كمك در موردGuideدر فوتوشاپ

اسي38

New Member
:cry:من آموزش كار با Guide در فوتوشاپ رو به صورت كامل و آسون مي خوام شمارو به خدا كمكم كنيد

NOGHTEH

Member
دوست عزیز آموزش راجع به چیشو می خوای ؟؟ سوالت فک کنم واضح نیست

koorosh704

Well-Known Member
دوست من سلام

راهنماها(Guide)خطوط غير قابل چاپ و فرضي هستند * براي شروع از منوي View گزينهRulers را انتخاب كن . مشاهده ميكنيد در سمت چپ و بالاي تصوير پنجره يك خط كش عمودي و افقي قرار ميگيرد. جهت تعيين واحد اندازه گيري خط كش ميتوانيد به روي آن راست كليك كرده وانتخاب نماييد و يا از منوي Edit<Preferences<Units & Rulers برويد ودر كادر باز شده از منوي Rulers گزينه Cm ويا inches ويا هر واحد اندازه گيري كه مورد نظرتان هست رو انتخاب نماييد . حال از جعبه ابزار ، ابزار انتقال را انتخاب نماييد سپس نشانگر موس را بر روي خط كش برده وقتي نشانگر به حالت پيكان سفيد در آمد دكمه چپ موس را نگه داشته و دراگ (جابجا) مينماييم سپس كليد موس را رها ميكنيم.
اكنون از منوي view گزينه Snap TOو سپس Guides راانتخاب كنيد . با اين كار خطوط راهنما حالت مغناطيسي پيدا كرده و اشياء را به سمت خود ميكشد . در صورتي كه بخواهيدخط كش هارا پنهان كنيد مجددا از منوي view گزينه Rulers را انتخاب كنيد .
اميدوارم مفيد واقع گردد

در ضمن شما ميتونيد در مدرسه گرافيك دو بعدي كه رايگان هست ثبت نام كنيد اينم لينك ثبت نام http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154479

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا