AMIR-ASHERI
Member
ببینم شما می دونید فحش یعنی چی به نظرت اصلن اینجا فحشی داده شده که شما خودتونو قاطی می کنین ومی گین چرافحش می دین؟ ها!!!
یکی از بهترین کارای این فروم برخورد شدید با کاربرا یعنی ما شوخی نداریمسلام
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه مدیر دیگه هم اومد تو بحث...
البته حرف آقا صادق درسته دلیل اصلی از دست دادن کاربران و مجید آنلاین همون مشکل آپلود سنتر هست که قبلاً خود آقا مجید نیز بیان کردن ، این کار مجید بسیار خوب و قابل تقدیر است و حتی گرفتن یه سرور دیگه واسه فعال بودن اون. (فکر کنم اکثراً این موضوع را قبول دارند).
اما بحث این تاپیک کشیده شد سمت اینکه چرا با گذشت چندین هفته از رفع مشکلات آپلود سنتر هنوز مجید آنلاین، اون مجید آنلاین سابق نشده!؟...
گرچه که بنظر من قبل از بروز این مشکلات فنی ، کم کم انجمن فعالیتش رو به کاهش بود.
و بحث اینجا کشید که بعضی از مدیران فقط به امر نظارتی مشغول هستند و تنها نشانه فعالیت و حضورشان حذف تاپیک و یا بن کردن هست ، درصورتی که افرادی که مدیر یک بخش هستند در آن زمینه نیز وارد هستند و تسلط کافی را دارند ، درنتیجه می توانند که به سایر افراد در حل مشکل یا سوالات کمک بکنند.
البته هستند مدیرانی که به سایرین کمک بکنند ،مثلاً سارا خانم.... من کمتر گذرم به انجمن گرافیک میفته اما هر وقت که بیام میبینم که ایشون نیز مثل سایر افراد مشکلات افراد دیگه رو حل میکنن و به عنوان یه کاربر نیز حضور دارند ، بنظر من فرق نمیکنه که سوال سطحش پاین باشه یا پیچیده... وقتی یه نفر میتونه مشکل دیگری رو حل کنه چرا این کارو نکنه؟
البته رعایت قوانین و مقررات هم شرطه و همه باید رعایت کنند.
bache + گفت:یکی از بهترین کارای این فروم برخورد شدید با کاربرا یعنی ما شوخی نداریم
درسته الان به گند کشیده شده هر دفه میام باید 20 تا ریپورت بدم
ولی اگه اون برخورد ادامه پیدا میکرد اینجا نمیشد گفتگوی ازاد!
چرا کاربرای قدیمی فراری شدن؟!میدونی؟!
10 تا شونو نام ببرم!؟
چون به سطوح اومدن!
اقا قبول کنید مدیرای قدیمی که الان هیچ کدومشون سالی یه بار نمیاین تو سایت!باید جایگزین بشن!
سایان بود قدرشو نمیدونستیم الان میفهمم چه قدر خر بودم به شخصه خودم!
خوب یه شفاف سازی کنمآقا جانشين مجيد كاميه يا نه !؟
خوب چرا كامي قايم شده !؟
تازه فهمیدیمجید سربازی بید در حال وظیفه مقدس آشخوری
bache + گفت:خوب یه شفاف سازی کنم
کامی دستش خیلی جاها بنده!
مخصوصا bmcکه الان همه بچه های اینجا و پرشین تولز قد.... همین ابتین ....
!