مانيتور طرح مجيد آنلاين

This is.....very

• مجموع رای دهندگان
    15

jasoosk

Member
بابا جون ساختن اين كه ديگه كاري نداره
فقط بايد يه كم سعي كني
اول تصوير رو آناليز كن ببين از چه چيزايي استفاده كرده بعد هم خودت شروع كن - به خدا اينجوري بيشتر و بهتر ياد ميگيرين.

شاگرد همه تون
محمد.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
تبسم خانوم تبريك خيلي عاليه !
اون پشت كار يا همون بكراند كار خودته ؟
يه توضيح درباره اون به من حتما بده ممنون ميشم

kamiar

Member
ايشون درست ميفرماين اگه آناليز بفرماييد طرحهاي بهتري در مياريد ولي واسه اينكه بفهميد كه اين چطوري خيلي ساده است 1. اول شكل ها را با ابزار LASSOانتخاب ميكنيد بعد هم با كمي دستكاري در لاير ها اين حالت نپون لايت بدست مياد بعد هم كمي نوشته و پروانه مجيد آنلاين ببخشيد كه زشت توضيح دادم ولي چيزي فراتر از اينها هم نيست! :oops: :lol: :wink:

kamiar

Member
با سلام به آقا يا خانوم يگانه و تبريك وروود ايشون به مجيدآنلاين ميخواستم بپرسم آقا مجيد كي هستن؟(البته به غير از مدير سايت چون اينجا پيغام نذاشتن)

‌نمي‌خوام توي پرت بزنم ولي چند مشكل اساسي داره:
1- زاويه ها درست نيستند و ب هم تناسب ندارند.
2- پايه زياد جالب در نيومده.
3- اگه تصويري كه مانيتور نشون ميده يك Captur از مانيتور خودت بود جلوه‌ي فوق العلده بيشتري داشت.
4- پايه وسط نيست.

در جواب سوال آقا محمد مجتبي بايد به خدمتتون عرض كنم كه در رسم اشكال 3D بايد همون طوري كه مي‌بينيد رسم كنيد و يا اگه چيزي كه مي‌خوايد رسم كنيد جلوتون نيست بايد از قوه تخيلتون استفاده كنيد و ببينيد كه مثلا اگه يك مانيتور جلوي يك نور قرار بگيره كه داره از سمت راست مي‌تابه سايه ها و سايه روشن ها به چه صورت شكل مي‌گيرند.

kamiar گفت:
ايشون درست ميفرماين اگه آناليز بفرماييد طرحهاي بهتري در مياريد ولي واسه اينكه بفهميد كه اين چطوري خيلي ساده است 1. اول شكل ها را با ابزار LASSOانتخاب ميكنيد بعد هم با كمي دستكاري در لاير ها اين حالت نپون لايت بدست مياد بعد هم كمي نوشته و پروانه مجيد آنلاين ببخشيد كه زشت توضيح دادم ولي چيزي فراتر از اينها هم نيست! :oops: :lol: :wink:
من هيچي نفهميدم
گفتم خيلي مبتديم

tabassom

Member
بله آرتا جان همه كار خودمه البته بكگراندش از چندين لايه درست شده آموزششو اگه خواستيد ميذارم

كاميار جان بكگراندش از جايي انخاب نشده عزيزم همش با براشه
من آقا نبيدم!!

tabassom

Member
بله آرتا جان همه كار خودمه البته بكگراندش از چندين لايه درست شده آموزششو اگه خواستيد ميذارم

كاميار جان بكگراندش از جايي انخاب نشده عزيزم همش با براشه راستي
من آقا نبيدم!!

ARTA_ADOBE CO

Active Member
پس لطف كن اموزش بكراند را در يك تاپيك ديگه بزار چون من به شدت ازش خوشم امده لطف ميكني بزاري !
در ضمن با براش كشيدي بعد استايل دادي بهش ؟
اگه اينطوري هم بود بازم اموزش بزار ممنون !

tabassom

Member
آرتي عزيز

منوببخش متاسفانه من نتونستم به قولم عمل كنم اما قول ميدم تا فردا شب اين كارو بكنم
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا