ما ادعا میکنیم این کار ما بی نظیر است .( لطفا حرفه ای ها نظر بدهند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

es3890

Member
جدا کردن عکس از پس زمینه بدون حذف شدن حتی یک تار مو !!!!! حتی یک تار مو

پیوست ها

• yekta_film_09132365701.jpg
    yekta_film_09132365701.jpg
    261.8 کیلوبایت · بازدیدها: 205
آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
معذرت میخوام اینو دست 1 کسی که 2 هفته فتوشاپ کار کرده بدید واسطون انجام میده

benyamin_pc

Well-Known Member
با اجازه من یکم دخالت کنم , از اول بحثو نبودم و انگار اول یه عکسی گذاشته شده بوده بعد همون پست ادیت شده و عکس اصلی گذاشته شده حالا نمیدونم عکس اصلی بالائی بوده یا اونی که پشتش آسمونو این صحبتاس بوده ..
به هر حال .. دوستمون کارش خوبه و به اون الکی که دوستان گفتن این کار نیست , احتمالا دوستان مجیک وند یا مگنتیک و ماسک همراه با یکم فدر اومده تو ذهنشون که اینو گفتن اما اینا برا جداسازیه دستش خوبه اما نه موهای به هم ریخته ای که از لابه لای اون بکگراند باید حذف شه البته با همینا و با چنتا ابزار دیگه و به کمک بازی با لول و ... هم میشه به نتیجه بهتری رسید اما من باشم چیزی که باهاش کار میکنم اینه : اول از همه کانالو فتوشاپ برنمیدارم و افتر برمیدارم , بعد کروماکی بعد هم یکم بازی تو فتوشاپ و فکر میکنم تو کمترین زمان به بهترین نتیجه برسم اما این عکس خیلی بی کیفیته و نمیشه باهاش کار کرد

mohammad.sub7

کاربر فعال
بنیامین جان واسه شما شاید مشگل باشه.

این عکس با این کیفیت بالا راحت میشه جدا کرد. ضمن اینکه

پلاگین های زیادی رو فتوشاپ نصب میشن مخصوص این کار با چند تا کلیک . onone mask pro یکی از ساده ترین هاشه که نیمه حرفه ای . پلاگین های حرفه ای زیاد هستن کافیه تو گوگل سرچ کنید

benyamin_pc

Well-Known Member
مشکل نیست چنتا راهشم بدون پلاگین گفتم اما خاستم بگم کار ایشون در حد یه آماتور 2 هفته ای نیست دیگه

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
این چیزی که شما گذاشتید به قول دوستمون برای آمانور هاس نه حرفه ایی ها

شاید شما در انتها قصد داشتید تبلیغ نرم افزاری رو انجام بدید که جدیدا زیاد برای آماتور ها تبلیغ میشه

تو نمایشگاه 3 ماه پیش دیدم یه نرم افزار زدن به اسم طراحی آلبوم دیجیتال که چند تا تمپلیت داشت و تو هر کدوم چند تا جای عکس که با دابل کلیلک میشد ریپلیس کرد

یه نرم افزار دیگه هم دیدم گه واقعا تا مدتها اسمش تیکه کلامم بود

نرم افزار جدا کردن سوژه از فوم برای اولین بار در ایران و .....

بگزریم

.Mohsen.

Member
خسته نباشی
245.gif

R4M!N_ART

Active Member
خب این دوستمون برا جلب توجه کردن راه خوبی رو انتخاب نکرده بود
و کلا هیچوقت نمیشه تو کار هنر و طراحی ادعا کرد و من به شخصه اعتقاد دارم که آدم هرچه قدر هم حرفه ای باشه و تو کل جهان هم اول باشه ! بازم کسایی تو گوشه و کنار این دنیا هستن که خیلی از اون بهترن !
این رو م باید یادمون باشه که (از آنکه با خبر شد خبری باز نیامد)
:rose:

jeyson

Active Member
دقیقا منظورتون از اینکار چی هستش؟؟؟؟
ما الان باید چی کار کنیم؟؟؟
بگیم حرفه ای هستید یا نه؟؟

من منظور این دوستمون رو نمی فهمم یکی برام زیر نویس کنه منظور این دوستمون از تاپیک زدن چیه!

es3890

Member
این چیزی که شما گذاشتید به قول دوستمون برای آمانور هاس نه حرفه ایی ها

شاید شما در انتها قصد داشتید تبلیغ نرم افزاری رو انجام بدید که جدیدا زیاد برای آماتور ها تبلیغ میشه

تو نمایشگاه 3 ماه پیش دیدم یه نرم افزار زدن به اسم طراحی آلبوم دیجیتال که چند تا تمپلیت داشت و تو هر کدوم چند تا جای عکس که با دابل کلیلک میشد ریپلیس کرد

یه نرم افزار دیگه هم دیدم گه واقعا تا مدتها اسمش تیکه کلامم بود

نرم افزار جدا کردن سوژه از فوم برای اولین بار در ایران و .....

بگزریم
ما نه قصد تبلیغ داریم و نه کاری که انجام داده ایم در حد اماتور هستش
این کار یه کار حرفه ایست که هر آماتوری اطلاعاتش در این حد نیست که این کار را انجام دهد
و نکته دیگر این که هیچ نرم افزار جانبی یا پلاگینی نمیتواند با این دقت این کار را انجام دهد
پس خواهش میکنیم به مساله طور دیگه ای نگاه کنید
ما میخواهیم بگوییم که با کمی ابتکار و دقت میشود چنین کارهایی هم انجام داد بدون نیاز به نرم افزار جانبی یا پلاگین خاص

es3890

Member
دقیقا منظورتون از اینکار چی هستش؟؟؟؟
ما الان باید چی کار کنیم؟؟؟
بگیم حرفه ای هستید یا نه؟؟

من منظور این دوستمون رو نمی فهمم یکی برام زیر نویس کنه منظور این دوستمون از تاپیک زدن چیه!
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که این عکس را دانلود کنید و این کار را انجام بدید ببینیم میتونید یا نه

benyamin_pc

Well-Known Member
ما نه قصد تبلیغ داریم و نه کاری که انجام داده ایم در حد اماتور هستش
این کار یه کار حرفه ایست که هر آماتوری اطلاعاتش در این حد نیست که این کار را انجام دهد
و نکته دیگر این که هیچ نرم افزار جانبی یا پلاگینی نمیتواند با این دقت این کار را انجام دهد
پس خواهش میکنیم به مساله طور دیگه ای نگاه کنید
ما میخواهیم بگوییم که با کمی ابتکار و دقت میشود چنین کارهایی هم انجام داد بدون نیاز به نرم افزار جانبی یا پلاگین خاص

صحبت بنده هم تقریبا همینه , نمیگم اینکار خیلی سخت و حرفه ایه اما کار آماتور نیست , نه , چرا همه گیر دادین به این بنده خدا بگین آماتوره به هیچ وجه کار یه آماتور نیست و فکر میکنم فتوشاپ و افتر و ... بیشتر از بعضی از این دوستان که اینجا گفتن آماتور آماتور خورده باشم و بدون هیچ پلاگینی این کارو انجام میدم و تا کسی بتونه با خود یه نرم افزار کارشو انجام بده لقمرو دور سر نمیچرخونه بره با پلاگین
به هر حال ... سخت نبود انقد نزنین تو حال ایشونو بگین حرفه ای اونجوری نبود اما تمیز درش آورده بودی و معلوم بود روش کار کردی

jeyson

Active Member
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که این عکس را دانلود کنید و این کار را انجام بدید ببینیم میتونید یا نه
اوووووووووستاااااااااااااد؟؟
میفرمودیوووووووووو :green:

بابا داداش هرکی سه ساعت وقت عزیزشو پای اینا بذاره می تونه این کارو کنه!
کارتون عالیه ، آماتور هم نیست!
سوال بعدیم اینه که حالا میشه بفرمایید ابتکار شما چی بوده ماهم یاد بگیریم؟؟
عرض کردید که با ابتکار این کارو کردید!

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
با توجه به کیفیت بالا عکس هنوزم معتقدم آماتور هم میتونه اما به جا مثلاً 10 دقیقه1 ساعته انجام میده.

ضمناً تا مطمئن نشدید نگید هیچ پلاگینی به این تمیزی نمیتونه. تو این مدت نرم افزارهای جانبی وحشتناکی اومدن که کارهایی که میکنیم هم سرعت میدن هم سریع انجام میدن

به عنوان مثال نرمافزار x3d خیلی ساده و سبک اما واسه ساختن تندیس 3 بعدی و متنهای 3 بعدی 2و3 تا کلیک لازمه .

به نظر شما وقتی 1 نرم افزار یا 1 پلاگین بتونه کار ما رو سرعت بده باید با خودمون لج کنیم که نه من باید حتماً بدون کمک از اونها انجامش بدم؟(این قسمت منظورم به جناب بنیامین)

در کل اینکه بتونن این کار شما رو حتی آماتور ها انجام بدن دلیل به این نمیشه که کار تمیز نبوده فقط 1 چیزی من و آزار داد اونم ادعا بی نظیر بودن!! حتی اگه بی نظیر هم باشه کار آدم باید 1کم تواضع خرج بده آدم مگه اینکه قصد تبلیغ داشته باشه.

benyamin_pc

Well-Known Member
جناب محمد شما با هرچی متمایل هستین انجام بدین فقط گفتم کسی تا یه کارو با خود نرم افزار بتونه انجام بده پلاگ ملاگ نمیزنه وسط , الان شما تو فلش بخاین یه عکسو به 4 قسمته مربعی تقسیم کنین میرین تو نرم افزار جانبی؟ مگه اینکه ندونین ctrl+B عکسو میشکنه و بعد میتونین راحت تیکه تیکش کنین , در مورد سرعت بخشیدن هم اگه روشی که تو اولین پستم تو این تاپیک بهش اشاره کردمو باهاش آشنائی داشته باشین اول که نمیگفتین براتو سخته دوم هم میدونستین هیچ پلاگ بازی یا چیز دیگه ای از اون زودتر نیست اونم با خود نرم افزار تو کمتر از 10 ثانیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا