كلك + كرك ... برنامه اي براي نستعليق نويسي (دانلود كنيد)

saman_sweden

Active Member
fooladi گفت:
واسه خروجي ما كه قبلا گفتيم بازم مي گيم . با پرينتر مجازي Adobe Acrobat تبديل به pdf مي كنيم

فايل pdf رو هم با رزولوشن بالا و زمينه شفاف توي فتوشاپ باز مي كنيم . ديگه چي مي خواين؟

در ضمن خداحافظ همگي :cry:

چرا براي كشورهاي خارجي اقدام نمي كني

اين كشورها از خداشونه براي اينكه اگر بخواهند يكي را متخصص كنند تا به پاي شما برسه ميلونها دلار پول بايد خرج بكنند
من كلا نه تنها شما بلكه تمام ايرانيان را تشويق مي كنم كه بعد اتمام تخصيلات بخارج مهاجرت كنند تا بدينوسيله ثابت بشه فرار مغزها در ايران به ضرر كي هست و به سود كي هست
الان در ايران چيزي حدود 39 درصد بيكار داريم

a Truth Seeking

Active Member
saman_sweden گفت:
آقا دست گذاشتي رو داغ دله من.حالا كه 39 درصد خيلي خوبه در آينده وقتي افراد زير 20 سال جامعه به سن كار برسن اونوقت چند درصد مي شه؟ :cry:
شرمنده از اينكه اين حرفو زدم نمي شد اگه نمي گفتم بحث رو پي بگيريم.

saman_sweden

Active Member
a Truth Seeking گفت:
saman_sweden گفت:
آقا دست گذاشتي رو داغ دله من.حالا كه 39 درصد خيلي خوبه در آينده وقتي افراد زير 20 سال جامعه به سن كار برسن اونوقت چند درصد مي شه؟ :cry:
شرمنده از اينكه اين حرفو زدم نمي شد اگه نمي گفتم بحث رو پي بگيريم.
البته اين آمار از دفتر رياست جمهوري جناب آقاي حاتمي است از نظر بانگ جهاني (كه يكي از كارهايش دادن وام به كشورهاي در حال توسعه است) در صد بيكاري در ايران 46را درصد ميداند از نطر اين بانگ دست فروشان و دوره گردها جزء شاغل حساب نمي شوند

درضمن از نظر رشد اقتصادي انساني ايران در رده 101 مين قرار دارد كه ااز آخردر رديف هشتم است

swi

Member
آقا موضوع تايپيك به كل عوض شد
آپلود كن موحي جان ديگه
ما اينجا كفمون بريد

saman_sweden

Active Member
swi گفت:
آپلود كن موحي جان ديگه
ما اينجا كفمون بريد

نه ديگه سعي بران است مسر تايپك به روال خود باشه من ديگه اينجا به سوال خارج از موضوع پاسخ نمي دم

شرمنده از اخلاق ورزشي دوستان

swi

Member
saman_sweden گفت:
swi گفت:
آپلود كن موحي جان ديگه
ما اينجا كفمون بريد

نه ديگه سعي بران است مسر تايپك به روال خود باشه من ديگه اينجا به سوال خارج از موضوع پاسخ نمي دم

سامان جان ما منظوري نداشتيم ها :oops:
آقا اصلا شما بگو شايد گذاشت . هر چي باشه شما پيشكسوت سايتي ديگه :wink:

saman_sweden

Active Member
swi گفت:
saman_sweden گفت:
swi گفت:
آپلود كن موحي جان ديگه
ما اينجا كفمون بريد

سامان جان ما منظوري نداشتيم ها :oops:
آقا اصلا شما بگو شايد گذاشت . هر چي باشه شما پيشكسوت سايتي ديگه :wink:

از شما چه پنهون من قبلا در اين مورد با آقا ممد صحبت كردم مشكل اينجاست كه ميگه اين برنامه توي دوتا سي دي است و يعني برنامه وسيع است نميشه جايي آپلود كرد

toranj_1455

Member
amir_s گفت:
راستي كسي اين رو منتقل كرده من اين رو تو انجمن فوتوشاپ زده بودم
مديران جواب بدن

سلام من اين تاپيك را منتقل نكردم. ممكنه يكي از مديران سايت منتقل كرده باشن در هر صورت هرگونه معرفي نرم افزار در اين انجمن مناسب تر است تا انجمن هاي ديگه

موفق باشيد

ahmad azad

New Member
عزيزم من كلك قفل شكسته با خروجي رو 3 هزارتومن خريدم . يك عرب قفلشرو شكسته بود ولي چشمتون روزبد نبينه يه ويروس خفن تواپليكيشن اجراييش گذاشته تو بازار ديديد نخريد بيچارتون ميكنه. يه ويندوزباكلي دردسر+ تكثيرروي هارد

bagher2

Member
آقادمت گرم!
يه حالي هم بمابده!
مطمئن باش جاي دوري نمي ره!

منتظريم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

bagher2

Member
آقادمت گرم!
يه حالي هم بمابده!
مطمئن باش جاي دوري نمي ره!

منتظريم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Amir531

Member
MrMohi گفت:
من خروجی دارش هم دارم ... خریدم 2 هزار تومن ...
biglaugh.gif

حداقل بگو از كجا خريدي بچه‌ها هم برن بخرن٬ اي انسان نيكوكار٬ خيّر، مرام، معرفت، استاد، ياور...

masqxz2

Member
آقا دستت واقعا درد نكنه خيلي وقت بود دنبال اين بودم. اگه كاملش باشه خيلي بهتره.

masoud_eternal

New Member
قصد من توهین به کسی نبوده اینم هیچ ربطی به مسیحیا نداشته اسم این Avtar هم The Childhood of samy است حالا مسیحیا چی میگن من نمی دونم

saman_sweden

Active Member
masoud_eternal گفت:
قصد من توهین به کسی نبوده اینم هیچ ربطی به مسیحیا نداشته اسم این Avtar هم The Childhood of samy است حالا مسیحیا چی میگن من نمی دونم

من به كسي توهين نكردم

اين عين نوشته من است

saman_sweden گفت:
masoud_eternal گفت:
یه چیزی پروند بابا شما هام جدی گرفتین

شما متاسفانه اين لوگو را عوض كنيد توهين قلمدادميشه

ممنونم

ديدم شما با وجود آن لاين بودن به خواسته من بها نداديد
من در كمال خونسردي اين را به مديران انجمن اطلاع دادم

لطفا در نوشتار خود دقت نماييد

اگر من همچين آوارتارتي را در مورد كتاب مقدس شما (قرآن ) در انجمن مي گذاشتم عكس العمل دوستان چي بود در ضمن ساختن اين قبيل لوگوها براي من 5 دقيقه وقت ميبره اما بخودم اجازه نمي دم تا زماني كه كسي بمن توهين نكرده به ديگري توهين كنم

عزيزان مي بخشيد كه اين مظلب به اين تايپك ربطي نداره اما پاسخ اين دوستمون بايد هميجا داده مي شد تا اون خواننده اي اين مطالب را مي خونه قضاوت يك جانبه نكنه

از مدير تالار با عرض پوزش ميخواهم تمام مطالب ناربط اين تايپك را يكحا حذف كنند

hoom

Active Member
سلام

من اين كلك رو گرفتم و نصب كردم البته Patch اون رو هم نصب كردم و هربار هم دستگاه رو گذاشتم توسط اينستال بوت بشه. ولي منو ها رو اصلا درست نشون نميده و با يه فونتي نشون ميده كه اصلا معلوم نيست. درضمن تابپ هم نميشه باهاش كرد. سيستم عامل من يه XP Pro هستش. ميشه كمك كنيد؟

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا