ما ادعا میکنیم این کار ما بی نظیر است .( لطفا حرفه ای ها نظر بدهند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
من این موضوع رو پیگیری کردم شما تو سایت یکتا فیلم هم این موضوع رو عنوان کردید

عزیز دلم ما خودمون آتلیه داریم اونوقت اگه قرار باشه که عکس رو دور بری کنیم که باید دو روزه جمع کنیم بریم پی زندگیمون

این کار چند نکته داره موقع عکاسی انتخاب بک مناسب هد لایت و در نهایت تو فتوشاپ با تغییر مد لایه یه کم بازی کردن به راحتی در می آد

لطفا تو این انجمن به شدت مسایل حرفه ای تر از این ها رو عنواتن کنین و به هر چیز ساده انگ حرفه ایی رو ندید

اینجا تمام بچه ها سوادشون از سایت هایی که شما محصولاتتون رو برای فروش گذاشتید بالاتره

es3890

Member

عزیز دلم ما خودمون آتلیه داریم اونوقت اگه قرار باشه که عکس رو دور بری کنیم که باید دو روزه جمع کنیم بریم پی زندگیمون

این کار چند نکته داره موقع عکاسی انتخاب بک مناسب هد لایت و در نهایت تو فتوشاپ با تغییر مد لایه یه کم بازی کردن به راحتی در می آد

لطفا تو این انجمن به شدت مسایل حرفه ای تر از این ها رو عنواتن کنین و به هر چیز ساده انگ حرفه ایی رو ندید

اینجا تمام بچه ها سوادشون از سایت هایی که شما محصولاتتون رو برای فروش گذاشتید بالاتره

ما هنوز هم ادعا میکنیم که کارمون بی نظیر است به دو دلیل
اول این که ما این کار را در 3 الی 4 دقیقه انجام میدهیم
دوم این که ما بک را به روشی که شما فرمودین حذف نمیکنیم بلکه ان را با همین کیفیتی که میبینید از بک جدا کرده وبه صورت یک لایه در می اوریم پس اگر کسی بتونه این کار را انجام بدهد ما ادعای خود را پس میگیرم
ما ادعا میکنیم که عکس را از پس زمینه کاملا جدا میکنیم و به صورت یک عکس با فرمت psd دخیره میکنیم هر کسی میتونه این کار را انجام بده بسم الله .... این گوی و این میدان.......

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member

حرف شما دیگه از اوناش بودا! با تغییر مد که یه چیز به درد نخور در میاد! مدو برای روهم اندازی های مختلف بکار میبرن
حالا میگفتین اقلا تصویرو با مجیک وند و ماسک و یه سری کار دیگه جدا کنیم بعد لبه هاش که یکمم فدر خورده و بیشتر ندادیم چون نمیخاستیم موهاش چیزیش حذف شه با یه مد مناسب قسمت بکش با بک جدید یکی میشه اما نه همشو!!!

------

دوست عزیز شماهم خیلی سوزنت گیر کرده حرفه ای حرفه ای ... به قول دوستمون کارتون اونقدرهاهم که فکر میکنین حتی اگه حرفه ای بود تواضع نداشته باشین کارتون زشت میشه . البته کارتون آماتور نیست ولی حرفه ای هم نیست بالاخره
یه کروما کی و فدر کی تو افتر یا پریمیر یا ادیوس که باهاش میشه بک فیلمم جدا کرد و یه سری دستکاری نهائی تو فتوشاپ اینو تو چند ثانیه میده , حالا شاید یه راه به قول خودتون ابتکاری باهاش به اینجا رسیدین که خوشتون اومده اما کلا لول این کار آماتور نیست ولی بالاهم نیست

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
حرف شما دیگه از اوناش بودا! با تغییر مد که یه چیز به درد نخور در میاد! مدو برای روهم اندازی های مختلف بکار میبرن

دوست عزیز اینا یه سری پارامتر های به هم وابسته هست که به قول شما برای بعضی ها ابتکاری در اومده

اما کاری که انجام میدیم بدون نقص هست و اصلا دیگه نگید که با مد لایه نمیشه

mohammad.sub7

کاربر فعال
به نظر من این بحث تموم بشه همینجا و از مدیر سایت بخوایم این پست رو کلاً حذف کنه چون هیچ سودی نداشت جز اینکه کاربرا رو به جون هم بندازه.

es3890

Member
به نظر من این بحث تموم بشه همینجا و از مدیر سایت بخوایم این پست رو کلاً حذف کنه چون هیچ سودی نداشت جز اینکه کاربرا رو به جون هم بندازه.
من با نظر شما کاملا موافقم
آقای مدیر لطفا این پست را حذف کنید ظاهرا اینجا کسی طالب نیست بدونه کاری که اکثرا دارند با پلا گین و نرم افزارهای جانبی انجام میدن ، ما چگونه فقط با فتو شاپ انجام میدیم ،
از آقایون حرفه ای هم معذرت میخواهیم که وقتشون را گرفتیم .

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
هدف از این تاپیک ها معمولا ارتقای سطح کیفیه بچه هاست. اینجا مقصر شروع کننده تاپیکه . به فرض شما یه کار حرفه ایی زدی هیچ کسم نفهمید راز کارت چیه. خوب که چی ؟ مگر اینکه قصد تبلیغ داشته باشی. بهتره به جای این کارا از تجربیاتت و نحوه ی اجرا و پیاده سازی کار توضیح بدی که کمک کرده باشی به تجربه ی دیگر بچه های فروم. بابا طرف جلوه های ویژه ی آواتار می زنه میاد کارشو شرح می ده. حالا 4 تا شیوید جدا کردی کل کلم می کنی؟ :shock:

es3890

Member
هدف از این تاپیک ها معمولا ارتقای سطح کیفیه بچه هاست. اینجا مقصر شروع کننده تاپیکه . به فرض شما یه کار حرفه ایی زدی هیچ کسم نفهمید راز کارت چیه. خوب که چی ؟ مگر اینکه قصد تبلیغ داشته باشی. بهتره به جای این کارا از تجربیاتت و نحوه ی اجرا و پیاده سازی کار توضیح بدی که کمک کرده باشی به تجربه ی دیگر بچه های فروم. بابا طرف جلوه های ویژه ی آواتار می زنه میاد کارشو شرح می ده. حالا 4 تا شیوید جدا کردی کل کلم می کنی؟ :shock:
وقتی از کلمه ما استفاده میشه یعنی جمع و هیچ وقت نگفتم من یعنی این که ما یک گروه هستیم که کارمون فیلم و عکسه ، ما 6 نفریم و 15 ساله که با هم کار میکنیم هر کدوم از ما یک کاری انجام میدیم
قصد تبلیغ هم نداشتیم یه کاری انجام شده که واقعا تا به حال کسی انجام نداده این 4 تا شوید که میبینید جدا شده حاصل تلاش سه ساله دوستان من میباشد که روشی پیدا کرده اند که خیلی عالی هستش
ما اومدیم در این باره نظر خواهی کنیم ببینیم دوستان نظرشون چیه دیدیم که نه اینها اصلا متوجه نیستند که آقا این کار چه ارزشی داره حالا به نظر شما وقتی این کار برای این افراد ارزشی نداره پس توضیح دادن ما بیهوده است
هدف ما هم بالا بردن سطح کیفی بچه ها بود اما ما این مساله را میریم جایی مطرح میکنیم که قدر زحمات دوستان مارا بدونند نه جایی که حتی نمیدونند این کار یعنی چه ،دوستان یه تحقیق بکنید ببینید تا به حال چند نرم افزار برای جدا سازی عکس از پس زمینه ساخته شده و سرعت عمل و کیفیت کار را با این کار مقایسه کنید بعد بیاین نظر بدین تازه ما همان اول قید کردیم که لطفا حرفه ای ها نظر بدهند نه آماتورها
شما را به خیر و ما را به سلامت

benyamin_pc

Well-Known Member
ببین دوست عزیز با این سیستمی که صحبت میکنین کلا جالب نیست
به هر حال ... برای اینکه از تصویر بیشتر بدونین نیازه بازی کردن با فتوشاپو بذارین کنار و اول برین اونجائی که معنای فتوشاپو بهتر میشه درک کرد یعنی برنامه نویسی بعد میبینین چیزی که 3 سال روش وقت گذاشتینو یه برنامه نویس پردازش تصویر خودش میتونه بدون اینکه از جائی و راهی دیده باشه راه ارائه بده و حتی اگه اون کار خاص تو فتوشاپ نباشه خودش با کد اون کارو کنه ... معنای حرفه ای یکم بیشتر از این صحبتاس که گیر دادین
برای اینکه کوچیکترین نویز تصویرو بزرگ نمائی کنین تو پردازش تصویر راه مشخصه و مراحلی داره که همونارو با یه محدودیت هائی میتونین تو هر نرم افزار پردازش تصویر آماده مثل فتوشاپ پیدا کنین و به ترتیب طی کنین , تو بینائی ماشین الگوریتم های مختلفی مثل لاپلاسین یا برشهای فوریه و سیستم موجک و ... وجود دارن که به شما کمک میکنن لبه های تصویرو مشخص کنین , بسیار شخصی تر میتونین تو متلب یا کتابخونه های دیگه از اینا استفاده کنین و با جمع مقادیر پیکسل ها با یه ترشهولد از هیستوگرام تصویر 255 میتونین آشفتگی ها و اختلاف فازهای تصویرو تو محل هائی که از یه آستانه خاص شلوغی بیشتری دارینو پیدا کنین , این میتونه یه ماسک خوب برای کار باشه که برای رسیدن به این مرحله میتونین مشابه این الگوریتم هارو البته خیلی محدود توی فیلترهای فتوشاپ پیدا کنین , یکی از فیلترهای ترکیبی فتوشاپ که چنتا از این مراحلو داره Fresco هست که با تغییر تو کنتراست و لول و کورو به شکل دقیق میتونین با یکم Exposure و بعد اینورت کردن و حذف کروماکی با یکم فدر کی به یه ماسک بسیار دقیق و عالی برسین

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا