لطفا قوانین امضا را اصلاح کنید !

Patris Net

Member
به صحبت هاي قبليم اضافه كنم اگه امكانش هست امضا داخل يه كادر قرار بگيره و اون كادر اسكرول بخوره اين طوري قالب هم به نميريزه

the_king

مدیرکل انجمن
به صحبت هاي قبليم اضافه كنم اگه امكانش هست امضا داخل يه كادر قرار بگيره و اون كادر اسكرول بخوره اين طوري قالب هم به نميريزه
این اسکرول عمودی چند تا مشکل ایجاد می کنه :
یکی اینکه اگه ماوس در جای مناسبی از صفحه نباشه، با چرخوندن ماوس، بجای صفحه اصلی، امضاء بالا و پایین میره.
دومین مورد هم خود ظاهر اسکرول است که صفحه رو بیریخت می کنه.
سومین مشکل هم ظاهر خود امضا است، امضائی که نصفه نشون داده بشه چندان ظاهر مناسبی نداره.

شخصا پیشنهاد می کنم که :

1) ملاک حجم تصویر از یک تصویر به مجموع حجم تصاویر موجود در امضاء تغییر کنه. مثلا اگر محدودیت حجم تصاویر امضاء
رو روی 150 کیلوبایت قرار دادیم، کاربر مجاز به استفاده از دو تصویر 100 کیلوبایتی نیست، چون در مجموع 200 کیلوبایت
تصویر بکار برده.

2) عرض امضاء (نوشته و تصویر با هم، مهم نیست که تصویر فضا رو اشغال کنه یا متن) به حداکثر 150 پیکسل محدود بشه.
مثلا اگر عرض تصویر امضاء یک کاربر 100 پیکسل است، کاربر بتونه به مقداری متن در زیر یا بالای تصویر قرار بده که حداکثر
50 پیکسل به عرض امضاء اش اضافه بشه، نه بیشتر.

3) طول امضاء (نوشته و تصویر با هم) به 750 پیکسل محدود بشه، چون این طول امضاء برای خواننده فروم مشکلی ایجاد
نمی کنه. مثلا یک کاربر می تونه سه تصویر 250 پیکسلی رو در یک خط افقی پشت سر هم قرار بده.

New.gif

با این سه قانون کاربر شخصا تصمیم گیرنده است که توی امضاء اش با تصویر و نوشته به چه شکلی کادر امضاء رو پر کنه.
با این محدودیت که کادر امضاء تحت هیچ شرایطی از 750 در 150 پیکسل بزرگتر نشه، حالا می خواد فقط یک تصویر
750 در 150 پیکسلی در امضاء قرار بده، و یا با چند سطر متن این کادر رو پر کنه.

بدیهی است که اگر کاربری در امضاء اش از تصویری که عرض 150 پیکسل داشته استفاده کرد، دیگه مجاز نیست که متنی
رو در زیر یا بالای تصویر قرار بده، چون عرض کادر از 150 پیکسل بیشتر میشه.

animations

Active Member
...
2) عرض امضاء (نوشته و تصویر با هم، مهم نیست که تصویر فضا رو اشغال کنه یا متن) به حداکثر 150 پیکسل محدود بشه.
مثلا اگر عرض تصویر امضاء یک کاربر 100 پیکسل است، کاربر بتونه به مقداری متن در زیر یا بالای تصویر قرار بده که حداکثر
50 پیکسل به عرض امضاء اش اضافه بشه، نه بیشتر.
...
بدیهی است که اگر کاربری در امضاء اش از تصویری که عرض 150 پیکسل داشته استفاده کرد، دیگه مجاز نیست که متنی
رو در زیر یا بالای تصویر قرار بده، چون عرض کادر از 150 پیکسل بیشتر میشه.

یعنی کلش بشه 150 پیکسل؟ من می رم خودکشی می کنم... :sad:

..........

من پیشنهادم رو توی صفحه اول گفته بودم. ولی یه موضوعی رو اضافه کنم:

به نظر من مشکل اصلی طولانی شدن صفحه ها به خاطر امضاها نیست. به خاطر طومار بلند بالائیه که سمت راست، زیر نام کاربری آدمها هست. فرض کنین یکی که آواتار بزرگی داره، مثلا مدیره، یا ویژه ست، یه خط زیر نام کاربریش اضافه کرده، یه حالت شخصی هم انتخاب کرده، یه مسابقه هم برنده شده و کاپ گرفته، به اضافه تمام مشخصاتی که زیر نام کاربریشه... این شخص، حتی اگه یه خط پست بزنه، باز تمام صفحه اشغال می شه. (کاپها دیگه خیلی بزرگند)... :D
بازم به نظر من اشکالی نداره. من به شخصه، از این چیزها خوشم می یاد. با طولانی شدن صفحات هم مشکلی ندارم. ترجیح می دم فروم طولانی و رنگارنگ باشه.

اگه می شد یه گزینه بذارین توی "تنظیمات شخصی" که هر کی نخواست، عکسهای امضاها رو نبینه، خوب بود.

AMiR

Active Member
اینطوری میشه برداشت کرد که کسانی که به اندازه امضا اعتراض دارند، می خوان از محل امضا به عنوان گالری کارهای شخصیشون استفاده کنن.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
راستش رو بخاید من هم موافقم که قوانین مربوط به امضا اصلاً شفاف نیست.
من قبلاً چندتا یوزربار داشتم تو امضام(پنج تا) که مجموع ارتفاعشون کمتر از 150 پیکسل و بیشترین عرض هم 450 پیکسل بود و حجم مجموعشون کمتر از 100 کیلوبایت بود (حدود 80 کیلوبایت)، که ناظر محترم انجمن، آقا امیر گفتن که امضاتون خلاف قوانین امضا هست، منم با اینکه قوانین رو همون موقع که میخواستم امضا بزارم خونده بودم، رفتم قوانین رو خوندم و بازهم متوجه نشدم که مشکل امضای من چی بوده، و برای احترام به قوانین و نظر ناظم انجمن همین دوتا رو گزاشتم تو امضام بمونه و بقیه رو حذف کردم چون واقعاً نمیدونستم که مشکل امضای من چی بوده ؟
که بعد ایشون گفتن که مشکل، تعدد تصاویر در امضام بوده، که البته در این مورد هیچ قانونی یا راهنمایی در قوانین امضا موجود نیست !

البته شایان ذکر هست که خیلی از این قوانین اصلاً در امضای مدیران رعایت نمیشه، مثلاً همین عکس مربوط به ماهنامه ی گاما خودش سایزش 360 * 90 هست، یعنی با این تفاسیر تو امضا اگه این عکس باشه فقط جا برای یه متن کوچیک میمونه، حالا خودتون برید ببینید این شرایط در چندتا امضا رعایت شده ؟

ممنون.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
اگه می شد یه گزینه بذارین توی "تنظیمات شخصی" که هر کی نخواست، عکسهای امضاها رو نبینه، خوب بود.

من با اين حرف انيميشنز جان موافقم
پيشنهادمم اينه كه همون 100*500 باشه ولي در حالات مختلف، يعني اگه طول و عرض جا بجا شد، خلاف مقررات نشه

Patris Net

Member
اگه هم بشه همون كادري كه گفتم باشه با اين تفاوت كه اسكرول نداشته باشه
اين طوري خود كاربر مجبور امضاشو متناسب با اون كادر طراحي كنه و تو پروفايلش قرار بده

Farrokh

Active Member
خیلی خوشحالم که این تاپیک داره مسیر خوبی رو طی می کنه

من هم یه نظری بدم در مورد پیشنهادات و نظرات دوستان

اینطوری میشه برداشت کرد که کسانی که به اندازه امضا اعتراض دارند، می خوان از محل امضا به عنوان گالری کارهای شخصیشون استفاده کنن.

آخه این چه حرفیه برادر من!
اصلا شایسته نیست که امضا با گالری یا وبلاگ شخصی اشتباه گرفته بشه
ولی به نظر من امضا برای خیلی از کاربرا می تونه این استفاده رو داشته باشه که یک شمایی از تاپیک مورد نظر رو به دیگران نشون بده و اونا رو ترغیب به دیدن گالری بکنه

به نظر من مشکل اصلی طولانی شدن صفحه ها به خاطر امضاها نیست. به خاطر طومار بلند بالائیه که سمت راست، زیر نام کاربری آدمها هست. فرض کنین یکی که آواتار بزرگی داره، مثلا مدیره، یا ویژه ست، یه خط زیر نام کاربریش اضافه کرده، یه حالت شخصی هم انتخاب کرده، یه مسابقه هم برنده شده و کاپ گرفته، به اضافه تمام مشخصاتی که زیر نام کاربریشه... این شخص، حتی اگه یه خط پست بزنه، باز تمام صفحه اشغال می شه. (کاپها دیگه خیلی بزرگند)... :D
موافقم !

اینم خوبه
فقط اگر هم می شد که صاحب امضا به صورت آپشنال بتونه برای کسانی که ایمیج ها رو غیر فعال می کنند توضیح و لینکی به جای ایمیجش قرار بده خیلی بهتر می شه

فقط مساله اینه که کاربرای تازه وارد شاید ندونن که چطور می شه این امکان رو فعال کرد !

مخالفم

آقای the king جواب خوبی به این پست دادند

سایتهایی مثل زی براش سنترال که حتی کاربر آواتار هم نمی تونه بذاره.اونجوری واقعن بی روح میشه

نه بابا در اون حد هم نه !
ولی مثلا رنگ قالب خیلی غیر آرتیستیکه !

دسته می به تنهایی بود 1024 پیکسل عیدی میدادم ^.^

آخ خدارو شکر که نیست !:دی

یه پیشنهاد هم من دارم (البته زیاد مطمئن نیستم ها !)
ولی اگه یه قالب آرتیستیک برای امضا ها تعریف بشه نباید بد بشه !

مثلا بگن همه ی ایمیج ها باید سیاه و سفید باشن

یا مثل آیکون های تاپ گالری یه سری خطوط به صورت overlay روشون بیفته که کمتر حواس پرت کن باشه !

نظر دوستان چیه؟!

Mandana

Active Member
فکره جالبی ئه اما همه که بلد نستن.فکر کنم اون گروه های کاربری ای که بعد از آپدیتئه انجمن راه افتاد و داره خاک می خوره برای این کار مناسب باشه
مثلن یک عده که مال یک گروه خاص اند همه تصمیم بگیرند امضاشونو سیاه سپید کنن یا همه دورشو گرد کنن یا...
جالبه ها :دی
اما در مورد اینکه بگیم "حتمن" همه باید از فلان قالب استفاده کنن یکم ظلم ئه.هوم نظرت شیه؟

Farrokh

Active Member
آره

دقیقا به همین دلیل هم گفتم که شک دارم و مطمئن نیستم

ولی شاید بشه چند فرمت مشخص رو پیشنهاد کرد که خیلی هم روی اصل امضا تاثیر نذاره و فقط یه جورایی هم آهنگ کننده ی اون باشه

اگر هم بشه یه جورایی سایت خودش به صورت اوتوماتیک این کار رو بکنه (یعنی چند تا گزینه باشه که کاربر بتونه خودش با یه تیک اون رو روی امضاش بندازه)خیلی خوب می شه!

هاند؟!

mkf.cgi

Member
پيشنهاد ها همه يه جورايي يه سري مشكلات دارن كه اگه بخوايم خودمون رو محدود به نشون دادن مستقيم امضا توي صفحه ي اول پست بكنيم,هر كاريش هم بكنيم بازم يه جاش ميلنگه.به پيشنهاد من فكر كنيد دوستان,اساتيد,رفقا..

Mandana

Active Member
فرخ به مجید میگم ببینم میشه همچین امکانی رو اضافه کرد یا نه. ^.^ میسی برای نظر ات

/

سی جی های جان( شرمنده اسمشتونو نمی دونم) فکرتون خوبه اما این که میشه همون لینک دادن آخه! یعنی ما العان مشکلمون سر اینه که عکسی که میره به گالری یا تاپیک یک شخص، چجوری باشه
وقتی یک صفحه رو تعریف کنیم برای امضا، در نهایت باید عکس یا لینکی تعریف بشه که لینک کنه به صفحه ی امضا.یکجورایی قاشق رو دور دهانمون می چرخونیم.بعلاوه که می به شخصه واقعن حوصله ام نمی کشه روی لینک هر کس کلیک کنم که برم داخل امضا اش
بعلاوه که داریم از مفهوم اصلی ئه امضا فاصله می گیریم اینطوری.فرض کنیم می برای کسی نامه بنویسم و در نهایت بجای امضای آخر نامه ام که می تونه نام و نام خانوادگی ام باشه یا هر چیز دیگه، بنویسم برای دیدن امضای نامه ام به کاغذ دیگه ئه موجود در پاکت نگاه کن
درسته مفهوم امضا در نامه با فروم کمی متفاوته، اما نه اینهمه
بعلاوه که همین العان هم لینک دادن آزاده.شما خیلی راحت می تونید توی یک سایت دیگه مثل پرشین گیگ هر چی که می خواید بنویسید و لینک کنید و توی امضاتون لینک اون صفحه رو بگذارید.اما می به شخصه این روش رو پیشنهاد نمی کنم ^.^
باز هم ممنونم از نظرت دوسته خوبم
موفق باشی:rose:

Patris Net

Member
به نظر من فعاليت هر كسي تو انجمن دليل خاصي داره و بايد بگم كه خيلي از دوستان فعاليتشون به خاطر اينه كه بتونن خودشون رو معرفي كنن و كسايي هستن كه از طريق همين امضا ميتونن واسه خودشون جذب مشتري كنن
به نظر من بايد يه شرايطي فراهم بشه كه مسئوليت امضا به عهده خود شخص باشه و زير نظر مديران ضمن اين كه يه چارچوب خاصي داشته باشه كه به ظاهر انجمن خدشه اي وارد نكنه

mkf.cgi

Member
منم منظورم همينه ولي اگه قراره مثل يه نامه باشه پس گذاشتن عكس ها و نمونه كارها مثل يه كارت پستاله كه ضميمش ميكنيم.من ميتونم توي متن امضا براي جذب بيننده يا دل خودم مطالبي رو بنويسم اما دليل نميشه بخوام نمونه كار هام رو مستقيما نشون بدم,اينطوري هر كسي علاقه منده ميتونه از نمونه كار هام بازديد كنه.

Farrokh

Active Member
مستقیم نشون دادن نمونه کار ها فقط توی گالری از نظر عملی امکان پذیره
کی میاد توی امضاش نمونه کار بذاره؟!

خواهش می کنم این حرف رو نزنید !

مثلا همین امضای فعلی شما !

یه نفر که تازه اومده تو فوروم چه می دونه این لینک برای تبلیغ عسله یا اینکه ماه عسله یا . . . :دی
ولی اگه یه ایمیج از کارت بذاری می فهمه که ای ! این کار یه کارکتر جالب هست
اون موقع هست که بدون اینکه وقتش تلف بشه تصمیم می گیره که دوست داره از کار شما بازدید کنه یا نه !

می دونی احتمالا تا الان چند نفر برای اینکه نمی دونستن اون لینک به کجا می ره و چی توش داره اصلا به خودشون زحمت کلیک روی اون رو ندادن ؟ حق هم دارن!

البته ببخشید ها امیدوارم جسارتی نشده باشه
فقط خواستم مثالی بنم

آخرین ویرایش:

mkf.cgi

Member
شايد شما تا قسمتي درست بگيد,اما من همبراي رفع چنين مشكلي سيستم امتياز دهي به امضا رو پيشنهاد كردم ,مسلما هر امضايي كه امتياز بهتري داشته باشه حتما بيننده ي بيشتري از امضا ديدن ميكنه.
در مورد تبليغ عسل هم چاره ي كار با گروه بنديه اعضا حل ميشه.اينطوري وضعيت فروم هم تخصصي تر و كاربردي تر ميشه,اون وقت اگه بيننده بدونه من عضو انجمن سه بعدي هستم,ديگه توي خوردن يا نيگا كردن به عسل شك نميكنه.
بعضي از اعضا براي اينكه نشون بدن چي كارن و از برو بچه هاي كدوم تايپيكن اومدن توي امضاشون يا اواتارشون لوگوي اون نرم افزار رو گذاشتن.كه اگه قبل از ثبت نام از من سوال شه چي كاره اي يا ميخواي چي كاره بشي؟اين مشكل هم حل ميشه.
البته افرادي هم ميتونن هيچ كاره باشن كه اون موقع حرف شما در مورد امضاي من صدق ميكنه.
در ثاني جسارت كيلو چنده, همه ي صحبت ها براي رفاقت بيشتره.
:wink:

Patris Net

Member
می دونی احتمالا تا الان چند نفر برای اینکه نمی دونستن اون لینک به کجا می ره و چی توش داره اصلا به خودشون زحمت کلیک روی اون رو ندادن ؟ حق هم دارن!

خيليا هم هستن كه از طريق ديزاين زيباي امضا جذب ميشن !
به نظر من تمضا واسه هر كسي خيلي مهمه !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مستقیم نشون دادن نمونه کار ها فقط توی گالری از نظر عملی امکان پذیره
کی میاد توی امضاش نمونه کار بذاره؟!

امضای متین (گیگا مکس )رو ببین !
این امضا یه امضای خوبه که یه شمای کلی رو از کارهای متین نشون می ده و با کلیک بر روی هر قسمت به تاپیک اون کار در گالری می رید و کار رو می بینید
توضیحاتش رو می خونید
روش ساختش رو می بینید و . . .

خواهش می کنم این حرف رو نزنید !

مثلا همین امضای فعلی شما !

یه نفر که تازه اومده تو فوروم چه می دونه این لینک برای تبلیغ عسله یا اینکه ماه عسله یا . . . :دی
ولی اگه یه ایمیج از کارت بذاری می فهمه که ای ! این کار یه کارکتر جالب هست
اون موقع هست که بدون اینکه وقتش تلف بشه تصمیم می گیره که دوست داره از کار شما بازدید کنه یا نه !

البته ببخشید ها امیدوارم جسارتی نشده باشه
فقط خواستم مثالی بنم

کاملا با این صحبت شما موافقم!

اصولا تصویر از نظر بصری خیلی خیلی بیشتر مخاطب رو جذب میکنه تا متن. در این هیچ شکی نیست.

ولی به قول خود شما کافیه از مضمون یک تاپیک فقط یک شمای کلی باشه نه یه عکس 500*500 پیکسل!

به خدا همون شمای کلی رو میشه با یه عکس 100*500 پیکسل هم نشون داد.

Farrokh

Active Member
نه من فکر می کنم 100 پیکسل خیلی کمه برا ارتفاع

حالا 500 تا هم نه ولی مثلا 200 تا خیلی مناسب تره

پیشنهاد the king هم جالب بود
اگه عرض هم به 700-750 برسه تاثیر بدی روی ظاهر انجمن نداره

به هر حال نظرات متفاوته و باید بهترین نظر رو عملی کرد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
خوب راه حلو گفتی دیگه.
به نظر منم کار متین (Gigamax) خوبه.
بعدم دستان یه چیزی رو در نظر داشته باشین.
کی میاد تو مجید آنلاین؟؟!!
جواب: کسی که یه کاری داره.مسلما برا تفریح کمتر میاد.کسی که کار داره مسلما باید یکم صبر کنه.
من خودم یادم نمیاد که تاحالا رو لینکی کلیک کرده باشم.ولی وقتی بصورت لوگو یه عکس میبینم روش میزنم.چون یه چیز کوچیک ازش دیدم.
من میگم همون 500 * 200 اما برای افراد خاص
مثلا کاربران فعال کاربران ویژه.
بعدم نظر روح الله خوبه.براش هم محدودیت حجمی بزارین هم اندازه ای.
آخرش هم اینکه یه جیز خوبی داریم به نام internet catch یعنی تو هر سایتی رفتیم تو کش میره دفعه بعد در جا لود میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا