- من کاملا مخالفم که فروم دیرتر از اینی که هست لود بشه. ولی... موضوع اینه که زیاد شدن پیکسل ها برای امضا، حجم رو اضافه نمی کنه. محدودیت حجمی که الان هست، می تونه برای سایزهای بزرگتر هم در نظر گرفته بشه. پس می تونیم ارتفاع امضا رو بیشتر کنیم، ولی همون 100 کیلو بایتی که الان جزو قوانین هست بمونه.
...
من فکر می کنم سنگینی صفحات اساسا به خاطر قالب انجمنه
بلندی صفحات هم که باید کلی اسکرول بکنی به خاطر مشخصات فردیه (همین پست من رو نگاه بکنید !)
بلندی صفحات هم که باید کلی اسکرول بکنی به خاطر مشخصات فردیه (همین پست من رو نگاه بکنید !)
مشکل ما اینه که یکمی فقط یکمی زیادی عجولیم! :دی
مانی که گفت داریم یه کارایی میکنیم. یه کوچولو صبر کنید مطمئن باشید مشکل همگی حل میشه.
عكسها و مطالبي كه در امضا استفاده مي شود نبايد باعث شلوغ شدن يك تاپيك شود به نحوي كه امكان خواندن متون تاپيك براي كاربر مشكل شود.
به عنوان مثال :
- استفاده از رنگ هاي متضاد كه باعث اذيت شدن چشم بيننده مي شود .
-استفاده از رنگ های همرنگ یا مشابه رنگ زمینه
- استفاده از سايز بزرگ براي فونتهاي متون استفاده شده در امضا..._بزرگتر از سایز 4 مجاز نمی باشد_
- استفاده از عكسهاي بزرگ (از نظر ابعادي) و حجيم_ حداکثر سایز مجاز 500 پیکسل در طول و 200 پیکسل در عرض می باشد
200 پیکسل شما در عرض می تواند یک عکس با عرض 200 پیکسل یا حداکثر 5 عکس با عرض 40 پیکسل باشد...اما استفاده از بیشتر از 5 عکس مجاز نیست
حداکثر حجم مجاز برای کلیه عکسها 100 کیلوبایت می باشد...این 100 کیلوبایت می تواند یک عکس با حجم 100 کیلوبایت یا 5 عکس با حجم 20 کیلوبایت باشد_
میگم اصلا برای من لینکش تو منو پنل نبودhttp://forum.majidonline.com/profile.php?do=editsignature
باسه می که مشکلی نداره
وقتی ایمیل یا پسوردت عوض می کنی باید یوزرت رو دوباره اکتیو کنی..درستش کردم باست![]()