مجید آنلاین و داستان از دست دادن کاربران

AMIR-ASHERI

Member
ببینم شما می دونید فحش یعنی چی به نظرت اصلن اینجا فحشی داده شده که شما خودتونو قاطی می کنین ومی گین چرافحش می دین؟ ها!!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا امیر من اول خدمت شما سلام عرض میکنم.

دوم اینکه تو بعضی موارد حق با شماست و تو بعضی موارد نه! در مورد اینکه میگید سطح سایت پایینتر از قبل اومده خوب این مورد شامل همه انجمنها نمیشه. خیلی از انجمنها اونقدر خوب کار میکنن که شاید یه منبع خود برای اموزشها و سایر مسایل باشن ولی خوب بله حق با شماست در بسیاری موارد هم سایت دچار یک افت محسوس شده که اینم از یک طرف مقصرش مدیرانی هستن که وقتی یکمی شرایط براشون سخت شده بود سریع همه چیز رو فراموش کردن و بجای درست کردن اوضاع و حل کردن مسایل کلا صورت مسئله رو پاک کردن و رفتن به یک سایت دیگه رو بجای موندن و درست کردن اوضاع ترجیح دادن!!

در مورد اون مسئله پاک کردن و تذکر دادن و ... هم از شما بیشتر از اینها انتظار میره!! یه نگاهی به محل زندگی که شما در محل سکونت خودتون نوشتین بندازید! آلمان. کشوری که به نظم و دسیپرین و انضباط معروفه. شما هم باید این مسئله رو خوب بدونید که اصول انتاخب مدیر برای یک بخش اداره و دادن نظمه. حالا هر کسی اگر بخواد هر جوری که خودش دلش میخواد رفتار کنه که نمیشه. الان تو خیلی از سایتا دکمه ای بعنوان تشکر وجود نداره. شما برو ببین چند تا از پستایی که در یک تاپیک زده میشن تشکر هستن و چند تا مرتبط با موضوع.

در ضمن خود مدیران هم سعی میکنن تا جایی که میتونن و قوانین بهشون اجازه میده بذارن بچه ها تاپیکایی برای اشنایی یا برای شوخی و .. هم ایجاد کنن. نمونش هم تاپیکهایی مثل ببخشید شما یا تاپیکی که مربوط به تغییر اواتارهای بچه ها در انجمن فتوشاپ

در اخر من کاملا به شما حق میدم که بعنوان کسی که وقت میذارید و دوست دارید چیز جدیدی یاد بگیرید از وضعیت شاید مقطعی نابسامان سایت معترض باشید ولی خواهش میکنم بجای اینکه جو رو بهم بزنید و با داد و فریاد و دعوا و ... وضع رو درست کنید کمی صبر کنید و خودتون هم کمک کنید.

ببخشید طولانی شد.

موفقیت باشید!

sadismi_10

Member
آقا امیر
من که قصد بدی نداشتم
چون از اون شرایط ناراحت شدم این حرفو زدم
در ضمن اگه فحش نبوده پس چرا نوشته ها ویرایش شده و نقطه چین...

AMIR-ASHERI

Member
سلام
این آخرین نوشته من در مجید آنلاین هستش!!!
ببینین آقا/خانم sadismi_10 !در نوشته من دو تا جای خالی هست که یکیش رو خودم گذاشته بودم یکیشم محمودی خالی گذاشته بود!!!
در جای خالی که محمودی خالی کرده بود یه اصطلاح آمیانه که هم معنی منت کشی هستش(فکر نمی کنم اونقدرا هم زشت باشه که ویرایشش کنن!)که اونو ویرایش کردن!در واقه فحشی داده نشد به کسی و نباید هم داده بشه و توهینی هم نشد.
در ضمن سارا خانم ممنونم از پیامتون.بله درست می فرمایید.اینو هم بگم سایت هم هر چقدر ضعیف بشه تو قسمت گرافیک و فتو شاپ هیچ سایتی بهش نمیرسه و نخواهد رسید.
در ایجا جا داره تا از همه دوستان و کاربران و مدیران انجمن سایت مجید آنلاین و بویژه آقای محمودی به خاطر مطالب جالب و خوبشون تشکر کنم(سارا خانم واقعا از مطالبی که گذاشتی استفاده کردیم بویژه همون فونته واقعا ممنونم)
خوب دیگه قبل از اینکه مرگ دست مارو از این انجمن کوتاه کنه خودمون دستمون رو از اینجا کوتاه می کنیم به عبارتی شررم کم
بالاخره همه ما یه روزی میریم.
خدا نگهدار مجید آنلاین.

majid2x

Active Member
هرگز بخاطر دادن اين تاپيك خودمو نمي بخشم

مديران حالا بايد قفل يا حذف كنند ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مجید خان عذاب وجدان نگیر!! به نظر من باید مشکلات رو حل کرد نه اینکه از اونا فرار کرد. شاید همین تاپیک شما ....
13.gif

S4DEGH

Well-Known Member
مشكلات انجمن زما ني شروع شد كه آقا مجيد خواست خدمتي به كاربران سايت و كلا به همه بكنيه و اون ايجاد آپلود سنتر تصوير بود ! كه مشكلات خيلي از افراد رو رفع كرده ( مخصوصا با اين اوضاع فيلتر شدن آپلودسنتر هاي خارجي )
از طرفي با فشار زيادي كه آپلودسنتر ايجاد ميكنه سرور بهش فشار مياد و انجمن هم چون روي سرو همين بود پي با مشكل مواجه ميشه ! و انجمن بسته ميد !

اي چند ماه بسته شدن و بازشدن كاملا به سيستم كاربري ضرر رسونده !

آقا مجيد به اين بخشش كه ممكنه سرور زياد بهش فشار بياد و يا در كل استقبال زيادي ازش صورت بگيرو رو نميكرد !
و ايشون آدمي هم نيستن كه چيزي كه فعال كردن رو ببندن تا انجمنشون بدون مشكل بشه !

از طرفي حتي ايشون يك سرور اختصاصي فقط براي انجمن و آپلودسنتر قرار دادن كه هزينه سنگي رو دارن پرداخت ميكنن !

اينه بجاي تشكر كردن ؟ داريد شكايت مي كنيد ؟

تمامي مديران انجمن نهايت سعي خودشون رو ميكنن حالا سرور بسته ميشه و نميشه واردش شد .. بايد تقصير كم كاري مديران گذاشت ؟

خلاصه اميدوارم تمامي گفته هاي من رو درك كنيد و خودتون نتيجه اين حرف هارو براي خودتون نتيجه گيري كنيد .

Ocarina

Member
سلام
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه مدیر دیگه هم اومد تو بحث...
البته حرف آقا صادق درسته دلیل اصلی از دست دادن کاربران و مجید آنلاین همون مشکل آپلود سنتر هست که قبلاً خود آقا مجید نیز بیان کردن ، این کار مجید بسیار خوب و قابل تقدیر است و حتی گرفتن یه سرور دیگه واسه فعال بودن اون. (فکر کنم اکثراً این موضوع را قبول دارند).
اما بحث این تاپیک کشیده شد سمت اینکه چرا با گذشت چندین هفته از رفع مشکلات آپلود سنتر هنوز مجید آنلاین، اون مجید آنلاین سابق نشده!؟...
گرچه که بنظر من قبل از بروز این مشکلات فنی ، کم کم انجمن فعالیتش رو به کاهش بود.

و بحث اینجا کشید که بعضی از مدیران فقط به امر نظارتی مشغول هستند و تنها نشانه فعالیت و حضورشان حذف تاپیک و یا بن کردن هست ، درصورتی که افرادی که مدیر یک بخش هستند در آن زمینه نیز وارد هستند و تسلط کافی را دارند ، درنتیجه می توانند که به سایر افراد در حل مشکل یا سوالات کمک بکنند.
البته هستند مدیرانی که به سایرین کمک بکنند ،مثلاً سارا خانم.... من کمتر گذرم به انجمن گرافیک میفته اما هر وقت که بیام میبینم که ایشون نیز مثل سایر افراد مشکلات افراد دیگه رو حل میکنن و به عنوان یه کاربر نیز حضور دارند ، بنظر من فرق نمیکنه که سوال سطحش پاین باشه یا پیچیده... وقتی یه نفر میتونه مشکل دیگری رو حل کنه چرا این کارو نکنه؟
البته رعایت قوانین و مقررات هم شرطه و همه باید رعایت کنند.

bache +

Well-Known Member
سوالی که اینجا مطرحه!
چرا اقا مجید خودشو قاینم میکنه
چرا تو بحثا نیست!
یا هست چرا کمتر!
چرا به سرور رسیدگی نمیکنه
یه سرور برای اپلود سنتر عکس بگیره
درسته رفته سربازی نمیتونه!
ولی جایگزینش چی ؟اونم نمیتونه!
مجید انلاین تو این 2 سال اعتبارشو از دست داد!

bache +

Well-Known Member
سلام
خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه مدیر دیگه هم اومد تو بحث...
البته حرف آقا صادق درسته دلیل اصلی از دست دادن کاربران و مجید آنلاین همون مشکل آپلود سنتر هست که قبلاً خود آقا مجید نیز بیان کردن ، این کار مجید بسیار خوب و قابل تقدیر است و حتی گرفتن یه سرور دیگه واسه فعال بودن اون. (فکر کنم اکثراً این موضوع را قبول دارند).
اما بحث این تاپیک کشیده شد سمت اینکه چرا با گذشت چندین هفته از رفع مشکلات آپلود سنتر هنوز مجید آنلاین، اون مجید آنلاین سابق نشده!؟...
گرچه که بنظر من قبل از بروز این مشکلات فنی ، کم کم انجمن فعالیتش رو به کاهش بود.

و بحث اینجا کشید که بعضی از مدیران فقط به امر نظارتی مشغول هستند و تنها نشانه فعالیت و حضورشان حذف تاپیک و یا بن کردن هست ، درصورتی که افرادی که مدیر یک بخش هستند در آن زمینه نیز وارد هستند و تسلط کافی را دارند ، درنتیجه می توانند که به سایر افراد در حل مشکل یا سوالات کمک بکنند.
البته هستند مدیرانی که به سایرین کمک بکنند ،مثلاً سارا خانم.... من کمتر گذرم به انجمن گرافیک میفته اما هر وقت که بیام میبینم که ایشون نیز مثل سایر افراد مشکلات افراد دیگه رو حل میکنن و به عنوان یه کاربر نیز حضور دارند ، بنظر من فرق نمیکنه که سوال سطحش پاین باشه یا پیچیده... وقتی یه نفر میتونه مشکل دیگری رو حل کنه چرا این کارو نکنه؟
البته رعایت قوانین و مقررات هم شرطه و همه باید رعایت کنند.
یکی از بهترین کارای این فروم برخورد شدید با کاربرا یعنی ما شوخی نداریم
درسته الان به گند کشیده شده هر دفه میام باید 20 تا ریپورت بدم
ولی اگه اون برخورد ادامه پیدا میکرد اینجا نمیشد گفتگوی ازاد!
چرا کاربرای قدیمی فراری شدن؟!میدونی؟!
10 تا شونو نام ببرم!؟
چون به سطوح اومدن!
اقا قبول کنید مدیرای قدیمی که الان هیچ کدومشون سالی یه بار نمیاین تو سایت!باید جایگزین بشن!
سایان بود قدرشو نمیدونستیم الان میفهمم چه قدر خر بودم به شخصه خودم!

majid2x

Active Member
چند وقت پيش فرار مغزها تو ايران بود و الان هم كمو بيش هست !

اين بلا به مجيد آنلاين هم با عنوان فرار كاربران سرايت كرده !
بله عرفان منم از اون كاربراي فراريم و به اونجا كه پناه بردم :
تعداد زيادي از كاربران ديگه مثل پرهام ، خود شما ، هايپر و همين صادق خان گل و وحيد و ... اينها رو هم كمو بيش ديدم !
(نام بردن عيب نيست )

majid2x

Active Member
آقا جانشين مجيد كاميه يا نه !؟
خوب چرا كامي قايم شده !؟

mnz2002

Member
کم نشون دادن آمار سایت برای اینه که مدتی هست هرکی عضو میشه بصورت خودکار یوزرش مخفی هست و اسمش نشون داده نمیشه
مطالبی هم که مربوط به سالهای قبل هست برای مهمان یا کسایی که تنظیمات درست نکردند نشون داده نمیشه چون تو تنظیمات خودتون برید نوشته موضوعات رو مثلا از 1 سال پیش نشون بده در صورتی که باید دیفالت جوری تنظیم بشه تا مهمان و عضو تمام مطاالب رو ببینند شما تو یک انجمن برید تعداد صفحات 7 تا هست مثلا ولی اگه خودتون تنظیمات رو از ابتدا زده باشید ممکنه اون انجمن 30 صفحه هم ببینید
برای همین خیلی ها موضوعات قدیمی رو هم نمیبینن بعد مدیرا هم هی مینویسن سرچ کنید یا بگردید وقتی سیستم سایت درست تنظیم نیست چی رو ببینند !

S4DEGH

Well-Known Member
مجيد سه روز سربازيه و يك روز مرخصي ! همون روز هم فقط ميتونه به شركت و زندگيش رسيدگي كنه !
ديگه وقتي براي سايت نمي مونه !‌البته بگم به سايت سر ميزنه ! مگه ميشه مديري به سايت خودش سر نزنه ؟

در مورد كاربراي قديمي !

اون زماني كه مجيد آنلاين بود هيچ سايتي پبيه اين نبود و اگر بود ضعيف بود !
ولي الان برو ببين ... چند سايت انجمن گرافيك ايجاد شده ؟

هر كي تا يچيزي ياد ميگيره ميره انجمن گرافيك ميزنه و رفقاشم ميرن اونجا !

ماشالله قيمت هاست هم كه از نون بربري عرضون تر شده !! :D ديگه هر كي واسه خودش سايت داره !

مشكل اصلي ...

نداشتن فرهنگ مناسب در بين شهروندان ايران از استفاده اينترنت هست .

majid2x

Active Member
آقايون چرا مي خواييد مشكلات رو بپوشونيد ؟
در ضمن
بنده مجيد آنلاين رو بخاطر گرافيك انتخاب نكردم !
251.gif

Mandana

Active Member
bache + گفت:
یکی از بهترین کارای این فروم برخورد شدید با کاربرا یعنی ما شوخی نداریم
درسته الان به گند کشیده شده هر دفه میام باید 20 تا ریپورت بدم
ولی اگه اون برخورد ادامه پیدا میکرد اینجا نمیشد گفتگوی ازاد!
چرا کاربرای قدیمی فراری شدن؟!میدونی؟!
10 تا شونو نام ببرم!؟
چون به سطوح اومدن!
اقا قبول کنید مدیرای قدیمی که الان هیچ کدومشون سالی یه بار نمیاین تو سایت!باید جایگزین بشن!
سایان بود قدرشو نمیدونستیم الان میفهمم چه قدر خر بودم به شخصه خودم!

مجید سربازی بید در حال وظیفه مقدس آشخوری

bache +

Well-Known Member
آقا جانشين مجيد كاميه يا نه !؟
خوب چرا كامي قايم شده !؟
خوب یه شفاف سازی کنم
کامی دستش خیلی جاها بنده!
مخصوصا bmcکه الان همه بچه های اینجا و پرشین تولز قدیمیاشون اونجان
از سایان و شهرام و کامی و همین ابتین بگیر برو بالا
الان سایت دسته اقای علی محمودیه و برادر مجید اگه اشتباه نکنم!
سربازی مجید هم کم کم داره تموم میشه میاد!
البته از این هم نباید گذشت که وقتی پرشین سرویس افتتاح شد مجید قیده فرومو زد
فک کنم الان پرشین سرویس بخش فروش دسته مصطفی باشه
در کل باید صبر کرد!

Mandana

Active Member
bache + گفت:
خوب یه شفاف سازی کنم
کامی دستش خیلی جاها بنده!
مخصوصا bmcکه الان همه بچه های اینجا و پرشین تولز قد.... همین ابتین ....
!
thumbs.gif

خبرکش قرار نبود لو بدی بابا
در مورد اون هم نه والله تازه نفهمیدم.اما پست رو الان دوستم لینک بهم داده بود تازه دیدم
blush2.gif

آبتین

P.A.Y.T.O.N

Active Member
قانون شماره 2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات رکیک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد

قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد

قانون شماره 23 ) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی‌ در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

اینطوری می خواین کاربرارو زیاد کنین فکر کنم اگه هفته ای 2 تا اضافه بشن روزی 3 تا حذف میشن!!
یه سوالم دارم ملاک مدیر انجمن شدن چیه؟؟؟
هر کی صبح تا شب اینجا بچرخه پست بزنه بعد چند وقت مدیر میشه؟؟؟
انقدر دم از ادب و اخلاق می زنین انقدر محیط و محدود می کنین که فکر کنم آخرش آقای محمودی با 2-3 نفر دیگه بمونن تو سایت!!!!
از ما گفتن حالا هی ادیت کنین و تذکر بدین آخرشم حذف کنین و .... حالشو ببرین !

جدیدترین ارسال ها

بالا