لطفا به اين طرح ها نظر بدين

mehl2dad

Member
سلام دوستان عزيز
اين طرح ها مربوط به بسته هاي پفک و گندم عسلي هست . لطفا براي بهتر شدن طرح هاي من منو راهنمايي کنيد .
ممنونم مهدي مهردادکيا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MAJOR

Well-Known Member
چرا تامب هاشو دیگه گذاشتی هرچی تو آپلود سنتر دیدی گذاشتی ها قشنگ شدن حالابیا با رنگ نارنجی صورتی هم پیادشون کن اینا رنگهایی هست که بچه ها بیشتر به سمتش میرن و علاقه دارن .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
متاسفانه من نستونستم کاراتو ببینم اگه میشه یه جای دیگه آپ کن چون وقتی رو عکس کلیک میکنم ارور میده!!

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
منم نتونستم تا شلوغ نشده و همه ی تاپیک اخطار دوستان نشده لینک ها را درست کنید لطفا
ممنون

mehl2dad

Member
تورو خدا کمک کنید ای آپلود ها چرا اینتوری میشه ؟
سارا خانم میشه ای میل بدین من برای شما بفرستم شما اپلود کنید ؟

MAJOR

Well-Known Member
اینجا رو باش ای بابا خوب اون عکسی که من دیدم اسکی بود سه روز با این اینترنت های ایران طول میکشه دانلود بشه . سایز عکسهاتو زیر 800*600 کن هرجا خواستی آپ میشه

MAJOR

Well-Known Member
ای بابا بچه ها ترکوندن مرام معرفتو ما هم میل رو ورداریم عکس ها رو بفرستیم اونجا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا مهدی ظاهرا فایلهای شما مشکل دارن!! من الان تو 2 جا امتحان کردم ولی بازم مشکل داشت!!

MAJOR

Well-Known Member
بیا اینم آخر عاقبت محبت خوب سارا خودت نظرت رو در مورد کار ها بگو ما هم دست می زنیم

mehl2dad

Member
اشکال کار

اقا مهدي ظاهرا فايلهاي شما مشکل دارن!! من الان تو 2 جا امتحان کردم ولي بازم مشکل داشت!!

سلام سارا خانم
میشه بگید من با چه مشخصات و ابعادی کارارو بفرستم
این کارا قبلا با فرمت tiff بوده که من به jpeg تبدیل کردم
اگر جایی اشکال داره منو راهنمایی کنید
در ضمن اگر خودتون طرح هارو دیدین لطفا اشکالات منو بگین و منو راهنمایی کنید ممنونم
مهدی مهردادکیا

Webber

Well-Known Member
زيبا هستند.فقط رنگ پس زمينه كمي غليظ است.كاراكتر گربه نيز براي بچه ها تكراري شده

جدیدترین ارسال ها

بالا