لطفا نظر بدین و ایرادات رو بگین ممنون :)

saeedmir

Member
خوب کارتو یکی از بی نقس ترین کاراست (البته به نظر من) و فوق العاده ایده حالبی بود فقط یه کم میزان بیشتری از دست رو باد می برد بهتر بود

سلام

شرمنده که دیر اومدم چون نبودم والا زودتر فضولی میکردم.
شرمنده هم که چون مباحث زیاد شده صحبت دوستانو نخونده اینا رو مینویسم. عرض ارداتی هست به هر حال!
من چند تا گیر میخوام بهتون تقدیم کنم با تمام احترام:

قبلش در مورد اسم طرح یه ایده:
زودتر آب حیات*** تشنگی کشت مرا...

:rose:
یه گل شنگ به خاطر موضوع خوبت
و به خاطر اینکه خشونت! نه رک بودن و مطالبه بالام رو از کارت ببخشی
موضوع خوب آدمو بخوب به چالش میکشه و این قلقلک مهارت هاست تا بیشتر بیدار بشن...

من از انتخاب عکسهاتون شاکی هستم. عکسها کثیف هستند و نورپردازی ناهماهنگی دارند
رنگ سیاه تو این کار هر چی کمتر بهتر. هویت رویش و آب طراوت و جوانی و زندگی و وصال هست که سبز و آبی و زرد و سفیده. هویت غبار هم پوچی و فقر و مرگ هست که خاکستری و خاکی و البته سیاه هست اما اینجا باید برای کثیف نکردن اون سفیدی از سیاه حذر کنی
افکت آب و افکت غبار هم هر دو باید خیلی ظریفتر اجرا بشن. یه جلوه ویژه به علت هویتش جلب نظر میکنه و این نقطه عطف کار شما خواهد بود که میتونه مسیر توجه رو به پایین یا بالا ببره.
بدون یه پس زمینه تلقی تجریدی و مفهومی از کار بیشتر میشه و زمینه سفید برای همچین کاری مناسبه اما من فکر میکنم قبل از اینکه کار به یه قالب متین بصری برسه هنوز تو این شرایط معلقه. باید ربط و جایگاه چیدمانی دست و باغ رو بهتر پیوند بدی
توی به غبار رفتن بهتره یه حرکت زنده و پیوسته و با شدت و ضعف نسبت به لبه رو به تصویر بکشی: دستت مثل یه wipe ترنزیشن نمیشه بلکه بایه جلوی چشمای تو با ناباوری و بدون درک منطقش به صورتی پیچیده از هم پاشیده بشه.
توی چودر شدن و مردن قبل از فروپاشی و نوع انشار و باد و پراکندگی و این مسائل هم میشه بیشتر فکر کرد و از هر کدوم نکته ای برای تصویر بهتر و موثر تر بیرون کشید.

الان یکم احساس میکنم زیاده روی شد. گذشته بحث رو هم با یکمی بی تربیتی نخوندم که شاید حرفهام رو به بیراهه برده باشه... کلا معذرت میخوام و برای کارت یه پایان همه چی پسند دوست میدارم
یا علی

moslancer2

Member
سلام

شرمنده که دیر اومدم چون نبودم والا زودتر فضولی میکردم.
شرمنده هم که چون مباحث زیاد شده صحبت دوستانو نخونده اینا رو مینویسم. عرض ارداتی هست به هر حال!
من چند تا گیر میخوام بهتون تقدیم کنم با تمام احترام:

قبلش در مورد اسم طرح یه ایده:
زودتر آب حیات*** تشنگی کشت مرا...

:rose:
یه گل شنگ به خاطر موضوع خوبت
و به خاطر اینکه خشونت! نه رک بودن و مطالبه بالام رو از کارت ببخشی
موضوع خوب آدمو بخوب به چالش میکشه و این قلقلک مهارت هاست تا بیشتر بیدار بشن...

من از انتخاب عکسهاتون شاکی هستم. عکسها کثیف هستند و نورپردازی ناهماهنگی دارند
رنگ سیاه تو این کار هر چی کمتر بهتر. هویت رویش و آب طراوت و جوانی و زندگی و وصال هست که سبز و آبی و زرد و سفیده. هویت غبار هم پوچی و فقر و مرگ هست که خاکستری و خاکی و البته سیاه هست اما اینجا باید برای کثیف نکردن اون سفیدی از سیاه حذر کنی
افکت آب و افکت غبار هم هر دو باید خیلی ظریفتر اجرا بشن. یه جلوه ویژه به علت هویتش جلب نظر میکنه و این نقطه عطف کار شما خواهد بود که میتونه مسیر توجه رو به پایین یا بالا ببره.
بدون یه پس زمینه تلقی تجریدی و مفهومی از کار بیشتر میشه و زمینه سفید برای همچین کاری مناسبه اما من فکر میکنم قبل از اینکه کار به یه قالب متین بصری برسه هنوز تو این شرایط معلقه. باید ربط و جایگاه چیدمانی دست و باغ رو بهتر پیوند بدی
توی به غبار رفتن بهتره یه حرکت زنده و پیوسته و با شدت و ضعف نسبت به لبه رو به تصویر بکشی: دستت مثل یه wipe ترنزیشن نمیشه بلکه بایه جلوی چشمای تو با ناباوری و بدون درک منطقش به صورتی پیچیده از هم پاشیده بشه.
توی چودر شدن و مردن قبل از فروپاشی و نوع انشار و باد و پراکندگی و این مسائل هم میشه بیشتر فکر کرد و از هر کدوم نکته ای برای تصویر بهتر و موثر تر بیرون کشید.

الان یکم احساس میکنم زیاده روی شد. گذشته بحث رو هم با یکمی بی تربیتی نخوندم که شاید حرفهام رو به بیراهه برده باشه... کلا معذرت میخوام و برای کارت یه پایان همه چی پسند دوست میدارم
یا علی

اول از همه ممنون برای اینکه به کار من نظر انداختین...:rose:
دوم دوشمنتون شرمنده...:rose:
سوم ممنون از بابت گل و اسم ها...:rose:
چهارم ممنون بخاطر رک گویی...:rose:
پنجم تا حدی دفاع از خودم:wink: برای اینکه با شما موافقم که عکس ها نا همگون هستند به دو دلیل این مشکل هست یکی اینکه من به دوستان گفتم که برای کارایی که برای خودم هست وقت نمیکنم زیاد وقت بذارم و از این بابت از همه شرمنده ام... برای همین هم خیلی سال هست که به اینجا سر میزنم (نه با این اسم) ولی کار نمیذاشتم چون وقتم کمه... و دلیل دیگه با نت همین عکس هایی که تقریبی مد نظرم بود هم به سختی پیدا کردم راستش به علت پاره ای از مسائل...
بله افکت شن هم قبول دارم...
در کل چیدمان کار رو از روی حالت فانتزی در نظر گرفتم خارج از هر چهار چوبی نوعی بعد دیگه خواستم داشته باشه مثل یکی که توسط فضایی ها دزدیده میشه میره توی یک محیط دیگه سعی بر این داشتم... حقیقتش رو بخواید من پیش دوستام به کسی که چهارچوب رو زیاد بهم میریزه معروفم... در بعضی از کارام هم شاید به نوعی دیده بشه...:paint:
در آینده هم سعی میکنم بیشتر کار بذارم تا نظرات دوستان خوبی مثل شما را داشته باشم برای بهبود کارهام...
و در آخر اینکه این کار در حد تخلیه ایده ام بود و بعدها وقت بشه کار میشه روش...
امیدوارم در کارهای بعدی بتونم جبران کنم...
بازم از شما ممنونم:rose: همینطور از همه دوستان که از اتود اولیه تا کار بعدی منو راهنمایی کردن...:rose:

sonami2010

Member
سلام چندتایی ایراد داره اول ترک روی دست ها طبیعی نیست به نظر من حذفش کن رنگ دست ها رو به یک سبک مرده یا بی رنگ ببر پس زمینه کار رو مشکی کن و سایه سیاهی رو تا نزدیک نوک انگشت ادامه بده کارت خیلی بهتر میشه امتحان کم

جدیدترین ارسال ها

بالا