كمك در ايجاد بانك بلوپرينت

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوستان هر كي پايه هست والبته بلوپرينتهاي خوبي هم داره بزاره تو اين تاپيك تا يه بانك خوب بلوپرينت بشه
بلوپرينتها هرچي ميتونه باشه ( سرانسان ، ماشين ، لوازم خانه ، اسلحه و ...)
من خودم يكي گذاشتم كه اگه تكراري ببخشيد

einollahia

Well-Known Member
چه فایده ای داره.

Blue print ها رو از مرکز خودشون که نظم و ترتیب دارن کپی کنیم اینجا که چی بشه.

the-blueprints.com
suurland.com
smcars.net/forums/
.
.
.
.

pythoN

Active Member
چه فایده ای داره.

Blue print ها رو از مرکز خودشون که نظم و ترتیب دارن کپی کنیم اینجا که چی بشه.

دقیقا .

فکر نمیکنم کار زیاد درستی باشه .
موفق باشی .

Sherlock_Holmes

Active Member
:eek: بابا اين چه طرز برخورد با يه پيشنهاده؟ كشتين خلاقيتو...:)
..
ميگم جناب shirani شما زير هر نظري چه موافق چه مخالف اسمت بعنوان تشكر كننده هست!! بالاخره شما با چي موافقي اصولا با كي مخالفي؟ حال ميكني با تشكرا نه...؟!:wink:

کاربر باتجربه
ولی از یک نظر خوبه , هر شخصی که نتونست Blue print خاصی را پیدا کنه در اینجا درخواست بده .

:eek: بابا اين چه طرز برخورد با يه پيشنهاده؟ كشتين خلاقيتو...:smile:
..
ميگم جناب shirani شما زير هر نظري چه موافق چه مخالف اسمت بعنوان تشكر كننده هست!! بالاخره شما با چي موافقي اصولا با كي مخالفي؟ حال ميكني با تشكرا نه...؟!

ممنون
---------------------------------------

einollahia و pythoN كه مارو ضايع كردن رفت
بابا منم منظورم اين بود كه هر چي كه گير نمياد تو سايتهاي بلوپرينت اينجا بزاريم (حالا موافقيد؟؟؟)

einollahia

Well-Known Member
بابا منم منظورم اين بود كه هر چي كه گير نمياد تو سايتهاي بلوپرينت اينجا بزاريم

تو Smcars یه بخش داره در همین مورد. هر چی می خوای در خواست می دی از کتابها اسکن می کنن نشد از زیر سنگ هم پیدا می کنن بهت می دن.

وگرنه ما چه امکاناتی برای پیدا کردن چیز هایی که وجود نداره داریم،

pythoN

Active Member
einollahia و pythoN كه مارو ضايع كردن رفت

قبول دارم نباید اینطوری نظرم رو میگفتم :D
به بزرگیت ببخش .

تو Smcars یه بخش داره در همین مورد. هر چی می خوای در خواست می دی از کتابها اسکن می کنن نشد از زیر سنگ هم پیدا می کنن بهت می دن.

actually 100%

Sherlock_Holmes

Active Member
به نظر من موضوع فقط اين نيست كه ما نيازهامون رفع بشه. به نظر من اينكه افراد براي پيدا كردن بلو پرينت به majidonline يا كلا يه منبع فارسي سر بزنن كه خيلي هم غني شده باشه خيلي لذت بخش تره تا رجوع به انواع سايتهاي مرجع ديگه.
نميدونم درست منظورمو ميگم يا نه... ميخوام بدونم اصلا داشتن بانك بلو پرينت براي يه سايت فارسي ارزش هست يا نه؟ وگرنه خب براي رفع نياز ميشه از سايتهاي خارجي the-blueprints.com هر نوع بلو پرينتي رو يافت... اصلا ميشه همين چيزايي كه اينجا دربارشون حرف ميزنيم رو هم توي سايتاي خرجي ببينيم...

کاربر باتجربه
به نظر من موضوع فقط اين نيست كه ما نيازهامون رفع بشه. به نظر من اينكه افراد براي پيدا كردن بلو پرينت به majidonline يا كلا يه منبع فارسي سر بزنن كه خيلي هم غني شده باشه خيلي لذت بخش تره تا رجوع به انواع سايتهاي مرجع ديگه.
نميدونم درست منظورمو ميگم يا نه... ميخوام بدونم اصلا داشتن بانك بلو پرينت براي يه سايت فارسي ارزش هست يا نه؟ وگرنه خب براي رفع نياز ميشه از سايتهاي خارجي the-blueprints.com هر نوع بلو پرينتي رو يافت... اصلا ميشه همين چيزايي كه اينجا دربارشون حرف ميزنيم رو هم توي سايتاي خرجي ببينيم...

120 درصد موافقم

کاربر باتجربه
مثل اينكه قرار نيست اين تاپيك رونق بگيره
خوب حداقل چند تا سايت جديد و مفيد كه بلوپرينتهاي متنوع و با كيفيت دارن معرفي كنيد

کاربر باتجربه
سلام دوستان
من يه بلوپرينت كامل از همه جهات از كله يه آدم خوشتيپ لازم دارم ، تو سايتاي مختلف هم تا حدودي گشت زدم ، ولي چيز با كيفيت و مالي پيدا نكردم ، اگه لطف كنيد ممنون ميشم

hosienmax100

3D Artist
سلام اگه واسه تمرین میخوای

من یه آموزشی ویدوئی توی سایت cgindia دیدم که خیلی جالبه حتما یه سری بزن هم عکساتو گیر میاری هم آموزش ساخت مدلشو سبک مدلسازی خیلی خیلی با حاله
the_head_em.jpg

من لینک بلوپرینت رو میزارم : http://www.umich.edu/~emaslows/forums/training_videos/digital_painting/PS_OMS-01_ReferencePlates.zip

لینک سایت :http://cg-india.com/tutorials/3dsmax_tutorials_organic_modeling.html

اما میدونم تکراری بود :shock:

abbasi_0912

Active Member
مثل اينكه قرار نيست اين تاپيك رونق بگيره
خوب حداقل چند تا سايت جديد و مفيد كه بلوپرينتهاي متنوع و با كيفيت دارن معرفي كنيد

رونق ......... ماجرا داره
با اجازه مدیران انجمن
دوست عزیز متاسفانه بعضی از 3D کارها بهت یک تکسچر چوب که همه جا ریخته نمی دهند چه برسه به ... ، نمی خواهم افراد انجمن رو زیر سوال ببرام برای همین از آشنایان خودام مایه میزارم .
دایی یک از دوستان من که یه حرفه ای هست به خود دوستم 3D یاد نمیده چه برسه یه این که فقط موقع کارهاش بخواهی نظاره گر کارهاش باشی و ........... که خودتون بهتر میدونید.

بگذریم از شانس تو دیروز یکی از دوست هام داشت یه سرچ ماشین توی گوگل می کرد به طور اتفاقی دو چیز خوب تو عکس ها دیدام و برام ریخت توی MP3 Player ببین خویه
یک MP3 Player و یک toyota-camry
اگر تکراری هست ببخشید

پیوست ها

• ferrari.jpg
    ferrari.jpg
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • toyota-camry-2006.gif
    toyota-camry-2006.gif
    25 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member

خوب برو توی http://suurland.com/ که دوستمون معرفی کرد من که حال کردام واقعا باحال بود تا حالا این هم یک جا ندیده بودام

راستی یه سمند هم داشتم باید یه نگاه کنم تا برات آپلود کنم .
ببخشید کسی blueprints پیکان نداره ، میخوام اگر شد یه پیکان درست کنم

-----------------------------------
سلام اگه واسه تمرین میخوای

من یه آموزشی ویدوئی توی سایت cgindia دیدم که خیلی جالبه حتما یه سری بزن هم عکساتو گیر میاری هم آموزش ساخت مدلشو سبک مدلسازی خیلی خیلی با حاله
the_head_em.jpg

من لینک بلوپرینت رو میزارم : http://www.umich.edu/~emaslows/forums/training_videos/digital_painting/PS_OMS-01_ReferencePlates.zip

لینک سایت :http://cg-india.com/tutorials/3dsmax_tutorials_organic_modeling.html

اما میدونم تکراری بود :shock:

این یکی رو راست میگه چند وقت پیش خودم هم فایل ها رو دانلود کردام واقعا باحال بود

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
ممنون دوست عزيز
البته يه بلوپرينت سمند دارم
هدفم از زدن اين تاپيك اين بود كه خيلي از چيزهايي كه تو سايتاي خارجي گير نمياد رو اينجا بتونيم پيدا كنيم مثل ماشينهاي ايراني ، شخصيتهاي ايراني و ...
ولي مثل اينكه بچه ها خوششون نيامد ، برا همين بيخيالش شدم :neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا