كدوم رايتر بهتره؟

parpar

Member
MSIخوبه يا بده ؟

اين جور كه بچه ها نوشتن هر كي هر رايتري داره
مثل اينكه راضيه ؟ چه جوريه ؟
من كه راستي شنيدم اين رايتر samsung خيلي افتضاحه . چه جوري ميگين خوبه ؟؟؟

اين رايتر MSI هم از اخر خوبه يا بده ؟ خبرشو به منم بدين . ممنون .

Arash_N گفت:
رايترهاي Yamaha خيلي عالي بودن اما ديگه بكل اين شركت رايتر توليد نميكنه.هرچند قيمت اونها اصلا اقتصادي نبود.
مارك SAMSUNG و ASUS هم در مجموع خوب هستن هرچند به بالايي ها نميرسن.و البته ارزونتر هم هستن.

ماركهاي MSI و LG چندان جالب نيستن (البته بد نيستن اما نسبت به بالاييها جالب نيستن)

downloadpc گفت:
سلام من ميگم Msi خيلي توپه
من تاهالا 3 تاشو خردم براي فاميل و خودم تووپ
قيمتشم مناسب
اينو بگير اگه بد بود بيا دهنم سرويس كن

sambol

Active Member
ما كه 3 سال پيش رايتر خريريديم همون teak رو خريديم
اون موقع تو بازار تك تك بود اصلا گير نمي يابرد اينم يكي از اشناهامون كه تو دبي انبار داشت داد. اون موقع كه جنسش خوب بود الان هم مثل اسب كار مي كنه اخ نگفته الان رو نمي دونم ولي مي گن ياماها توپه هر چقدر پول بدي همون قدر اش مي خوري ديگه

MrMohi

Active Member
رایتر
Plextor
هم مارک خوبیه که مارک تقلبی هم نداره . من خودم از این مدل رایتر ندارم ولی شنیدم مثل یاماها بلکم بهتر کار میکنه

saeednajafi

Member
قديما teac پادشاه بود
ولي خوب الا teac اورج گيرت نمياد
اگه پول داري plextor بگير
قيمتش 2 برابره رايتر هاي ديگست

hamidreza093

New Member
رايترTDK بعنوان بهترين رايتر سال 2002-2003 شناخته
شده درضمن اگر خواستي من ميتونم با قيمت خيلي
خوب براي شما بگيرم
تلفن : 6409362
6955686

دوست عزيز اين TDK اصلا تف نمی عرضه
من خودم شرکت دارم و روزانه نزدیک به 14000 تا رایت میزنم توصیه میکنم قبل از خرید یک رایتر از یک شرکت دار سوال کنید
1- رایتر باید JustLink داشته باشه
2- OverBurn هم داشته باشه
3- بافرش حد اقل 8 مگ باشه
سامسونگ های اندونزی که کلید ایجکتشون تورفته هست بینظیر هستند و برای VCD نظیر ندارند قابل توجه Capter کار های عزیز با این رایتر بین صدا و تصویر فاصله نمی افته
و اما Recoh خوبه اما توپه
روزانه 800 تا باهاش رایت میزنم قیمتش هم خداییش معرکه هستش
مثل Teac نیست 100% رایت بشه و وسط نصب CAB کم بیاره !!
تاره Rewrite هم این اختراع کرده سی دی که 100% بدون اررور رایت کرد کاملا مطمئن هستش
جنابی که میگه یاماها پلکستور و...
تا حالا رایتر تعمیر کردید میدونید اون تو توی مدار چه خبره
نه مصلما نمیدونید من بهتون میگم رایتر یاماهات رو باز کن ببین کمتر از 12 تا چیپ Recoh توش میتونی پیدا کنی :)
مدار وکلا سیستم JustLink و Rewrite و ریکو اختراع کرده و یاماها و تیک و سامسونگ و.... امدن ازش خردن
حالا چه مرضی آدم بره 150000 پول بده پلکستور یا یاماها بگیره سر راست برو سر اصل مطلب و ریکو بگیر که سود کردی
اصلا سی دی رو موقع رایت داغ نمیکنه و سر و صدا هم نمیده و سرعت رایتش هم که میدونید 4 دقیقه 700 مگ رو میزنه (واقعا توپه)

بعد از رايت هزاران سي دي با انواع رايترها تجربه 4ساله بايد بگمرايت ياماها با ارايه بهترين كيفيت وبهترين كارايي ميتونه مطرح باشه
اما از نظر سرعت ويا بافرهاي بالا ميشه سوني رو مطرح كرد موفق باشيد
براي اطلاع بيشتر [email protected]

AMD

New Member
بعد از خوندن تمام اين صفحه ها من كه ميرم يه رايتر TDK بگيرم

از راهنمايي همگي ممنونم :) :)

اقا درصورتي كه ميخواي عمري كار كني فقط ياماها و پلكستور ودر غير اينصورت تي اك - ال جي - اي سوز ودر مواردي كه حد اكثر بخواهي 6 ماه با رايترت حال كني و نه بيشتر فقط سامسونگ

mori_kntu

New Member
بچه ها من بين TDK / Plextor / Ricoh / Asus موندم!!
توروخدا منطقي دليل بيارين
مرسي

mori_kntu

New Member
بابا Teac قديمي هاش رو كه داشتم همين دفعه سوخت واقعا عالي بود اما اونا مالزي بودن الان من شنيدم همه Teac ها چيني هستن
بعد لطفا منطقي!

alireza-metal

Active Member
آقا اگه ميخواهي رايتر بخري برو سراغ teac اصل كه مال خودش خدايه من 7 ساله تو كار سخت افزارم و مغازه دارم به مشتريهامم پيشنهاد اين رايترو ميدم البته اگه خواستي بخري مواظب باش تقلبي نخري و teac اصل بگير يكي از مشخصه هاي تقلبيش اينه كه رو پنلش با رنگ آبي اسمشو نوشته ولي اصليش هيچي روش ننوشته و به نظر من از ياماها هم سر تره :wink:
من تا الان حدود 50000 سيدي باش رايت كردم آخ نگفته اگه بتوني سرعته 40 x رو پيدا كني كه ديگه زدي تو خال اگه بازم مشخصات بيشتري خواستي بگو

R_chizari

Active Member
سي دي رايتر ها از نگاه مقايسه فني (ماركهاي msi - samsung - LG - Plextor- pioneer )

چيذري

masqxz2

Member
من خودم چند تا مارك رو تست كردم(BenQ از همه زودتر ميسوزه !) الان تو بازار ايران بهترين TDK هستش كه حرف نداره و سرعت خواندنش هم بالاست و سي دي هاي خراب و خش دار رو هم ميخونه هم رايت ميكنه و خيلي هم نرم و راحتكار ميكنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا