عزیز من حذف پس ضمینه خیلی هم حرفه ای نیست
میتونی فایل اصلی رو اینجا بزاری تا برات حذفش کنم!
لطفا انجام دهید فایل اصلی را دانلود کنید و......معذرت میخوام اینو دست 1 کسی که 2 هفته فتوشاپ کار کرده بدید واسطون انجام میده
ما نه قصد تبلیغ داریم و نه کاری که انجام داده ایم در حد اماتور هستشاین چیزی که شما گذاشتید به قول دوستمون برای آمانور هاس نه حرفه ایی ها
شاید شما در انتها قصد داشتید تبلیغ نرم افزاری رو انجام بدید که جدیدا زیاد برای آماتور ها تبلیغ میشه
تو نمایشگاه 3 ماه پیش دیدم یه نرم افزار زدن به اسم طراحی آلبوم دیجیتال که چند تا تمپلیت داشت و تو هر کدوم چند تا جای عکس که با دابل کلیلک میشد ریپلیس کرد
یه نرم افزار دیگه هم دیدم گه واقعا تا مدتها اسمش تیکه کلامم بود
نرم افزار جدا کردن سوژه از فوم برای اولین بار در ایران و .....
بگزریم
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که این عکس را دانلود کنید و این کار را انجام بدید ببینیم میتونید یا نهدقیقا منظورتون از اینکار چی هستش؟؟؟؟
ما الان باید چی کار کنیم؟؟؟
بگیم حرفه ای هستید یا نه؟؟
من منظور این دوستمون رو نمی فهمم یکی برام زیر نویس کنه منظور این دوستمون از تاپیک زدن چیه!
ما نه قصد تبلیغ داریم و نه کاری که انجام داده ایم در حد اماتور هستش
این کار یه کار حرفه ایست که هر آماتوری اطلاعاتش در این حد نیست که این کار را انجام دهد
و نکته دیگر این که هیچ نرم افزار جانبی یا پلاگینی نمیتواند با این دقت این کار را انجام دهد
پس خواهش میکنیم به مساله طور دیگه ای نگاه کنید
ما میخواهیم بگوییم که با کمی ابتکار و دقت میشود چنین کارهایی هم انجام داد بدون نیاز به نرم افزار جانبی یا پلاگین خاص
اوووووووووستاااااااااااااد؟؟تنها کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که این عکس را دانلود کنید و این کار را انجام بدید ببینیم میتونید یا نه
ما میخواهیم بگوییم که با کمی ابتکار و دقت میشود چنین کارهایی هم انجام داد بدون نیاز به نرم افزار جانبی یا پلاگین خاص