چرا باید همچین سوالی 22 تا پاسخ داشته باشه !
اشکال از اینجاست که این دوست به جای اینکه یه جستجو بزنه تو انجمن می یاد برای همچین سوال تکراری ای topic می زنه و هم وقت خودش رو تلف می کنه هم دیگران رو !
بار ها با سوالایی مثل ساختن loading تو این انجمن بر خوردین این هم مثل همونه ! با این تفاوت که اشون می خواد برای یه swf خارجی progress bar بزاره چند تا از دوستان جواب ایشون رو درست دادن اما خود ایشون هم دقیقا نمی دونه چی می خواد !
شما باید یه MC بسازین( جایی که swf شما load می شه ) و برای این MC به وسیله یswf MovieClipLoader class مورد نظرتون رو load کنین و هم progress bar بسازین برای اطلاع از نحوه ی استفاده از این class به help روجوع کنین !
لطفا این بحث رو هم ادامه ندین چون در درجه ی اول به نفع شماس چون برای پیدا کردن راه حل این مشکلتون باعث می شه که برای آخرین بار این مشکل رو داشته باشین
انجمن جای این نیست که کسی بیاد به جای شما کاری رو انجام بده ( حالا چند تا از دوستان لطف می کنن و انجام می دن .. )
موفق باشین
اول از همه چیز اینو میگم: {
تو انجمن فقط باید سوال کرد . یعنی انجمن برای همینه
درضمن من از شما سوال نکردم که خودتو میگیری
من اگر مشکلم حل میشد که دکتر هم وقت نمیزاشتم هم هزینه
من تو انجمن شما و خیلی دیگه از انجمنها این سرچ رو زدم تو همشون فقط preload رو گفتن نه انی من می خوام
راجع به topic زدن هم اینو بگم مدیر انجمن فلش آقا امیر به من گفتن اگر سوالی داری یه topic جدا بزن و topic های قبلی رو دوباره بالا نیار
بعد من دقیقا با مثال گفتم چی می خوام حتی نمونه ای که دیده بودم هم با لینکش تو پستام گفتم(
www.iranclip.com)
من الان یه حدسی می خوام بزنم : فکر کنم شما بی کار بودی یه هو تصمیم به گشتو گزار تو majidonline نمودی بر حدس اتفاق هم topic منو از همه زودتر دیدی نه؟
من تو همه پستام حرفی انجام دادن کاری برای خودم نزدم قابل توجه شما UnknownUser
راستی یه سوال میتونه بنهایت پاسخ داشته باشه!!!!! میخوایی یه کلاس فیزیک برات بزارم؟
شما هم سعی کن به کسایی که راجع به فلش مشکل دارن کمک کنی نه تو topicها ادای این بچه تنگارو در بیاری