مجيد آنلاين در نخستين جشنواره وب ، وپ و نشريات الكترونيكي

سلام
اقا مباركككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككه
خيلي خوشحال شدم .اميدوارم من بتونم بيام.چون به احتمال زياد من هفته اينده بيام تهران
جدا كه خوشحال ميشم شما دوستان وسروران عزيزم رو ملاقات كنم
به اميد كسب بالاترين وبهترين مقام و ارزوي توفيق :wink: :wink:
اقا مجيد لطفا سالن وشماره غرفه رو هم بگين وبفرمايين كه نمايشگاه از ساعت چند دايره.ايا مثل پارسال ساعت 9صبحه يا زمانشو عوض كردن.
اميدوارم با حمايت وهمكاري دوستان باز حرف اول رو بزنيم
ان شاءا...
:lol: :lol: :lol:

gootik

Member
Mandana_P گفت:
از شنيدن اين خبر خيلي خوشحال شدم
تبريك ميگم
اعضايي كه در نمايشگاه حضور پيدا مي كنند جاي ما را هم خالي كنند

اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشيد

جاي مارم خالي كنيد :wink:

Salar

Active Member
مبارکا باد مجید جان
امیدوارم رطبه خوبی که لایق کاری که کردی بگیری
که از نظر ما آنلاینیا 20 هست و تمام

موفق باش و ید

ealy

Member
خيلي عاليه.
خوشحالم كه كم كم ارزش سايت ها و e -zine هاي تخصصي داره جا ميفته و شخصيت خودشو پيدا ميكنه.منتظر شروع نمايشگاه و ديدن غرفه مجيد انلاين هستم.

اقا مجيد لطفا سالن وشماره غرفه رو هم بگين وبفرمايين كه نمايشگاه از ساعت چند دايره.ايا مثل پارسال ساعت 9صبحه يا زمانشو عوض كردن.
:)

Scorpio

Member
اولین جشنواره وب با حضور مجیدآنلاین راه افتاد .
آدرس : سالن میلاد - غرفه 47
دوستان مجید را تنها نذارین ....
موفق باشید

علی

mizsia

Member
من هم خيلي خوشحالم !
اميدوارم بتونيم بهترين رتبه رو بدست بيارين چون واقعاً براي اين سايت زحمت كشيده شده :wink:

من حتماً سعي خودمو ميكنم يه سري بزنم!

kami_mz

Well-Known Member
Scorpio گفت:
اولین جشنواره وب با حضور مجیدآنلاین راه افتاد .
آدرس : سالن میلاد - غرفه 47
دوستان مجید را تنها نذارین ....
موفق باشید

علی
سلام. من امروز( شنبه) صبح رفتم. ولي خبري نبود نه از خود آقا مجيد نه از باقي بچه ها!!!
ولي غرفه بسيار زيبايي بود كه طراحي فوق العاده اي داشت. بشتابيد كه غفلت موجب پشيمانيست :wink:

MrMohi

Active Member
اِ مجید خان ببین این آ قا چی میگن؟

مثل اینکه غرفه بوده ولی صاحب غرفه غیبش زده !من که پس فردا دانشگاه امتحان دارم و نمیتونم تا اون موقع بیام . اما بعد از اون شاید یکهو دیدین اومدم.زندگیه دیگه غیر منتظره ست.البته اگر کسی تو غرفه باشه که ما رو تحویل بگیره وگرنه کلّی (به مقدار خیلی زیاد )خیط و همچنین ضایع میشیم به هر حال اگر یه وقت گذار ما به تورتون خورد لطفا در غرفه باشید

اصلا ما که نفهمیدیم موضوع این نمایشگاه بالاخره به کجا کشید.یه روز شهردار اومد گفت که دیگه هیچ کس حق نداره اینجا نمایشگاه بر پا کنه و قراره نمایشگاه بره جاده کرج از اون طرف نیرو انتظامی میگه که شهردار حرف مفت زده و نمایشگاه از جاش تکون نمیخوره.آخرش هم نفهمیدیم ته این دعوا به کجا ختم شد

آقا مجید یه توصیه از طرف من بشنو

تو غرفه زیر اون میز صندلیها یه چوبی چماقی برای روز مبادا نگه دار یهو دیدی یه روز ریختند تو نمایشگاه و با چوب و چماق و شیلنگ همه رو از نمایشگاه بیرون کردن . مخصوصا ما دانشجوها که تا تقی به توقی میخوره سریع میان خفت ماهارو میگیرن

لا اقل اینجوری یه چیزی داری که از خودت دفاع کنی

موفق باشید

ealy

Member
دوستان.
من فردا (دوشنبه) يه سر ميزنم نمايشگاه .اگه كسي ديگه اي هم هست كه مي خواد بره لطف كنه يه خبري بده كه اونجا يه قراري بزاريم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام به همه دوستان

از اينكه مدتي هستش نميتونم بيام توي سايت از همه معذرت ميخوام :oops:

فقط اومدم بگم كه فردا (دوشنبه 10 آذر) ساعت 3 بعد ازظهر توي غرفه قرار عمومي بر گذار كرديم هر كسي كه دوست داره با بقيه بچه ها آشنا بشه و همچنين از نمايشگاه هم بازديد كنه فردا منتظرش هستيم...

البته من كه از صبح ساعت 9 (ان شالله كه خواب نمونم باز :lol: :oops: ) اونجا هستم هر كسي اومد قدمش روي چشم :wink: اما كلا قرار كه گذاشتيم همه بيان و جمع بشيم، ساعت 3 هستش..

مخلصيم

مجيد

ealy

Member
Majid گفت:
سلام به همه دوستان

از اينكه مدتي هستش نميتونم بيام توي سايت از همه معذرت ميخوام :oops:

فقط اومدم بگم كه فردا (دوشنبه 10 آذر) ساعت 3 بعد ازظهر توي غرفه قرار عمومي بر گذار كرديم هر كسي كه دوست داره با بقيه بچه ها آشنا بشه و همچنين از نمايشگاه هم بازديد كنه فردا منتظرش هستيم...

البته من كه از صبح ساعت 9 (ان شالله كه خواب نمونم باز :lol: :oops: ) اونجا هستم هر كسي اومد قدمش روي چشم :wink: اما كلا قرار كه گذاشتيم همه بيان و جمع بشيم، ساعت 3 هستش..

مخلصيم

مجيد
سلام مجيد جان
من سر ساعت 3 كلاس دارم.در نتيجه قبل از ساعت 3 بايد برم ولي از صبح ميام .

من هم تبريكيگم صميمانه..اميدوارم همين جوري پرطرفدار و بر اوج باشيد هميشه..چون شهرستاني هستم..درس و اينا اجازه نداد كه به شما سري بزنيم..ان شا الله بعدا جبران ميكنيم.

kami_mz

Well-Known Member
سلام.جشنواره بالاخره ديروز با مراسم افتضاحيه( قبلا بهش مي گفتن اختتاميه!) به پايان رسيد.
همين جا از تمام دوستاني كه منت گذاشتند و اومدن تشكر مي كنم. جناب عليرضا هكر و خانم Negin_ET . دوستان خوبم ealy و Ali_ix نازنين. خوشحالم كه باز سعادت داشتم كه برادران علوي زاده رو ديدم و همين طور موجود نازنيني به نام حامد زاهديان فر.
ممنون از همه دوستان :wink:

ealy

Member
منم خيلي خوشحال شدم كه اين نمايشگاه بهانه اي شد كه دور هم جمع شيم و چند ساعتي رو با هم بگذرونيم.

kami_mz

Well-Known Member
سلام.
ولي متاسفانه با اون افتضاح مراسم احتتاميه ( كه برخلاف نظر عزيزان وبلاگ نويس معتقدم توهين تنها به اونها نبود كه به نسل جوان بود) تمام شيريني هاش زهر شد.

ealy

Member
kami_mz گفت:
سلام.
ولي متاسفانه با اون افتضاح مراسم احتتاميه ( كه برخلاف نظر عزيزان وبلاگ نويس معتقدم توهين تنها به اونها نبود كه به نسل جوان بود) تمام شيريني هاش زهر شد.
اره.يه چيزايي شنيدم ولي ميشه ماجرا رو كاملتر و از ديد خودت بگي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا