سلام خدمت تمامي برو بچه هاي سايت
آقا يك خبر توپ براي همه مجيد آنلايني ها و تمام كاربران سايت دارم..
با حمايت و كمكي كه جشنواره وب ، وپ و نشريات الكترونيكي از ما كرد ، تونستيم در اين جشنواره در بخش نمايشگاه اون يك غرفه براي خودمون دست و پا كنيم
خلاصه اقا وعده ديدار ما در اولين جشنواره بين المللي وب ، وپ و نشريات الكترونيكي از تاريخ 7 تا 11 آذر ماه در محل دائمي نمايشگاهاي تهران
سالن و غرفه رو بعدا كه مشخص شد اعلام ميكنم..
ان شالله دوستان رو در غرفه زيارت كنيم...
ضمنا اگر خدا بخواد قرار بعدي مجيد آنلاين رو در غرفه ميذاريم كه همه بچه ها اونجا جمع بشيم و گل بگيم و گل بشنويم...
اميدوارم كه خبر خوشحال كننده اي بوده باشه..
من خودم كه خيلي خوشحال شدم چون اولين بارم هستش كه ميخوام توي يك نمايشگاه بين المللي (اصلا كلا نمايشگاه) شركت كنم..
راستي سايت رو هم (البته قسمت اصلي سايت كه تا يكي دو روز ديگه راه ميندازيم ) در قسمت مسابقه اون شركت دادم..
دعا كنيد كه ما هم بتونيم يك رتبه اي چيزي كسب كنيم... :roll:
ما رو از دعا هاي خودتون بي نصيب نكنيد
مخلصيم
مجيد
[align=center:4c1a5c496c]
[/align:4c1a5c496c]
آقا يك خبر توپ براي همه مجيد آنلايني ها و تمام كاربران سايت دارم..
با حمايت و كمكي كه جشنواره وب ، وپ و نشريات الكترونيكي از ما كرد ، تونستيم در اين جشنواره در بخش نمايشگاه اون يك غرفه براي خودمون دست و پا كنيم

خلاصه اقا وعده ديدار ما در اولين جشنواره بين المللي وب ، وپ و نشريات الكترونيكي از تاريخ 7 تا 11 آذر ماه در محل دائمي نمايشگاهاي تهران

سالن و غرفه رو بعدا كه مشخص شد اعلام ميكنم..
ان شالله دوستان رو در غرفه زيارت كنيم...
ضمنا اگر خدا بخواد قرار بعدي مجيد آنلاين رو در غرفه ميذاريم كه همه بچه ها اونجا جمع بشيم و گل بگيم و گل بشنويم...
اميدوارم كه خبر خوشحال كننده اي بوده باشه..

راستي سايت رو هم (البته قسمت اصلي سايت كه تا يكي دو روز ديگه راه ميندازيم ) در قسمت مسابقه اون شركت دادم..
ما رو از دعا هاي خودتون بي نصيب نكنيد
مخلصيم
مجيد
[align=center:4c1a5c496c]