server4ir.com
Banned
با سلام خدمت شما عزیزان من نیاز به ماژول پرداخت آنلاین برای سیستم whmcs دارم اگه کسی داره لطف کنه بذاره ممنون میشم فری ها! رایگان مرسی
سلام مرسی اگه بذاری ممنون میشم اما من که چیزی پیدا نکردم میشه پیوست کنی یا پیغام خصوصی بدی ممنون میشم!روی مجانیش خیلی تاکید کردی اما مطمئن باش هیچکی بهت مجانی نمیده من خودم سامان رو دارم ببینم اگه جایی براش تو وبسایتم پیدا کردم می ذارم :دی شوخی بود تا چند روز دیگه می ذارم تو سایت زیر برو دانلودش کن
www.persianscripts.info
این جمله در شان شم نیست!شرمنده جونه تو فكر كردم ديگه نميايي
اگه دوست داشته باشن میدنعزيز اگه كسي پايه باشه كمك كنه كه خوب با هرسوالي يه نقل قول مي كنه
اما اينا جواب سوال منا ندادن حالا ماژول رايگان به شما مي دن؟
درست حرف زدن رو هم بلد نیستین متاسفمببين جناب ما انگار اگه عذرخواهيم بكنيم باز تو مشكل داري
نه که شما خیلی بلدی اسپم کردی توی تاپیک دیگران!!!!!!! پس مدیر انجمن کجاست چرا این توی تاپیک من شلوغ کرده و بهم زده!شما انگاري نحوه استفاده از انجمن را نمي دونيد
اگه تو يه انجمن مثلا كسي در خواست فروشگاه ساز داده بود نفرات بعديم كه همينا مي خوان نميان 100 تا تاپيك تكراري بزنن وهمگي در خواست اون فروشگاه ساز را بدن
بلكه تو همون تاپيك نفر اول مطرحش مي كنن
اینو حتما من نوشتم!!!!!!!!!!شرمنده جونه تو فكر كردم ديگه نميايي
همون دیگه سواد کافی نداری که تاپیک منو بخونی چی نوشتم! گفتم چیهركس هم كه بتونه اون سيستم را دبه همونجا اعلام مي كنه كه آقا من اين سيستم را دارم با اين شرايط و با اين قيمت مابقي هم هركدوم پسنديدن بهش مي گن
خوب بزن چرا تاپیک دیگران رو خراب میکنه مگه قوانین رو بلد نیسی!!!!!!من مي تونستم يه تاپيك جدا براي ماژول پرداخت آنلاين بزنم
بابا حرفه ای!!!!!!!!!!!!!اينكار در عرف انجمن ها نيست اينا همه حرفه اي ها مي دونن
نه عزیز من کی این حرفو زدم!!!!! هان؟حالا شما گمون كردي وقتي يمي تاپيكي زد اونا خريده و اجاره كرده؟؟؟؟؟؟؟
برو بزن حالشو ببر دیگه توی تاپیک دیگران اسپم نکن!حالا ما هم يه تاپيك ديگه واسه مشكلمون مي زنيم /مفته و پول هم نبايد بدم تاپيك زدن مجانيه
نخیر خیلی خوشحال شدم امیدوارم شما ناراحت نشده باشیاميد وارم از صحبت هاي من ناراحت نشده باشين
!