مبانی کامپوزیت و جلوه های بصری

aligraphic

Well-Known Member
sorry
پست رو ویرایش کردم!!
به صورت پیغام خصوصی میفرستم
:rose:

آخرین ویرایش:

cheltekeh

Member
بله هزینه تحصیلشون حدود همین قدر شده نمونه اش کسی که کار جلوه های ویژه کلیپ دستا بالای ارش ساخته ( علی صیفوری )الان توی شرکت ea داره فعالیت میکنه

تا اونجا که میدونم ولی اون فرد خوشتینت هست ! ...
سایتش :‌ fred.me

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
تا اونجا که میدونم ولی اون فرد خوشتینت هست ! ...
سایتش :‌ fred.me

من نگفتم کارگردان کار گفتم جلوه های ویژه

http://www.quix3d.com/V_Dasta_Bala.htm

© 2011
Music video for the song "Dasta Bala" performed by Arash and directed by Farbod Koshtinat (Fred)
I created the ink effects using 3Ds Max, FumeFX and Krakatoa.
Right-click, Save As Here to download the high quality video (FLV - 50 MB)
You might watch the video on Youtube

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
تا اونجایی که من خبر دارم علی صیفوری الان تو بلیزارد کار میکنه،تو فیس بوک با هم صحبت کردیم

mo_64

New Member
سلام آقا ایمان اولاً جلوه های ویژه سریال مختارنامه در پرشیا مدیا نبوده بلکه در استودیو روشنا ( برادران سحرخیز ) انجام شده دوماٌ اینقدر نا امید نباش همین برادران سحرخیز تو همین ایران جلوه های ویژه را یاد گرفتند و تا الان سریال مختارنامه ، فیلم یه حبه قند ، سربال شوق پرواز ، فیلم بر بال فرشتگان و ... را کار کردند که همبن امسال جایزه جشنواره کودک اصفهان و جشنواره فجر را کسب کردند و از طریق همین فایل های آموزشی یاد گرفتند و بیشترین موفقیتشان تو کار گروهیه

JEYDI7

Active Member
سلام آقا ایمان اولاً جلوه های ویژه سریال مختارنامه در پرشیا مدیا نبوده بلکه در استودیو روشنا ( برادران سحرخیز ) انجام شده دوماٌ اینقدر نا امید نباش همین برادران سحرخیز تو همین ایران جلوه های ویژه را یاد گرفتند و تا الان سریال مختارنامه ، فیلم یه حبه قند ، سربال شوق پرواز ، فیلم بر بال فرشتگان و ... را کار کردند که همبن امسال جایزه جشنواره کودک اصفهان و جشنواره فجر را کسب کردند و از طریق همین فایل های آموزشی یاد گرفتند و بیشترین موفقیتشان تو کار گروهیه

سلام با اين حرفت كاملا موافقم، به نظر من آدم اگه واقعا بخواد پيشرفت كنه تو هر جايي كه باشه مي تونه، فقط بايد واقعا وقت بذاره و كار كنه،! يكي از بچه ها اتريش رفت و مي خواست جلوه هاي وي‍‍ژه ياد بگيره (خيلي هم خرج كرد)، ولي الان به خاطر مشكلات مالي و كاري داره بازيگري مي خونه،! و كلي هم پشيمونه و معتقده كه تو ايران خيلي مي تونسته بيشتر پيشرفت كنه، و هميشه به ما سفارش مي كنه كه قدر كشورهاي اسلامي رو بدونيد..!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا