لطفا نظر بدین و ایرادات رو بگین ممنون :)

moslancer2

Member
لطفا نظر بدین (ارسال طرح نهایی) :)

سلام بر عزیزان... راستش امروز یکم وقتم آزاد بود...
برای همین تصمیم گرفتم یه طرح بزنم...
البته خیلی روش کار نشده قبول دارم که ایراد زیاد داره لطفا شما عزیزان بگید چه مشکلاتی هست تا من در کارای بعد جبران کنم...:rose:

بعد یک درخواست دیگه اینکه ببینید چی ازش برداشت میکنید... میخوام ببینم تونستم منظوری که در ذهنم بوده پیاده کنم یا نه...:)
پیشاپیش یک دنیا سپاس...:rose:

---------------------------------------------------

(دوستان عزیز توجه داشته باشید که طرح مشکی اتود اولیه کار و طرح سفید کار نهایی هست... طرح رو حذف نکردم تا عزیزانی که نظر داده بودن مقایسه کنن:rose:)

از لطف همه دوستان عزیزم تشکر میکنم... و بسیار بسیار سپاس از اینکه وقت گذاشتین و نظرات و انتقادات خودتون رو برای این بنده حقیر ذکر کردین...:rose:
من بعد از بررسی نظرات شما عزیزان به این طرح رسیدم و میشه گفت این کار نهایی هست و اگر باز ایراداتی داره بگید ممنون میشم... دیشب طرح نهایی رو زدم (طرح سفید)

اما در توضیح مفهوم طرح:
نشان از درخت زندگی و آب حیات بخش و اینکه ما همیشه به این عناصر برای زندگی نیاز مند هستیم... (خیلی خوشحال شدم وقتی همه در همین محدوده گفتن:rose:)
در طرح (اتود اول زمینه مشکی) قصد داشتم تا از دو دست استفاده بشه که از ترک های زیاد شروع و با ریختن آب بر روی دست به سمت کم حرکت کنه...
اما با ایده های شما دوستان طرح رو عوض کردم...
به زمینه سفید رسیدم نشان از پاکی... به نور پردازی بسیار زیاد پرداختم نشان از روشنایی... و به زمینه مربعی و دایره ای برای نظم... نرسیدن آب به دست و خشکی و نابودی... درخت هم یک درخت سوزنی خاص بود که بخاطر شاخه هاش به دلم نشست...
امیدوارم توانسته باشم مفاهیم ذهنیم رو در کارم نشون داده باشم...

باز هم هر نظری داشته باشید برای بهبود در کارم بسیار خوشحالم میکنید که بیان کنید...:rose:
ارادتمند همه شما عزیزان...:rose::)

-----------------------------
پی نوشت:
مقایسه دو طرح هم انجام بدین بی زحمت ببنید اتود تا کار نهایی خوب بوده و یا نه...:paint: و اینکه اگر دوست داشتین یک اسم برای طرح پیشنهاد بدین خودم در ذهنم دارم اما مثل نظراتتون که تاثیر گذار بود دوست دارم نظر شما هم بدونم:)

پیوست ها

• my-lake.jpg
    my-lake.jpg
    152.1 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • my-lake2.jpg
    my-lake2.jpg
    155.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:
ایده ی جالبی بود
مسلما قصدت از این تصویر صرفه جوی در اب برای اینده بوده
نوع جدا سازی درخت و اضافه کردن ابشار به صحنه یه کم تابلوهه
رنگ ابشاری که روی تصویر به کار بردی از بالا همرنگ اب درون پایه درخت بکن
برگ های بالای درخت تمییز از تصویر اصلی جدا نشدن
این حالت خشکی دست رو تا شصت دست و انتهای دست بیارکه حالت زمخت به خودش بگیره
نوری که به دست دادی هم کمتر کن

moslancer2

Member
ایده ی جالبی بود
ممنون دوست من... از نظرات و دقتی که کردی ممنون... :rose:
قبول دارم ایرادا زیاده اما خوب فعلا طرح اولیه اس... و اتود سریع... حتما در آینده کارها انجام میشه...:rose:
در مورد مقصود هم فعلا چیزی نمیگم (اما نزدیک بود:))

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
کلیت کار خوبه اما اجراش میتونست بهتر باشه، یکم توی نور پردازی و جداسازی آبجکت ها بیشتر وقت بزار
با اون ترک های روی دست خیلی موافق نیستم، اگه میخوای خشکی رو توی دستان نشون بدی بهتره از تکسچر های شن و ... + تنظیمات رنگ استفاده کنی
درباره ی موضوع: درخت و آب نشانه ی زندگی هست و دستان خشک و ریختن آب روی دستان نشان دهنده ی نیاز ما و شکل و حالت دستان حالت حفظ و نجات رو تداعی میکنه... در کل به نظر من نیاز ما به آب که مایه ی حیات هست رو نشون میده :دی
موفقیتـ

moslancer2

Member
ایدش خیلی خوبه مصطفی جان ولی گذشته از تعارفات یکم اجراش خوب نشدهـــ
ببخشید رک گفتم.
موفق باشی

سلامت باشی عزیز جان... اتفاقا من هم همین رو میخوام که رک گفته بشه بالاخره باید کار ساخته بشه...
:paint:
حتما اصلاح میکنم... ممنونم ازت...:rose: بازم فدات...:wink:

کلیت کار خوبه اما اجراش میتونست بهتر باشه، یکم توی نور پردازی و جداسازی آبجکت ها بیشتر وقت بزار
با اون ترک های روی دست خیلی موافق نیستم، اگه میخوای خشکی رو توی دستان نشون بدی بهتره از تکسچر های شن و ... + تنظیمات رنگ استفاده کنی
درباره ی موضوع: درخت و آب نشانه ی زندگی هست و دستان خشک و ریختن آب روی دستان نشان دهنده ی نیاز ما و شکل و حالت دستان حالت حفظ و نجات رو تداعی میکنه... در کل به نظر من نیاز ما به آب که مایه ی حیات هست رو نشون میده :دی
موفقیتـ
ممنون مرد مرسی از اینکه وقت گذاشتی... بر روی چشم... حتما کار میشه روش... راستش اتود بود که ببینم میتونم مقصودم رو بیان کنم یا نه... تا بعد براش وقت بزارم...:paint: مرسی از دقتت عزیز جان... مقصود هم نزدیک بود...:rose::wink:

keyvan4u

Active Member
خيلي خوب شده پســـر
البته كمي با دراگون در مورد رنگبندي و جداسازي موافقم ولي طرحت جالب شده خيلي خوشم اومد عكس نهايي رو بزن كه بذارم والپيپر :دي

درباره مقصودت دوتا نظريه دارم يكي اهداي طبيعت به آيندگان

يكي هم نشاطي كه طبيعت به آدم ميده

اصلا" ربط داشت :دي

good :)

moslancer2

Member

ای وای بر این حواس... ممنون از شما یک لحظه اشتباه از لیست محل رو انتخاب کردم... خیلی لطف کردین...:rose:

ايده جالب و خوبي داره
ولي همينطور كه دوستان گفتن بايد بيشتر روش كار كني
موفق باشي
ممنونم ازت دوست جانم... حتما دارم روش کار میکنم... مرسی از اینکه زحمت کشیدی...:rose:

خيلي خوب شده پســـر
البته كمي با دراگون در مورد رنگبندي و جداسازي موافقم ولي طرحت جالب شده خيلي خوشم اومد عكس نهايي رو بزن كه بذارم والپيپر :دي

درباره مقصودت دوتا نظريه دارم يكي اهداي طبيعت به آيندگان

يكي هم نشاطي كه طبيعت به آدم ميده

اصلا" ربط داشت :دي

good :)
از شما هم مرسی دوست جان... کار که قابل نداره شما هم مارو شرمنده نکن... (مقصودم داره نزدیک میشه:wink:)

از همه عزیزانی که دارن من رو راهنمایی میکنن و نقدای خوبشون رو میگن بسیار بسیار سپاسگذارم....:rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
دستت درد نكنه

جالبه
فقط با هم متناسب نيستن اون رويزش آب توي كف دست كه ايراد داره
ترك هاي روي چپ خيلي زيادش كردي تصنعي بودنش به چشم مي خوره

برداشت كلي من اينه كار حيات ما انسانها به طبيعت بستگي داره
به دست به اون شكل نماد درخواست (‌نيازمند بودن ، سوال كردن ، طلب كردن و گدايي ) هست از كسي كه مي دونيم اون چيز رو پيشش داره
پوست ترك خورده يعني مرگ ، طلب كردن فرم دستها ، موضوع حيات ، از طبيعت

saeedmir

Member
زیاد خوب نیست ترک های روی دست که انگارکه از یه جای دیگه اوردی و اینجا گذاشتی باید به گودی و برامدگی دست ها دقت می کردی و همین طور ریختن اب زیاد جالب نیست ولی در کل طرح خوبی است

moslancer2

Member
دستت درد نكنه

جالبه
فقط با هم متناسب نيستن اون رويزش آب توي كف دست كه ايراد داره
ترك هاي روي چپ خيلي زيادش كردي تصنعي بودنش به چشم مي خوره

برداشت كلي من اينه كار حيات ما انسانها به طبيعت بستگي داره
به دست به اون شكل نماد درخواست (‌نيازمند بودن ، سوال كردن ، طلب كردن و گدايي ) هست از كسي كه مي دونيم اون چيز رو پيشش داره
پوست ترك خورده يعني مرگ ، طلب كردن فرم دستها ، موضوع حيات ، از طبيعت

ممنونم ازت دوست عزیزم... حتما همه ایرادات در کار نهایی برطرف میشه... راستش ترک هارو یک منظوری دارم که امیدوارم در کار نهایی بتونم در بیارم...:rose: بازم مرسی...:rose:

زیاد خوب نیست ترک های روی دست که انگارکه از یه جای دیگه اوردی و اینجا گذاشتی باید به گودی و برامدگی دست ها دقت می کردی و همین طور ریختن اب زیاد جالب نیست ولی در کل طرح خوبی است

قبول دارم دوست من اما در حد یک اتود ازم من قبول کنید بیشتر قصدم این بود که ببینم مقصودم رو رسوندم یا نه... ترک ها هم بله از براش استفاده کردم... چشم حتما ایرادات رفع میشه... مرسی...:rose:

مرسی از طرح قشنگت
ایده کار خوبه + نظرات دوستان
خسته نباشی عزیز :rose:
دوست عزیزم ممنونم که لطف کردی... فدات چشمات قشنگ میبینه اینکه قابل نیست...:rose:

Alireza Saeedi

Active Member
ایده ی جالبی بود
+ موفق باشی !!
ایده ی زیبایی داشتی !!

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
ترک ها می تونست بعد داشته باشه و کل درخت و متعلقاتش یه کم بیاد جلوتر
در کل خسته نباشی
.

Mandana

Active Member
طرح جالبی ئه هر چند اتود ئه اما به نظرم این ایرادها رو داره:

1.رفلکشن درخت توی آب
2.فرم ابتدای آبشار جوری ئه که انگار بالا اومده بعد به سمت پایین ریخته.به نظرم روی زمین نباید سایه بندازه اما روی دستها چرا.
3.آبشار بهتره این فرمی نباشه.جایی که روی دستها ریخته انگار روی هواست.بعدشم آبها که میریزه کجا میره؟نمیخواین توی دستها جمع بشه توی ترک ها چند تا گودال بزارین که آبها از بینشون بریزه بیرون.یا هم باید آب توی دستها جمع بشه.از لحاظ منطقی حالت سومی نیست^.^ موفق بباشی مهربون:rose:
روی فضای اطرافش هم میشه کار بشه

moslancer2

Member
سلام بر عزیزان... راستش امروز یکم وقتم آزاد بود...
برای همین تصمیم گرفتم یه طرح بزنم...
البته خیلی روش کار نشده قبول دارم که ایراد زیاد داره لطفا شما عزیزان بگید چه مشکلاتی هست تا من در کارای بعد جبران کنم...:rose:

بعد یک درخواست دیگه اینکه ببینید چی ازش برداشت میکنید... میخوام ببینم تونستم منظوری که در ذهنم بوده پیاده کنم یا نه...:)
پیشاپیش یک دنیا سپاس...:rose:

---------------------------------------------------

از لطف همه دوستان عزیزم تشکر میکنم... و بسیار بسیار سپاس از اینکه وقت گذاشتین و نظرات و انتقادات خودتون رو برای این بنده حقیر ذکر کردین...:rose:
من بعد از بررسی نظرات شما عزیزان به این طرح رسیدم و میشه گفت این کار نهایی هست و اگر باز ایراداتی داره بگید ممنون میشم...

اما در توضیح مفهوم طرح:
نشان از درخت زندگی و آب حیات بخش و اینکه ما همیشه به این عناصر برای زندگی نیاز مند هستیم...
در طرح (اتود اول زمینه مشکی) قصد داشتم تا از دو دست استفاده بشه که از ترک های زیاد شروع و با ریختن آب بر روی دست به شمت کم حرکت کنه...
اما با ایده های شما دوستان طرح رو عوض کردم...
به زمینه سفید رسیدم نشان از پاکی... به نور پردازی بسیار زیاد پرداختم نشان از روشنایی... و به زمینه مربعی و دایره ای برای نظم... نرسیدن آب به دست و خشکی و نابودی... درخت هم یک درخت سوزنی خاص بود که بخاطر شاخه هاش به دلم نشست...
امیدوارم توانسته باشم مفاهیم ذهنیم رو در کارم نشون داده باشم...

باز هم هر نظری داشته باشید برای بهبود در کارم بسیار خوشحالم میکنید که بیان کنید...:rose:
ارادتمند همه شما عزیزان...:rose::)

-----------------------------
پی نوشت:
مقایسه دو طرح هم انجام بدین بی زحمت ببنید اتود تا کار نهایی خوب بوده و یا نه...:paint:
دوستان عزیزم کار انجام شد... حالا هم منتظر نظرات زیبا و صریح شما دوستانم هستم...:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا