كمك فوري!!! از بچه هاي گل مجيد آنلاين در مورد Iis خراب من...

بچه ها من IIS م خراب شده 3 بار پاكش كردم و از نو نصبش كردم ريستارتم هر دفعه كردم اما فايده اي نداره صفحاتم هم در ASP مشكلي نداره چون قبلا كار ميكرده!

با error زير مواجه ميشم مدام:

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the elecomp home page, and then look for links to the information you want.
Click the Refresh button, or try again later.

Click Search to look for information on the Internet.
You can also see a list of related sites.

HTTP 500 - Internal server error
Internet Explorer

آقا خواهشا نگين كه ويندوزم را از نو نصب كنم كه دقيقا 3 ساعت تموم طور ميكشه!!

hoom

Active Member
سلام

برید به c:\WINDOWS\system32\Logfiles\W3SVC1 و آخرین فایل رو که تاریخ همون روز رو داره باز کنید و نگاه کنین ببینین در آخرین سطرش چی نوشته. فکر کنم بدونم اشکال از کجاس ولی اول چند سطر آخر رو کپی اینجا برام کنید که دقیقا بگم.

ارادتمند

اينم از فايل هاي لاگ من...

hoom گفت:
سلام

برید به c:\WINDOWS\system32\Logfiles\W3SVC1 و آخرین فایل رو که تاریخ همون روز رو داره باز کنید و نگاه کنین ببینین در آخرین سطرش چی نوشته. فکر کنم بدونم اشکال از کجاس ولی اول چند سطر آخر رو کپی اینجا برام کنید که دقیقا بگم.

ارادتمند
آقا من كه از اين فايلهاي لاگ چيزي سر در نياوردم ولي چون ديروز اين مشكل رخ داد من فايلهاي لاگ هر دو روز را ضميمه اين نامه براتون به طور كامل ارسال كردم.
بازم ممنون ميشم از راهنماياتون...

پیوست ها

• w3svc1.zip
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

hoom

Active Member
سلام

اینا نشون میدن که اسکریپتهای شما یه اشکالی دارن و اشکال از IIS نیست. فقط حداقل تنظیمات رو دارن. اگر میتونین همه قسمتهایی که توی لاگ مینویسن رو فعال کنید و یه دفعه برنامتون رو صدا بزنید و لاگ اون رو بفرستین. خیلی راحت از همونا میشه فهمید اشکال از کجاس. برای اینکار IIS Manager رو اجرا کنید و روی default webserver دکمه راست رو بزنید و properties رو انتخاب کنید. توی همون تب اول که web site هستش روی دکمه properties... در قسمت Enable logging کلیک کنید، توی دومین تب که اسمش Extended properties هستش همه گزینه ها رو انتخاب کنید و همه جا ok کنید. حالا برنامتون رو یه بار اجرا کنید. اینبار باید اطلاعات بیشتری توی لاگ فایلتون باشه.

ارادتمند

پیوست ها

• iis_log.gif
    iis_log.gif
    41.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
hoom گفت:
سلام

اینا نشون میدن که اسکریپتهای شما یه اشکالی دارن و اشکال از IIS نیست. فقط حداقل تنظیمات رو دارن. اگر میتونین همه قسمتهایی که توی لاگ مینویسن رو فعال کنید و یه دفعه برنامتون رو صدا بزنید و لاگ اون رو بفرستین. خیلی راحت از همونا میشه فهمید اشکال از کجاس. برای اینکار IIS Manager رو اجرا کنید و روی default webserver دکمه راست رو بزنید و properties رو انتخاب کنید. توی همون تب اول که web site هستش روی دکمه properties... در قسمت Enable logging کلیک کنید، توی دومین تب که اسمش Extended properties هستش همه گزینه ها رو انتخاب کنید و همه جا ok کنید. حالا برنامتون رو یه بار اجرا کنید. اینبار باید اطلاعات بیشتری توی لاگ فایلتون باشه.

ارادتمند
با سلام
من كارهايي كه فرموده بوديد انجام دادم و Log File را هم ضميمه كردم.
اگر منظورتون از ديدن لاگ پيغام خطاي ASP_0201|Invalid_Default_Script_Language است بايد به عرضتون برسونم كه برنامه من همون برنامه ايست كه قبلا به درستي كار ميكرده و الانم روي هاست كار ميكنه و اگر بايد زبان تعريف كنم اول برنامم اين كار را هم كرده ام اما نمي دونم مشكل از كجاست!!؟
لطفا مرا راهنمايي كنيد...

پیوست ها

• ex050914.zip
    719 بایت · بازدیدها: 2

mazoolagh

Active Member
همونطور كه hoom گفت اشكال از IIS نيست و احتمالا از script engine است.
آخرين ورژنش رو از سايت مايكروسافت دانلود و نصب كن درست ميشه.

mazoolagh گفت:
همونطور كه hoom گفت اشكال از IIS نيست و احتمالا از script engine است.
آخرين ورژنش رو از سايت مايكروسافت دانلود و نصب كن درست ميشه.
با script engine هم درست نشد!!!
نمي دونم چه مرگشه!!!

mazoolagh

Active Member
پس يك نرم افزاري چيزي رو كامپيوت نصب هست كه مانع ميشه - ببين روي اين سيستم چي نصب كردي كه روي سيستم قبليت نبوده.

mazoolagh گفت:
پس يك نرم افزاري چيزي رو كامپيوت نصب هست كه مانع ميشه - ببين روي اين سيستم چي نصب كردي كه روي سيستم قبليت نبوده.
من امروز متوجا شدم كه با Disable كردن MacAfee و سپس عوض كردن مسير Home Directory؛ IIS به روس مسير پيش فرض خودش و اجرا كردن برنامه asp خودم مشكلم حل ميشه و ميتونم دوباره همه چيزايي را كه گفتم به حالت اولش برگردونم (مسير Home Directory و همچنين Enable ويروس ياب MacAfee)!
حالا راه حل اين قضيه چيه خدا ميدونه چون من از اول كه اين ويروس ياب روي سيستمم بود و همچنين مشكلي هم نداشتم!!
يه چيز ديگه!!! وقتي در Internet Options تنظيم Show friendly HTTP error message را تيكش را برميدارم عنوان خطا را Invalid VBScript Language ذكر ميكنه!!!
ديگه حالا ببينم ميتونيد حدس بزنيد اشكال چيه و را حل چيست!؟

mazoolagh

Active Member
ديدم اين پست جاي ديگه هم بود - بگو يك مدير بياد اينها رو با هم يكي كنه بهتر ميشه ادامه داد!

جدیدترین ارسال ها

بالا