كلك + كرك ... برنامه اي براي نستعليق نويسي (دانلود كنيد)

amir_s

Active Member
براي ما ها كه كار ميكنه
شايد مشكل از سيستم شماست
به هر حال من زياد وارد نيستم
در كل هم معذرت ميخوام

ghodrati

Member
amir_s گفت:
براي ما ها كه كار ميكنه
شايد مشكل از سيستم شماست
به هر حال من زياد وارد نيستم
در كل هم معذرت ميخوام
براي من هم تايپ نكرد. شايد با اكس پي اينجوريه؟
حداقل اگه راه خاصي براي تايپش وجود داره بگيد.
تو همه انواع خطش ميشه تايپ كرد؟

asr

New Member
آقایون عزیز سلام
حاجیکتون یه راه بلده که از کلک خروجی Vector بگیرین
که در Corel و Free Hand هم باز می شه

هرکی میخواد بدونه اول باید یه نسخه قفل شیکستشو
برام بفرسته تا راه حلشو بگم - حلیشو !!! - ببره :)

desperado

Member
اقا من دانلود کردم نصب هم کردم یه بار باز شد ولی دفعه دوم ازم SITE KEY خواست من هم پاتچ و هم لودرش را هم دانلود و نصب کردم!!!

چه خاکی به سر کنم؟؟؟؟

hoom

Active Member
desperado گفت:
اين لينك كه دادي كه كار نميكنه

چرا كار ميكنه. مشكل اين سايت lycos اينه كه برنامه‌هاي Download مثل DAP رو ساپورت نميكنه. بايد اول اونا رو خاموش كنيد بعد با اكسپلورر فايل رو بگيريد

saman_sweden

Active Member
desperado گفت:

راهش اينه اون لينك را كپي بكن و مستفيم بذار توي آد URL برنامه Dap تان چطوري مثل برق دانلود ميشه
حالا اين فايل كارش چيست بگيد ماهم بدونيم و دانلودش كنيم

desperado

Member
hoom گفت:
desperado گفت:

چرا كار ميكنه. مشكل اين سايت lycos اينه كه برنامه‌هاي Download مثل DAP رو ساپورت نميكنه. بايد اول اونا رو خاموش كنيد بعد با اكسپلورر فايل رو بگيريد

اره درست شد واقعا دستت درد نکنه حال کردم فقط یه سوال : این کرک! برنامه راکرک میکنه و تو ویندوز ملنیوم عالی کار میکنه یعنی خروجی عکس هم داره ولی تو ایکس پی کرک میکنه ولی بازم خروجی عکس نداره ؟؟؟؟ مشکل از کجاست ؟ من برنامه را یه بار دیگه نصب کردم ولی بازم نشد :cry: میشه کمکم کنید؟

desperado

Member
یه جریان بگم ازین برنامه کلک:
من دنبال این سی دی کلک بودم بعد رفتم سراغ یه دوستام که تو کار نرم افزاره اون گفت اورجینالشو دارم 150000تومان ولی بزار سراغ بگیرم ببینم قفل شکستش را کسی نداره بعد با چند نفر که استاد قفل شکستن سی دی هستند زنگ زد ولی اونا میگفتن که هیچکدوم جرات شکستن قفل این نرم افزار را ندارن حالا نمیدونم جریان چیه که همه میترسن؟؟؟

amir600

Active Member
آقا تو اينجا lycos فيلتر شده...
اگه ميشه يكي يه جا ديگه آپلود كنه...

Amir531

Member
يكي بگه بالاخره قضيه چي شد براي استفاده از كلك چكار كنيم؟ دقيق بگه

MrMohi

Active Member
این تاپیک تو انجمن فتوشاپ بود یهو غیب شد مام گفتیم که لابد پاک شده دیگه سراغش رو نگرفتم ... بعد یه چیز دیگه هم بگم اینه که من چند روز نبودم واسه همین نتونستم جواب دوستان رو بدم ... خلاصه میبخشید من قصد بدی نداشتم فقط چند روز نبودم و به همین علت نتونستم جواب دوستان رو بدم ... ببینید دوستان این کلک که من دارم تو دو تا سی دیه ... یکیش کلک هست یکیش هم سینا پک ... اینا هر کدومش حدود 690 مگابایت هست ... خروجی هم داره ... همه چیزش هم ردیفه مشکلی نداره ... فقط مشکل من برای آپلود سرعت هندلی اینترنت خودمه که یه عمر طول میکشه تا بریزمش رو شبکه ... وگرنه اگه میشد سریع آپلودش کرد اصلا خودم بدون درخواست دوستان اونو یه جا آپلود میکردم و لینکش رو میدادم تا دوستان دانلود کنن ... دیگه فحشش رو باید به مسئولین مخابراتی و اینترنتی ایران بدید که هنوز ما از این خط لگن استفاده میکنیم ... وگرنه تا الان نسخه کامل و کرک شده کلک رسیده بود دستتون ...

جدیدترین ارسال ها

بالا