كلك + كرك ... برنامه اي براي نستعليق نويسي (دانلود كنيد)

amir600

Active Member
MrMohi گفت:
این تاپیک تو انجمن فتوشاپ بود یهو غیب شد مام گفتیم که لابد پاک شده دیگه سراغش رو نگرفتم ... بعد یه چیز دیگه هم بگم اینه که من چند روز نبودم واسه همین نتونستم جواب دوستان رو بدم ... خلاصه میبخشید من قصد بدی نداشتم فقط چند روز نبودم و به همین علت نتونستم جواب دوستان رو بدم ... ببینید دوستان این کلک که من دارم تو دو تا سی دیه ... یکیش کلک هست یکیش هم سینا پک ... اینا هر کدومش حدود 690 مگابایت هست ... خروجی هم داره ... همه چیزش هم ردیفه مشکلی نداره ... فقط مشکل من برای آپلود سرعت هندلی اینترنت خودمه که یه عمر طول میکشه تا بریزمش رو شبکه ... وگرنه اگه میشد سریع آپلودش کرد اصلا خودم بدون درخواست دوستان اونو یه جا آپلود میکردم و لینکش رو میدادم تا دوستان دانلود کنن ... دیگه فحشش رو باید به مسئولین مخابراتی و اینترنتی ایران بدید که هنوز ما از این خط لگن استفاده میکنیم ... وگرنه تا الان نسخه کامل و کرک شده کلک رسیده بود دستتون ...
از كجا بخريم اين دوتا رو؟

amir_s

Active Member
منم دوست دارم بدونم از كجا بخرم فكر ميكنم طرفاي انقلاب باشه

amir_s

Active Member
اقا يه چيزي من امروز رفتم انقلاب
به يارو گفتم كلك رو داريد گفت بله كه داريم
كلي خوشحال شدم و گفتم ميتونم ببينم
گفت الان نه اگه بخواي فردا برات ميارم
گفتم خود خودشه حتما چون قفل شكسته ست غير مجازه ...
گفتم چنده
گفت 140 هزار تومن
خودتون ببينيد من چه حالي شدم

amir_s

Active Member
من دارم ميرم بخرم

خريدم بهتون ميكم تو اگه شد مي اپلودمش(عجب كلمه اي)

kaktoox

Member
بابا راس ميك ديكه يه هالي به ما تازه وارد ا بهده ديكه
ما چاكريتيم

reloto

Member
كرك نامه نگار

سلام آقا امير
شما كرك نامه گار رو هم داريد؟ مرسي

saeednajafi

Member
MrMohi گفت:
این تاپیک تو انجمن فتوشاپ بود یهو غیب شد مام گفتیم که لابد پاک شده دیگه سراغش رو نگرفتم ... بعد یه چیز دیگه هم بگم اینه که من چند روز نبودم واسه همین نتونستم جواب دوستان رو بدم ... خلاصه میبخشید من قصد بدی نداشتم فقط چند روز نبودم و به همین علت نتونستم جواب دوستان رو بدم ... ببینید دوستان این کلک که من دارم تو دو تا سی دیه ... یکیش کلک هست یکیش هم سینا پک ... اینا هر کدومش حدود 690 مگابایت هست ... خروجی هم داره ... همه چیزش هم ردیفه مشکلی نداره ... فقط مشکل من برای آپلود سرعت هندلی اینترنت خودمه که یه عمر طول میکشه تا بریزمش رو شبکه ... وگرنه اگه میشد سریع آپلودش کرد اصلا خودم بدون درخواست دوستان اونو یه جا آپلود میکردم و لینکش رو میدادم تا دوستان دانلود کنن ... دیگه فحشش رو باید به مسئولین مخابراتی و اینترنتی ایران بدید که هنوز ما از این خط لگن استفاده میکنیم ... وگرنه تا الان نسخه کامل و کرک شده کلک رسیده بود دستتون ...

سيديش رو به من برسون يكه هم فضا بده من آپلودش با من :wink:

amir_s

Active Member
من كلك رو خريدم ولي كار نميكنه
كلا خرابه...
ببخشيد

mohsenshahbazi

Active Member
واي اين بنده خدا كه ديگه يسديش هم مشكل داره
خب چرا با چليپا كار نميكنين البته من اين كلك رو نديدما ولي با چليپا هم ميشه نستعليق نوشت !!!

ali_aaa

Member
دوست عزي كلك و چليپا اصلاٌ با هم قابل مقايسه نيستند
فكر كنم شما كلك رو نديدي
قيمت ارجينال چليپا فكر كنم 20 تومان باشه كلك 200تومانه
اين نسخه سه روزه را براي آزمايش هم كه شده بگير تا بدوني كلك چيه
يه چيزي مي گم يه چيزي مي شنوي

mohsenshahbazi

Active Member
شرمنده من كه هركاري كردم دانلود نشد البته از لينك اين تاپيك حالا اينطور كه شما ميگي ميگردم دنبالش ببينم چيه ؟؟؟

rayaneh

New Member
آقايون!
چرا بعد از سه روز پيغام رجيستر ظاهر مي شه و درخواست شماره سريالي مي كنه؟
با تشكر از شما!!

rayaneh

New Member
آقايون!
چرا بعد از سه روز پيغام رجيستر ظاهر مي شه و درخواست
شماره سريالي مي كنه؟
با تشكر از شما!!

Alioffline

Member
از اول یکی لینک دانلودش رو بذاره اینجا اخه کرکش یه طرفه خو دش یه طرف اینش یه طرف اونش یه طف بابا کمک

جدیدترین ارسال ها

بالا