مجله برای مجیدآنلاین

dr360

New Member
دوستان یک سوال داشتم آیا مجید آنلاین مجله الکترونیک نداره؟
اگه داره از کجا باید دریافت کرد؟
واگر هم نداره بگید که یک ایده خوب دارم بگم .

MEGA WAVE

Active Member
آلپاچینو عزیز سوالات رو توی بخش سوالات و درخواست ها مطرح کن . <<

dr360

New Member
دوستان بیاید یک هفته نامه برای وب سایت درست کنیم .
بهترین مقاله های سایت تمامی موضوعات ائم از گرافیک و برنامه نویسی و 3rd و... غیره هر هفته منتشر بشه کار زیادی هم ندارههم این که کاربران راحتر میشن و هم اینکه فکر نکنم تا به حال وب سایتی این کار رو انجام داده باشه و اگر این هفته نامه بگیره کاربران راغب و میشن تا مقالات جدید و سطح بالاتری در فروم بزارن .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
بد فکری هم نیست ها! خوبه آرشیو تاپیک های گالری رو از هر بخش به شکل مجله دربیاریم. البته نه ما:) مدیرا :)
کار جالبی میشه.
موفق باشید.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
dr 360 شما خیلی آشنا میزنی. اون امضا، اون آواتار آل پاچینو، اینا همش منو یاد یکی از مدیرای p30world میندازه :)

با مجله و مقالات خیلی موافقم. من که حاضرم.

موفق باشید.

Mandana

Active Member
بحث راجع به این کار بود اما چون می در مرخصی به سر می برم کارش کمی به تعویق افتاده بود.دو سه روز اگر صبر کنین می هم برمیگردم.
می قبلن موافقتم رو با این قضیه اعلام کردم :دی
از اونجایی که قبلن بحثش شده و تمام شرایطش رو در نظر گرفتیم، دوستانی که حاضر اند فعالیت داشته باشند در این زمینه کافی ئه با پیغام خصوصی اعلام آمادگی کنند به می.اعضای گروه که مشخص شد تقسیم ئه کار می کنیم.اگر عده ای که اعلام آمادگی کردن به حد لازم رسید، یک انجمن جداگانه براتون میسازم تمام کارها رو همونجا انجام بدیم :wink:

راستی با اجازه تاپیک رو منتقل می کنم به بخش نظرات و پیشنهادات.چون زیاد به این بخش مربوط نمیشه این تاپیک :">
بعلاوه اونطوری سایر دوستان بخش های مختلف هم می تونن بخونن و اعلام آمادگی کنند.:oops:

و در ضمن اگر دوستان لینک این تاپیک رو در امضاشون قرار بدن تا بقیه هم زودتر ببینند خیلی بهتره.خودم هم می ذارم توی امضا ام
nnnme1_th.gif

همینا دیگه.کسی نظر دیگه ای داشت حتمن بگه
nnnme1_th.gif

موفق باشین
29vfnr8_th.gif

dr360

New Member
من یکی که موافقم و بد جور دوست دارم دنبال این کار رو بگیرم حتی اگه با تعداد کم نفرات کار رو شروع کنیم چون این کار شروع بشه میدونم که متقاضی زیادی خواهد داشت

Mandana

Active Member
تا اینجا که خیلی خوب بوده.امروز یا فردا بخشش رو راه میندازم:)

جدیدترین ارسال ها

بالا