مجید آن لاین اولین نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aj-graphic

Member
فکر کنم که به قول امیر این آقا قصد تبلیغ فروم سایت خودشو داره که 100تا عضو هم نداره . البته به نظر من باید این پست پاک می شد و به شخص تذکر داده و از اون می خواستن که موضوع رو با پیام خصوصی حل کن.ولی در هر حال با این پست ها کسی نمی تونه یه فروم به این بزرگی را تحقیر یا کوچیک کنه.امیدوارم مدیر سایت با جدیت با زننده تاپیک برخورد کنه......(امیدوارم نظره من رو به عنوان کوچک تری عضو انجمن بپذیرید.)ممنون

0senjed0

Member
کد:
و البته منهم تازه به دوران رسیده هستم دوست عزیز.به دلیل توهین مستقیم به همکار انجمن به شما کارت زرد داده میشه.بعضی ها از آب گل آلود ماهی میگیرن.شما دیگه دارین نهنگ میگیرین

این که اقرار کردی تازه به دوران رسیده هستی رو لطف کردی که گقتی . بعد اینکه اصلا مهم نیست که کارت زرد یا قرمز یا رنگین کمون گرفتم شما می تونی همین الان منو bann کنی و کلا از فروم حذفم کنی در واقع بی جنبگی خودتون رو نشون خواهی داد . مهمتر از همه من اصلا وقت نمی کنم بیام اینترنت چه برسه بخوام از مطالب سایت استفاده کنم هیچ وقت هم سوالی در تاپیک نپرسیدم به غیر از 1 سوال در مورد وی بول که معذرت می خوام اون یه سوال هم پرسیدم .

0senjed0

Member
از رعايت ادب شما هم ممنونم!

آفرین به شما که با ادب هستی . فکر نکنم امضا یه وجبی من تاثیری رو روند کار انجمن داشته باشه اگر کم آوردی یه چیزه دیگه بگو و اینکه شما می تونی یه امضا دو وجبی بذاری !

0senjed0

Member
echessdesign
درود بر شما
هیچ کار مدیریتی در دنیا بدون سیاست گزاری پیش نمیره، خط مشی سازمان ملل: با سیاست گزاری های خودش سعی در گسترش دمکراسی در دنیا رو داره، با تفکر شما، سیاست گزاری و مکراسی در دنیا ایا تنها منحصر به سازمان ملل هست ؟!

بحث تعداد پست زدن بار ها تکرار شده، مهم این نیست که من 861 پست زدم و یا شما 12 تا، مهم این هست که چه تعداد پست مفید زده باشیم.

مهم این نیست که من مدیر google باشم یا pt یا majidonline ، مهم این هست که به نحو احسن وظایفم رو انجام بدم. (کیفیت به از کمیت)

و در انتها به علت نقض قوانین در امضا شما (بیش از حد مجاز بزرگ بودن)، تذکر اصلاح امضا رو بشما می دهم ،و در صورت اعمال نکردن تعییر ، از مدیران می خواهم که با بت امضا شما، به شما اخطار داده بشه

در پاسخ به این دوست عزیز . اول اینکه به خاطر برخورد محترمانه ایشون امضام رو کلن پاک می کنم .

دوم اینکه مهم این نیست که من مدیر google باشم یا pt یا majidonline مهم اینه که جنبه انتقاد داشته باشم . متاسفانه mandana یا sara nice girl جنبه نداشتن .
مطمئنن بعد از این هم پست من رو حذف خواهید کرد فقط می تونم بگم به ضرر خودتون هست . :wink:
اصلا هم مهم نیست که اخطار بدید یا هر کاره دیگه ای کنید این انجمن نون و آبه من رو نمیده از حذف شدن توش بترسم نهایت کار اینه که روزی یه عضو جدی می سازم و شما هر روز من رو حذف کنید . موفق باشید

mostafa_cs

Well-Known Member
من میخواستم یه چیزی به اون دوست عزیزمون که تاپیک رو باز کرد بگم:
شما تاپیک رو باز کردید که ثابت کنید شما اولین هستید درسته؟
خوب در واقع شما با مطرح کردن این موضوع باعث شدید که خیلی افراد دیگه که منتظر چنین فرصتهایی هستند که جو رو به هم بریزند از این موقعیت سو استفاده کنند.
همین الان ببینید بحث یه کجا کشیده شده!
نهایتا هم بیشترین ضرر رو خودتون می بینید .
من کاری ندارم که حق با شما هست یا نه چون واقعا قضاوتش سخته اما بهتر بود موضوع رو خیلی محترمانه و به وسیله پیغام خصوصی با آقا مجید در میون میذاشتید تا اگر احیانا سو تفاهمی پیش اومده رفع بشه.
من اصلا علاقه ای ندارم تو اینطور تاپیکها پست بزنم چون ممکنه خدای نکرده بعضی دوستان بد برداشت کنن و باعث کدورت بشه. اما خوب دیگه مجبور شدم...
یا حق.

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
آفرین به شما که با ادب هستی . فکر نکنم امضا یه وجبی من تاثیری رو روند کار انجمن داشته باشه اگر کم آوردی یه چیزه دیگه بگو و اینکه شما می تونی یه امضا دو وجبی بذاری !
بقيه اش رو هم خوندي ؟
bored.gif

قوانين رو هم خوندي ؟
موقعي كه مي خواستي ثبت نام كني با يه سري چيز توافق كردي ؟
/
بذار با زبون خودت باحات صحبت كنم . ظاهرا فقط اون قسمت حرفاي منو متوجه شدي !
در پاسخ به این دوست عزیز . اول اینکه به خاطر برخورد محترمانه ایشون امضام رو کلن پاک می کنم .

تو كه راست ميگي !‌
grinning-smiley-047.gif

تو كه كم نياوردي امضات رو بذار سر جاش !
251.gif

آخرین ویرایش:

0senjed0

Member
بذار با زبون خودت باحات صحبت كنم . ظاهرا فقط اون قسمت حرفاي منو متوجه شدي !

احترامت رو دست خودت نگه دار . چون اگر من بخوام به زبونه خودت باهات صحبت کنم باید ..... بنویسم برات
برو فکر ببین این ..... چیه !

0senjed0

Member
راستی من از چند تا از کاربرها شنیدم mandana با sara nice girl هر دو پسر هستن . البته خودم از نحوه برخوردشون در پیغام های خصوصی که بهم دادن متوجه فهم و کمالاتشون شدم . درسته که پسرن؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این که کار جدید ی نیست من خودم برای هر وب سایتی که طراحی میکنم سیستم wap را اشانتیون براش طراحی میکنم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
راستی من از چند تا از کاربرها شنیدم mandana با sara nice girl هر دو پسر هستن . البته خودم از نحوه برخوردشون در پیغام های خصوصی که بهم دادن متوجه فهم و کمالاتشون شدم . درسته که پسرن؟

چه فرقی برای شما داره در ضمن اون کاربرها اشتباه گفتن .

AMiR

Active Member
احترامت رو دست خودت نگه دار . چون اگر من بخوام به زبونه خودت باهات صحبت کنم باید ..... بنویسم برات
بازم كه همش رو نخوندي !
برداشتت بر ميگرده به طرز فكرت
//
ببين كي داره از احترام حرف ميزنه!

AMiR

Active Member
چه فرقی برای شما داره در ضمن اون کاربرها اشتباه گفتن .
سلام آقا ايمان
چطوري؟

ول كن بابا !
اينم از اون تاپيك هايي استارتر تاپيك كوتاه اومده ،‌ يكي داره اين وسط ماهي ميگيره

AMiR

Active Member
ممنون از اين كه هواي احترام منو داريد!

از صحبت هاتون كاملا معلوم شد.

//

بحث با شما بي فايده است ! من ديگه تو اين تاپيك صحبتي ندارم.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اینکه شخصی شاکی از این مطلب هست که پیش از این فرم ،سیتم wap رو برای فرم خودش راه انداخته، حق داره که ادعا کنه.
همانطور که می دونیم فرم مجید آنلاین از فعال ترین و پر بازدید کننده های فرم های ایرانی در اینترنت هست، به طور یقین با این کثرت بازدید کننده، با تفکرات بسیار متنوعی روبه رو هستیم و شاهد اختلاف نظرات زیاد.
اما نکته ای که هایز اهمیت هست اینه که من نوعی باید نحوه انتقاد کردن، و مواجه با انتقاد دیگران رو داشته باشم. (چیزی که کمک حال تو باشه، اینه)
و همانطور که همه می دونیم ، محدود اشخاص معلوم الهالی هستند که مایوسانه سعی در متشنج کردن جو رو دارند که جالب تر از آن که خود آنها با نام کاربر دیگه ای، خود سوالات خود را در این فرم مطرح و جواب می گیرند!

Mandana

Active Member
این که اقرار کردی تازه به دوران رسیده هستی رو لطف کردی که گقتی . بعد اینکه اصلا مهم نیست که کارت زرد یا قرمز یا رنگین کمون گرفتم شما می تونی همین الان منو bann کنی و کلا از فروم حذفم کنی در واقع بی جنبگی خودتون رو نشون خواهی داد . مهمتر از همه من اصلا وقت نمی کنم بیام اینترنت چه برسه بخوام از مطالب سایت استفاده کنم هیچ وقت هم سوالی در تاپیک نپرسیدم به غیر از 1 سوال در مورد وی بول که معذرت می خوام اون یه سوال هم پرسیدم .
مثل اینکه شما علاوه بر بی نزاکتی، دروغگو هم هستید :)
بعلاوه باورش خیلی راحته!!!!! که فردی دو سال توی یک سایت عضو بوده باشه و مقالات سایت رو نخونده باشه

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75198

سایت هم مال من نیست.هر قدر میخواید سوال بپرسید.اما من میگم آدم نباید نمک بخوره نمکدون رو بشکنه.منظورم رو فکر کنم واضح گفتم.

دوم اینکه مهم این نیست که من مدیر google باشم یا pt یا majidonline مهم اینه که جنبه انتقاد داشته باشم . متاسفانه mandana یا sara nice girl جنبه نداشتن .
مطمئنن بعد از این هم پست من رو حذف خواهید کرد فقط می تونم بگم به ضرر خودتون هست .
اصلا هم مهم نیست که اخطار بدید یا هر کاره دیگه ای کنید این انجمن نون و آبه من رو نمیده از حذف شدن توش بترسم نهایت کار اینه که روزی یه عضو جدی می سازم و شما هر روز من رو حذف کنید . موفق باشید

خوب اگر شما انقدر بی کار هستید که روزی یه ایمیل بسازید تا بتونید عضو بشید، منهم انقدر بیکار هستم که بیام و پستهای شما رو پاک کنم.از این لحاظ خیالتون آسوده باشه
فوق فوقش اینه که کلن بن اتون می کنیم.حالا هر قدر خواستید یوزر بسازید.:)

بذارین قضیه رو از همین اول براتون روشن کنم.این مساله به شما "هیچ" ربطی نداره :)
در ضمن من هیچ وقت به فردی مثل شما پیغام خصوصی نمی دم.وقتی برای فردی کارت زرد فرستاده میشه، به صورت پیغام خصوصی اون شخص رو مطلع می کنه.
اینم متن پیغام خصوصی:

نویسنده mandana_ns
Dear 0senjed0,

You have received a warning at Majidonline Forums.

Reason:
-------
توهین به مدیران

توهین به همکار انجمن.در صورت تکرار، دسترسی شما به سایت محدود خواهد شد
موفق باشید
-------

Original Post:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=522773

Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
Majidonline Forums

حالا چجوری از این پست متوجه شدین.من نمی دونم

امیر و ایمان جان، لطفن دیگه با ایشون جوابی ندید
اینجور افراد میان توی تاپیکهایی که شلوغ هستن حرف می زنن و بحث راه میندازند، بلکه کسی بهشون توجه کنه
بی محلی به اینگونه افراد بهترین راهه
دیگه هم جواب تون رو در پیغام خصوصی نمی دم.حتی اگه مثل پیغام قبلی حامل فحش باشه
و سعی کنید احترام خودتون رو نگه دارید.در صورتی که باز هم به کسی توهین کردید یا هرچی، اینبار دسترسی شما رو محدود می کنم.از حالا به فکر چند ایمیل تازه باشید
موفق باشید دوست عزیز :)

یه چیزی خیلی جالبه
اینجا مدیران با کاربران کل کل می کنند
من نمی دونم دلیل این کشمکش ها چیه
اصلا مدیران نباید تو محیط پابلیک جواب اعتراض کاربران رو بدن
هر کاربری با مدیر مشکل داره می تونه تو پی ام در خواست کنه و اگر مدیر جوابش رو نمی ده با مرجع بالاتر یا همون مدیر کل سایت تماس بگیره

مشکل از قوانین سایته که جامع نیست
الان کلی اعتراض به پاک شدن امضا هست. این تاپیک هم بیشتر اعتراض به حذف شدن امضا بود تا اول بودن مجید آنلاین تو سازگاری با وپ
خوب یه بخش از قوانین رو اختصاص بدید به امضا

1-اول مشخص کنید که تو امضا میشه لینک سایت های دیگه رو گذاشت یا نه
تو سایت ها و فورم های خارجی میشه به هر سایتی خارج از سایت مرجع لینک داد ولی تعداد لینک ها محدوده مثلا 4 تا یا 6 تا.

2- هر کاربر چند خط میتونه تو امضاش بنویسه
معمولا برای فورم های خارجی بین 2 تا 3 خط تو سایز 800 در 600

3- اگر بخواد عکس بزاره عکسش باید چه حجمی و نهایت چه سایزی داشته باشه
اگر اینطوری باشه وقتی کاربر عکس بزرگتر بزاره اول بهش تذکر بدید و بعد اگر توجه نکرد برای همیشه از داشتن امضا محرومش کنید

4- داشتن بنر گرافیکی متحرک animated gif یا flash آزاده یا نه
این رو هم مشخص کنید. تو فورم های خارجی این یه مورد به طور کامل ممنوعه و فقط کاربر میتونه عکس بزاره

اگر این کار رو بکنید لازم نیست هر روز وقت بزارید برای کار های بی ارزشی مثل این که بیاد با کاربران جرو بحث بکنید
مشکل از کار خودتونه

این قوانین بخش امضای فورم خود منه

a- قوانین بخش امضا نیز همانند قوانین کلی ممکن است با توجه به شرایط تغییر کند.

b- به این جهت که بخش امضا در این سایت از اهمیت زیادی برخوردار است و با استفاده از بخش امضا می توانید تعداد زیادی backlink برای سایت خود ایجاد کنید، برای جلوگیری از سوء استفاده تنها کاربرانی که بیش از 20 پست داشته باشند قادر خواهند بود از بخش امضا استفاده کنند و بعد از داشتن این تعداد پست بخش امضا برای آنان به طور اتوماتیک فعال خواهد شد.

c- بخش امضا می تواند شامل 3 خط متن باشد (اندازه خط ها بر اساس سایز صفحه 800 در 600 محاسبه می شود) . کاربران حق ندارند از سایز فونت بزرگتر از مقدار پیش فرض برای بخش امضا استفاده کنند ولی bold کردن متن بلامانع است.کاربران می توانند در صورت تمایل از یک تصویر با 60 پیکسل ارتفاع و 468 پیکسل پهنا و با حجم 25 کیلو بایت در بخش امضا به جای متن استفاده کنند (کاربر باید یک حالت را انتخاب کند و اگر تصویری با این اندازه را در بخش امضا قرار داد حق قرار دادن متن در بخش امضا را ندارد) کاربر همچنین می تواند یک تصویر با اندازه 30 پیکسل ارتفاع و 250 پیکسل پهنا با حجم حداکثر 20 کیلوبایت همراه با 1 خط متن را در بخش امضا قرار دهد و یا تصویری با اندازه 15 پیکسل ارتفاع و 150 پیکسل پهنا همراه با 2 خط متن را در بخش امضا قرار دهد. تصاویر بخش امضا نمی تواند از تصاویر متحرک انتخاب شود. تصویر باید ساده باشد.

d- متن بخش امضا باید به شکل استاندارد باشد و استفاده بیش از حد از صورتک ها یا علائم نشانه گذاری مثل علامت سوال و یا علامت تعجب ممنوع است.

e- لینک کردن متن های داخل بخش امضا به سایت های دیگر (به غیر از سایت های مرتبط با crack نرم افزار ، warez ، سایت ها با مطلب مستهجن و یا سیاسی ) ولی حداکثر شخص مجاز خواهد بود که به 3 صفحه یا سایت لینک بدهد. اعضا ویژه سایت مانند مدیران بخش ها و یا کاربران بسیار فعال با توجه به صلاحدید مدیر کل می توانند به تعداد بیشتری از سایت ها یا صفحاتشان لینک بدهند.

f- امضای کاربرانی که ناقض موارد بالا باشد ویرایش خواهد شد و در صورت تکرار کاربر دسترسی اون به بخش امضا برای بار اول به طور موقت و در صورت تکرار برای همیشه گرفته خواهد شد.

این هم کل قوانینه

http://forum.persia-cms.com/persia-cms-term-of-service-vt2.html

درسته که طولانیه ولی جامعه
اگر کاربر تخلف کنه جواب دارم که بهش بدم. نمی تونه بگه تو قوانین سایت نیست

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
فكر ميكنم كم كم بايد بحث و تمومش كنيد ديگه . اين قبيل بچه بازي ها از سن شما گذشته . يه نگاهي توي آينه بندازيد ....
ماندانا ، سارا و محمودي جان بهتر نبود بجاي 4 صفحه كردن اين بحث لطف ميفرمودين تا بحث به اينجا كشيده نشده اونو قفل ميكردين ؟

• Like
Reactions: MDP

MDP

Well-Known Member
من فکر کنم اگه یه کاری کنیم که این بخش فقط برای کاربرای خاص قابل پست دادن باشه بهتره!!!

مثلا اونایی که یه تعداد پست خاص دارن و یا سمت خاصی دارن!!!
259.gif

چون این جوری هرکی شاکی میشه میره یه اکانت میسازه و دعوا راه میندازه
184.gif

اصلا مگه نظر و پیشنهاد نیست خب چرا توش دعوا راه میندازید؟!!
235.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ماندانا ، سارا و محمودي جان بهتر نبود بجاي 4 صفحه كردن اين بحث لطف ميفرمودين تا بحث به اينجا كشيده نشده اونو قفل ميكردين ؟
متاسفانه يا خوشبختانه من و ماني به اين انجمن دسترسي مديريت نداريم وگرنه من به شخصه 90% تاپيكاي اين بخش رو قفل ميكردم!!
2h7dxz7.gif

iranmsb

Member
واقعا متاسفم.
وقتی اینجا رو زدم گفتم حتما مدیران میان و جواب قانع کننده میدن.
ولی دیدم یه مشت آدم ... اومدن.
من هنوز بر این بباورم که ما اولین بودیم.
اما به دلیل اینکه ایران کپی رایت حالیش نیست، حق ما خورده شد.
حالا مهم نیست که فروم ما 2 تا عضو داره یا 20000 تا! مهم اینه که ما اول راه انداختیم.
به هر حال من دیگه به این فروم سر نمیزنم.
اختیار شناسمم در دست شماست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا