لود کردن یه مو وی در مو وی دیگر توسط preload

وضعیت
موضوع بسته شده است.

force

Member
سلام:
ببین من یه راه میگم ببین به دردت میخوره:
یه swf که توی اون loading اول و mc اول قرار داره , یه swf دیگه که توی اون loading دوم و mc دوم قرار داره,بعد با یه load movi این دوتا رو به تر تیب ..............:rose:

khorzu

Member
بابا تو كه همه انجمن رو گذاشتي سر كار :snap:. تكليف رو مشخص كن . اين چيزي كه تو ميخواي با اين توصيفات به اين كامپلكسي كه تو تعريف مي كني نيست . اين داش سپهرمون هم كه واست فايل هلوشو ساخته . كار هم مي ده .

UnknownUser

Well-Known Member
چرا باید همچین سوالی 22 تا پاسخ داشته باشه !
اشکال از اینجاست که این دوست به جای اینکه یه جستجو بزنه تو انجمن می یاد برای همچین سوال تکراری ای topic می زنه و هم وقت خودش رو تلف می کنه هم دیگران رو !
بار ها با سوالایی مثل ساختن loading تو این انجمن بر خوردین این هم مثل همونه ! با این تفاوت که اشون می خواد برای یه swf خارجی progress bar بزاره چند تا از دوستان جواب ایشون رو درست دادن اما خود ایشون هم دقیقا نمی دونه چی می خواد !

شما باید یه MC بسازین( جایی که swf شما load می شه ) و برای این MC به وسیله یswf MovieClipLoader class مورد نظرتون رو load کنین و هم progress bar بسازین برای اطلاع از نحوه ی استفاده از این class به help روجوع کنین !
لطفا این بحث رو هم ادامه ندین چون در درجه ی اول به نفع شماس چون برای پیدا کردن راه حل این مشکلتون باعث می شه که برای آخرین بار این مشکل رو داشته باشین

انجمن جای این نیست که کسی بیاد به جای شما کاری رو انجام بده ( حالا چند تا از دوستان لطف می کنن و انجام می دن .. )

موفق باشین

BioDread

Banned
چرا باید همچین سوالی 22 تا پاسخ داشته باشه !
اشکال از اینجاست که این دوست به جای اینکه یه جستجو بزنه تو انجمن می یاد برای همچین سوال تکراری ای topic می زنه و هم وقت خودش رو تلف می کنه هم دیگران رو !
بار ها با سوالایی مثل ساختن loading تو این انجمن بر خوردین این هم مثل همونه ! با این تفاوت که اشون می خواد برای یه swf خارجی progress bar بزاره چند تا از دوستان جواب ایشون رو درست دادن اما خود ایشون هم دقیقا نمی دونه چی می خواد !

شما باید یه MC بسازین( جایی که swf شما load می شه ) و برای این MC به وسیله یswf MovieClipLoader class مورد نظرتون رو load کنین و هم progress bar بسازین برای اطلاع از نحوه ی استفاده از این class به help روجوع کنین !
لطفا این بحث رو هم ادامه ندین چون در درجه ی اول به نفع شماس چون برای پیدا کردن راه حل این مشکلتون باعث می شه که برای آخرین بار این مشکل رو داشته باشین

انجمن جای این نیست که کسی بیاد به جای شما کاری رو انجام بده ( حالا چند تا از دوستان لطف می کنن و انجام می دن .. )

موفق باشین

اول از همه چیز اینو میگم: {
تو انجمن فقط باید سوال کرد . یعنی انجمن برای همینه
درضمن من از شما سوال نکردم که خودتو میگیری
من اگر مشکلم حل میشد که دکتر هم وقت نمیزاشتم هم هزینه
من تو انجمن شما و خیلی دیگه از انجمنها این سرچ رو زدم تو همشون فقط preload رو گفتن نه انی من می خوام
راجع به topic زدن هم اینو بگم مدیر انجمن فلش آقا امیر به من گفتن اگر سوالی داری یه topic جدا بزن و topic های قبلی رو دوباره بالا نیار
بعد من دقیقا با مثال گفتم چی می خوام حتی نمونه ای که دیده بودم هم با لینکش تو پستام گفتم(www.iranclip.com)
من الان یه حدسی می خوام بزنم : فکر کنم شما بی کار بودی یه هو تصمیم به گشتو گزار تو majidonline نمودی بر حدس اتفاق هم topic منو از همه زودتر دیدی نه؟
من تو همه پستام حرفی انجام دادن کاری برای خودم نزدم قابل توجه شما UnknownUser
راستی یه سوال میتونه بنهایت پاسخ داشته باشه!!!!! میخوایی یه کلاس فیزیک برات بزارم؟
شما هم سعی کن به کسایی که راجع به فلش مشکل دارن کمک کنی نه تو topicها ادای این بچه تنگارو در بیاری

BioDread

Banned
بابا تو كه همه انجمن رو گذاشتي سر كار :snap:. تكليف رو مشخص كن . اين چيزي كه تو ميخواي با اين توصيفات به اين كامپلكسي كه تو تعريف مي كني نيست . اين داش سپهرمون هم كه واست فايل هلوشو ساخته . كار هم مي ده .

چرا دوست من سایت www.iranclip.comداره استفاده میکنه

BioDread

Banned
سلام:
ببین من یه راه میگم ببین به دردت میخوره:
یه swf که توی اون loading اول و mc اول قرار داره , یه swf دیگه که توی اون loading دوم و mc دوم قرار داره,بعد با یه load movi این دوتا رو به تر تیب ..............:rose:

اره این کارم منتقی به نظر میاد
تستش میکنم
مرسی :rose:

UnknownUser

Well-Known Member
فقط یه راهنمایی ه دوستانه بود حالا شما ترش می کنی این مشکل من نیست
با iranclip اتون خوش باشین
در هر صورت موفق باشی ;)

BioDread

Banned
فقط یه راهنمایی ه دوستانه بود حالا شما ترش می کنی این مشکل من نیست
با iranclip اتون خوش باشین
در هر صورت موفق باشی ;)

تو علاوه بر فیزیک مشکل درک مطلب هم داری :lol:
گوشکوب دقت کن ببین چی میگم
دیگه کسی رو نمی خواد این طوری راهنمایی کنی :mad:
همیشه سعی کن باعث پیشرفت کسی بش نه باعث پس رفت و ناراحتیش

BioDread

Banned
بچه ها مرسی از اینکه سعی کردین منو راهنمایی کنین تا مشکلم حل بشه
آرزو موفقیت برای تک تک شما
از مدیر هم میخواهم این تاپیک رو ببندن
مرسی

kiarash.M

Active Member
سلام
اینجا به forum اه . روزانه خیلی ها سر میزنن و اغلب کسانین که پابه ثابت دارن و هرروز میان
خیلی ها هم میان پستی میزنند و کارو شروع میکنند و یه عده دیگه نمیاان ..

ولی اینجا همه مجترم هستند.
تاپیکیم بی دلیل بسته نمیشه و اینجا جایی نسیت برای اینکه خواسته و ناخواسته بحثی و شخصی الکی سوژه شه و ..

در مورد تاپیک واقعا بار ها بحث شده ، نکته علمی خاصی تداره که جای بحث داشته باشه که خودم تو تو اولین پست جواب کامل و اون چیزی که دنبالش یودیدو گفتم ...

کسی که از مدیر بخش و بستن تاپیک حرف میزنه .. چطور نمیدونه که ممکنه یه تاپیک تکراری باشه و قبلش یه سرچ نمیکنه ؟

ایتجا کسی قصد بی احترامی و جسارت یا پسرفت برای شما رو نداره .

موفق باشید .

force

Member
بازم جنگ و خون ریزی....................:rose:با هم دوست باشید:rose:......................:sad:

BioDread

Banned
سلام
اینجا به forum اه . روزانه خیلی ها سر میزنن و اغلب کسانین که پابه ثابت دارن و هرروز میان
خیلی ها هم میان پستی میزنند و کارو شروع میکنند و یه عده دیگه نمیاان ..

ولی اینجا همه مجترم هستند.
تاپیکیم بی دلیل بسته نمیشه و اینجا جایی نسیت برای اینکه خواسته و ناخواسته بحثی و شخصی الکی سوژه شه و ..

در مورد تاپیک واقعا بار ها بحث شده ، نکته علمی خاصی تداره که جای بحث داشته باشه که خودم تو تو اولین پست جواب کامل و اون چیزی که دنبالش یودیدو گفتم ...

کسی که از مدیر بخش و بستن تاپیک حرف میزنه .. چطور نمیدونه که ممکنه یه تاپیک تکراری باشه و قبلش یه سرچ نمیکنه ؟

ایتجا کسی قصد بی احترامی و جسارت یا پسرفت برای شما رو نداره .

موفق باشید .

مرسی از اینکه منو توجیه کردی
من نه تنها تو انجمن شما بلکه خیلی دیگه از انجمنها این موضوع رو سرچ کردم نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی انی من میخواستم نبود
راجع به نبستن topic هم بگم : تا موقع ای که سوالی نباشه . جوابی هم در کار نیست

amir_s

Active Member
< خواهشا ادامه ندید . این Forum جای این کارها نیست . اگر سوالی در مورد این بحث هست بپرسید . منحرف کنندگان بحث اخطار میگیرند >

BioDread

Banned
برای <3pehr>
ببخش اگر حجمش زیاده :cool:

پیوست ها

• Desktop.zip
    829.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22

khorzu

Member
623.gif
:mad:

آخرین ویرایش:

force

Member
تو این وسط چی میگی :cry:
من این وسط هیچی نمیگم فقط میگم نجنگید که خوب به امید خدا اینجا صلح بر قرار شده.......البته بعضی ها هنوزم گوشه کنایه میزنن ولی خوب خدا رو شکر که......:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا