونم دلیل این کشمکش ها چیه
اصلا مدیران نباید تو محیط پابلیک جواب اعتراض کاربران رو بدن

ببخشید! کاربر میاد توی پیغام خصوصی به من فحش میده! به همکارم توهین می کنه! در ملا عام به من توهین می کنه! بعد من باید فقط نگاه کنم؟
ازین به بعد که خواستم جواب کسی رو بدم، قبلش استعفا میدم!!!:)
ببینین دوست عزیز، اگه شما اسم جوابهای من رو کل کل میذارین، من اسمش رو میذارم مقابله به مثل
مجید سربازه، همه این رو خوب می دونن، کمی هم باید خودشون مراعات کنن
درست نیست که بگیم ماندانا چون مدیره، نباید جواب توهین ها رو بده و باید بشینه صبر کنه تا آخر هفته بشه و مجید بیاد و تاپیک رو قفل و پستهای اضافه رو پاک کنه
من مدیر هستم، درست.اما در حد همون مدیر هم شخصیتی برای خودم دارم که دلم میخواد دیگران هم به شخصیت من احترام بگذارند
متاسفانه اگه تابحال به هر فحش و توهینی که چه عمومی و چه به صورت پیغام خصوصی به من داده شده، فقط بی محلی کردم و همین باعث شده خیلی دوستان فکر کنند بنده زبون ندارم یا هر چی، من جای خواهر شما
شما خوشتون میاد هر حرف زشتی که حتی آدم خجالت می کشه با خودش تکرار کنه، چه برسه به اینکه در ملا عام عنوان کنه رو به کسی که میشناسید بدهند؟
توی این فروم دوستان زیادی داشتم، درست
اما بیشتر از اون، توی این انجمن فقط تحقیر و توهین و فحش شنیدم
متاسفم.اما اجازه نمی دم بیشتر از این به من توهین بشه
حالا شما می تونین اسمش رو بذارید کل کل! به قول خودتون

من فکر می کنم حق با مصطفی است
بهتره بحث همینجا تموم بشه
دوستانی هم که واقعن براشون مهمه که حق این دوست عزیز گرفته بشه، می تونن بعد از مذاکره ی ایشون با مجید در پیغام خصوصی، ازشون در پیغام خصوصی بپرسند که نتیجه ی کار به کجا انجامید
اینطوری بحث ها هم خیلی راحت تر به سر انجام می رسه
دوستان عزیزی هم که دوباره به بنده قصد دارن فحش بدن، باید عرض کنم که دیگه اخطار نمی کنم، بن می کنم و فکر کنم بقیه هم این حق رو به من بدهند که با هر کس مثل خودش رفتار کنم.
موفق باشید

°°°°
بعد از این پست هم هر کسی پستی زد، بهش کارت زرد د اده میشه.تا خود مجید بیاد و جوابهای لازم رو بده و تاپیک رو قفل کنه °°°°

ashubgar

Member
یه چیزی خیلی جالبه
اینجا مدیران با کاربران کل کل می کنند
من نمی دونم دلیل این کشمکش ها چیه
اصلا مدیران نباید تو محیط پابلیک جواب اعتراض کاربران رو بدن
هر کاربری با مدیر مشکل داره می تونه تو پی ام در خواست کنه و اگر مدیر جوابش رو نمی ده با مرجع بالاتر یا همون مدیر کل سایت تماس بگیره

سلام امير جان - من تو صفحه دوم به اين موضوع تذکر دادم ولي نمي دونم قضيه چيه - تو سايت خود من به من بد و بيراه گفتن ولي من فقط اون کلمات رو حذف کردم و کل قضيه سر جاشه. حالا اينجا اينا تو تاپيک پاپيولار دارن با هم بحث مي کنن.

Mandana

Active Member
امیدوارم شما نفر آخری باشید که در این تاپیک اخطار گرفتید دوست عزیز
موفق باشید

سلام

سلام
قرن های مدیده که پدران ما و اجداد به ظاهر بزرگوار ما هی همدیگرو مورد لطف قرار دادن و هر چی از دهنشون در اومده به هم گفتن ثمره عدم اتحادشون وضعیت فعلی کشورمونه نگید عیبی نداریم ، نگید اون ضرب المثل بی معنی رو : هنر نزد ..... و بس
اگر تفکرات اون ها قرار بود مارو به جایی برسونه رسونده بود و الان اینجا از اینی که هست به مراتب بهتر بود ، از یه سایت آموزشی واسه خالی کردن فشارهای عصبی و اجتماعی مون استفاده نکنیم اون چیزی که مارو از این مهلکه نجات میده رفاقت و کار کردنه ، احترام همدیگرو نگه داشتینه باور کنید قصدم بیان حرف های بی پایه و اساس "رایو جوان" و یا برنامه های اخلاقی تربیتی تلویزیونی هم نیست ، فقط باید تا انتهای مسیر ایستاد و جنگید همین.
بدرود
موفق باشید
ساسان

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
، نگید اون ضرب المثل بی معنی رو : هنر نزد ..... و بس
اگر تفکرات اون ها قرار بود مارو به جایی برسونه رسونده بود و الان اینجا از اینی که هست به مراتب بهتر بود ، از یه سایت آموزشی واسه خالی کردن فشارهای عصبی و اجتماعی مون استفاده نکنیم اون چیزی که مارو از این مهلکه نجات میده رفاقت و کار کردنه ، احترام همدیگرو نگه داشتینه باور کنید ، فقط باید تا انتهای مسیر ایستاد و جنگید همین.
ساسان
.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من عذر خواهي ميكنم ، اشتباه گفتم اولين هستيم...
همين الان اصلاح ميكنم اون متن رو و همينجا ميگم كه اولين نيستيم اين دوستمون كه گفتن (شايد) اولين هستند !
اميدوارم كه خوش باشند...

ضمنا به تمامي كساني كه به مديران من توهين كردند طبق قوانين برخورد خواهد شد.

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا