خواهر من
بنده كه اصلا برنامه Search Maker Pro را ندارم ( دانلود نشد )
با عرض پوزش از شما . من متوجه نشدم ، تصور کردم شما اين برنامه رو در اختيار دارين .
من فقط برنامه Search Engine Composer را دارم .
خب مشکلي نيست آقا ، من العان به يک ميهموني دعوتم البته براي ساعت هفت شب .

از العان هم بايد برم و اماده بشم .
شب احتمالا برميگردم . اول بررسي ميکنم اگر در آرشيو نرم افزاريم بود که هيچي و اگر نبود هر دو رو دنلود ميکنم ، تست ميکنم و نتيجه رو به شما اطلاع ميدم .
در ضمن اگر اطلا عاتي در مورد نحوه ساخت يك كتابخانه با حجم بالا (مثلا بيش از 110 كتاب قطور )در mmb داريد به من هم بگيد تا من تازه كار يه ذره به كاري كه مي خواهم درست كنم اميدوار تر بشم .
ببينيد ، اون نرم افزارها و همينطور خود MMB يک ابزار هستن نه بيشتر که بايد کمک کنن تا به مقصودتون برسين ... درسته ؟
حالا فقط به چشم ابزار بهشون نگاه کنين و نه بيشتر ، در اين حالت فراگيري خيلي سريع تر و راحت تر مي شه .
در وهله نخست در ابزار نگري نرم افزاري ( به قول استادم) اول بايد ببينيد که ابزار مورد نظرتون چه قابليت هايي داره از نظر تئوري و بعد ببينيد توقع شما از اون چي هست .
من صورت مساله رو يکي بار ديگه مينويسم :
1- مي خواين يک کتابخانه بنويسين و در اين بين مسلط به mmb هستين ، در نتيجه متمايل شدين به استفاده از اون .
2- بدليل حجم بالاي پروژه شما ، طبق مشاوره با ساير يوزرهاي اين نرم افزار سوق پيدا کردين به استفاده از شي HTML در بيلدر که طبق خصيصه کار يعني حجم ، مناسبترين انتخاب هست در بيلدر براي اين دست کارها .
3- حالا تصميم دارين صفحات استاتيکي شما ( ديناميکي که نيستن ؟) داراي يک پروسه جستجوگر بين لغات هم باشن .
خب يک نتيجه گيري اوليه . موتورجستجو گر شما آيا بايد بدنبال لغات فارسي بگرده ؟
به طبع بايد بدونيد اين دست نرم افزارها بطور کلي با فارسي مشکلاتي دارند ... اما هدف اوليه شما اين هست که بفهمين اصلا اين برنامه ها و به قولي ابزارها چطور قرار هست در بيلدر استفاده بشن و آيا اصلا اين قابليت رو دارن ؟
خيلي خلاصه کردم مطلب رو به خاطر عجله . شب نظر کلي خودم رو بهتون ميدم . من عاشق کارهاي فرهنگي هستم .
پروژه کتابخانهء ديجيتالي هم با بيلدر مي تونه طرح بلند پروازانه و عاليي باشه از نظر فرهنگي .
سوال :
آيا شما مي دونين که تهيه کلي يک کتاب با مد HTML کار طاقت فرسايي هست ؟ چقدر در اين بخش پيش رفتين ؟
در کل براي کمک و پاسخ به اينکه از اين ابزارها چطور مي شه استفاده کرد شب مجددا بر ميگردم ... احتمالا بعد از 12 نيمه شب .
شب و روزتون بخير باشه آقا.
شادي خاچيکيان