كنترل فيلم

masoudies

Member
1سلام

چطوري ميتونم يه فايل MOV كه وارد دايركتور كردم و 20 فريم بهش اختصاص دادم چك كنم چه زماني به انتهاش رسيده؟

دستوري براي مشخص كردن آخر فيلم وجود داره؟

من خودم توي help يه چيزايي پيدا كردم مثلا براي صدا داشت sound(1).duration حالا نميدونم براي فيلم چطوري كار ميكنه.

ممنون

يا علي

smmousazadeh

Well-Known Member
از گزينه هاي بالاي score‌ اولين گزينه (tempo) رو انتخاب كن .از پنجره اي كه باز ميشه آخرين گزينه يعني
wait for cue point رو انتخاب كن بعدش به دو تا گزينه پاييني مقدار بده
البته فكر نكنم اين گزينه براي صوت جواب بده.

masoudies

Member
سلام

ممنون دوست عزيز خيلي روش خوبي بود. كارم رو راه انداخت.

دستوري وجود نداره كه بشه زمان سپير شده ي فيلم رو بدست آورد؟ مثه اون sound.duration . و به نظر شما بهترين نوع فيلم كه براي دايركتور خوبه چيه؟

من فيلم هاي MOV رو كه وارد دايركتور ميكنم نميتونم روش چيزي قرار بدم و همه زير فيلم قرار ميگيره. آيا روشي هست براي حل اين مشكل؟

ممنون

يا علي

smmousazadeh

Well-Known Member
سلام
اگه از mov استفاده ميكني و وقت Import به حالت quicktime است ميتوني از property قسمت فيلم controler را فعال كني تا همه كنترلهاي فيلم رو بهت بده.
اما بايد حواست باشه كه تو سيستمهايي كه قراره سي دي رو نمايش بدي حتما بايد Quicktime نصب باشه (اين ربطي به فعال يا غير فعال بودن controler نداره)
در مورد اينكه روي همه ميفته ميتوني تو Property تيك DTS رو برداري البته در اين صورت ديگه نمينوني از Controler استفاده كني

masoudies

Member
سلام

دوست عزيز نكته جالبي بود و اين مشكل رو حل ميكنه. ولي وقتي از اين سيستم استفاده ميكنم نميدونم چرا انگار چند فريم رو باهم طي ميكنه و شكست بين فيلم ايجاد ميكنه. اين مشكل برا شما هم هست يا نوع فيلم اينطوريه؟

به نظر شما بهترين پسوند فيلم تويدايركتور چيه كه مشكلات كمتري داشته باشه؟

ممنون

يا علي

smmousazadeh

Well-Known Member
سلام
بايد ديد تو خروجي نهايي چطوري نمايش ميده شايد تو تست تيكه تيكه نمايش بده ولي در اجراي نهايي درست باشه.
شايد حجم فيلم شما خيلي زياده و هب اين دليل درست نميتونه پخش كنه.
البته شايد مال برداشتن تيك DTS هم باشه.

من نميتونم بگم دوم فايل بهتره اما خودم AVI رو به mov ترجيح ميدم. چون دردسر Quicktime رو نداره.
اگه با Flash هم آشنايي داشته باشي FLV و SWF هم خوبه و كارها رو راحت ميكنن

masoudies

Member
سلام

ممنون از شما

من تبديل كرده بودم به Flv ولي خب كيفيت خوبي نداره

يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا