كتابخانه در mmb

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم
بچه ها يه سه چهار هفته اي بود كه به سايت سر نزده بودم . ببخشيد:sad:
يه كار مي خواهم بزنم (با mmb) كه در اون قراره مطالب بيش از صد كتاب قرار بگيره . بهتره بگم يه جور كتابخوانه مي خواهم باشه .
در اين كتابخانه مي خواهم قدرت جستجوي كلمه يا بخشي از متن هم وجود داشته باشه .
اگر منو كه خيلي هم عجله دارم راهنمايي بكنيد بسيار ممنون مي شم ...... يا علي (ع)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

silvercover

کاربر متخصص
توضیه میکنم از شی HTML بیلدر برای این کار استفاده کنید. یعنی محتویات رو به صورت فایل html در بیارین و توی mmb ازش استفاده کنین. برای جستجو هم ابزارهای زیادی هستن که سرچ میسازن برای این دست از فایل ها که میشه در این بین از اینها نام برد :

Search Maker Pro

[SOBHAN]

Active Member
اين به ذهنم رسيد كه آنها را به صورت html در بيارم ولي ديدم ممكنه حجم كار خيلي بالا بره .نظرتون چيه ؟
راستي اون نرم افزاره كه گفتين (Search Maker Pro) چيه و چجوري مي شه در mmb ازش استفاده كرد ؟
ممنون . يا علي (ع)

silvercover

کاربر متخصص
اتفاقا اگه اون ها رو به صورت html در بیارین حجم کمتر میشه. در مورد برنامه Search Maker Pro باید بگم که یه فایل خروجی به شما میده که به صورت html هست و موتور جستجو هم داخلش هست که میتونین توی MMB ازش استفاده کنید.

[SOBHAN]

Active Member
ميشه يه مثال برام بزنيد .
در ضمن چون برنامه Search Maker Pro را ندارم اگه ممكنه يه چند تا برنامه ديگه به من معرفي كنيد.

[SOBHAN]

Active Member
جناب silvercover
از محبت شما خيلي ممنون
ولي موقع دانلود از اون سايت اوليه (http://www.searchmakerpro.com/) يه دفعه وسطش قطع مي شه (مثلا در 350 كيلو بايت) و پنجره ي Download complete را نشان مي دهد چرا اينجوري مي شه .حتي طبق كمكي كه خود سايت كرده بود عمل كردم ولي ميسر نشد .
اون برنامه دومي رو هم تو سايت (http://www.snapfiles.com/get/sitesearchexpert.html
پيدا نكردم .مي شه راهنمايي كنيد؟!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
برنامه را دانلودش كردم ولي دوتا سوال دارم
اين برنامه كه دانلود كردم چجوري مي شه ازش در mmb و در كاري كه مد نظر من است استفاده كرد
كدوم يك از دو برنامه اي را كه معرفي كرديد بهتره منظورم Search Maker Proو Search Engine Composer
يا علي(ع)

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
جناب silvercover
يه سر به اينجا هم بزن كارم لنگه؟
خيلي هم لنگه!!!

aff - SEvEN

Banned
برنامهء Search Maker Pro چيز خاصي نداره آقا ، از خانوادهء فايل هاي HTML پشتيباني ميکنه و تا اونجايي که ميدونم مرحله به مرحله پيش ميرين در ساختن يک موتور جستجوي لغتي و يا متني و ... همچنين انتخاب هايي براي css و حتي نام گذاري url مجازي و edit اون ... در خاتمه هم که با تنظيمات شخصيتون موتور مورد نظرتون رو مي سازين ...
دقيقا نمي دونم خروجيش چي هست ، ولي بايد بتونه طبق اون چيزايي که ازش خوندم بين صفحات html که طراحي شدن و در بيلدر بعنوان يک کتابخانه تعريف شدن عمليات جستجو رو انجام بده .

خواهرانه اين نصيحت رو بهتون ميکنم که هميشه در برخورد با يک نرم افزار جديد هيچ چيز بهتر از تست همراه با آزمون و خطا نيست ... پس لطفا کمي بيشتر تلاش کنيد .

البته متصور هستم که برنامه بايد حتما رجيستر بشه تا کار کنه . از اين دست برنامه ها زياد ديدم در گذشته .
================================================================================

ويرايش مي شه :

براي رجيستر Search Maker Pro اين شماره سريال رو استفاده کنيد .

e-mail: [email protected]
key: 38515335345268

بعد تست کنيد و نتيجه رو اعلام کنيد .

شادي ... مکرر و دائمي .

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
خواهر من
بنده كه اصلا برنامه Search Maker Pro را ندارم ( دانلود نشد ):eek:
من فقط برنامه Search Engine Composer را دارم .
در ضمن اگر اطلا عاتي در مورد نحوه ساخت يك كتابخانه با حجم بالا (مثلا بيش از 110 كتاب قطور )در mmb داريد به من هم بگيد تا من تازه كار يه ذره به كاري كه مي خواهم درست كنم اميدوار تر بشم .
بسيار ممنو نم.:lol::lol::lol:

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
سعی کنید برنامه Search Maker Pro رو دریافت کنید. چون که بهتر هست. وقتی دریافتش کردید یکم باهاش کار کنید اگه متوجه نشدید در خدمتم.

aff - SEvEN

Banned
خواهر من
بنده كه اصلا برنامه Search Maker Pro را ندارم ( دانلود نشد )

با عرض پوزش از شما . من متوجه نشدم ، تصور کردم شما اين برنامه رو در اختيار دارين .

من فقط برنامه Search Engine Composer را دارم .

خب مشکلي نيست آقا ، من العان به يک ميهموني دعوتم البته براي ساعت هفت شب . :lol: از العان هم بايد برم و اماده بشم .

شب احتمالا برميگردم . اول بررسي ميکنم اگر در آرشيو نرم افزاريم بود که هيچي و اگر نبود هر دو رو دنلود ميکنم ، تست ميکنم و نتيجه رو به شما اطلاع ميدم .

در ضمن اگر اطلا عاتي در مورد نحوه ساخت يك كتابخانه با حجم بالا (مثلا بيش از 110 كتاب قطور )در mmb داريد به من هم بگيد تا من تازه كار يه ذره به كاري كه مي خواهم درست كنم اميدوار تر بشم .

ببينيد ، اون نرم افزارها و همينطور خود MMB يک ابزار هستن نه بيشتر که بايد کمک کنن تا به مقصودتون برسين ... درسته ؟

حالا فقط به چشم ابزار بهشون نگاه کنين و نه بيشتر ، در اين حالت فراگيري خيلي سريع تر و راحت تر مي شه .
در وهله نخست در ابزار نگري نرم افزاري ( به قول استادم) اول بايد ببينيد که ابزار مورد نظرتون چه قابليت هايي داره از نظر تئوري و بعد ببينيد توقع شما از اون چي هست .

من صورت مساله رو يکي بار ديگه مينويسم :
1- مي خواين يک کتابخانه بنويسين و در اين بين مسلط به mmb هستين ، در نتيجه متمايل شدين به استفاده از اون .

2- بدليل حجم بالاي پروژه شما ، طبق مشاوره با ساير يوزرهاي اين نرم افزار سوق پيدا کردين به استفاده از شي HTML در بيلدر که طبق خصيصه کار يعني حجم ، مناسبترين انتخاب هست در بيلدر براي اين دست کارها .

3- حالا تصميم دارين صفحات استاتيکي شما ( ديناميکي که نيستن ؟) داراي يک پروسه جستجوگر بين لغات هم باشن .

خب يک نتيجه گيري اوليه . موتورجستجو گر شما آيا بايد بدنبال لغات فارسي بگرده ؟
به طبع بايد بدونيد اين دست نرم افزارها بطور کلي با فارسي مشکلاتي دارند ... اما هدف اوليه شما اين هست که بفهمين اصلا اين برنامه ها و به قولي ابزارها چطور قرار هست در بيلدر استفاده بشن و آيا اصلا اين قابليت رو دارن ؟

خيلي خلاصه کردم مطلب رو به خاطر عجله . شب نظر کلي خودم رو بهتون ميدم . من عاشق کارهاي فرهنگي هستم .
پروژه کتابخانهء ديجيتالي هم با بيلدر مي تونه طرح بلند پروازانه و عاليي باشه از نظر فرهنگي .

سوال :
آيا شما مي دونين که تهيه کلي يک کتاب با مد HTML کار طاقت فرسايي هست ؟ چقدر در اين بخش پيش رفتين ؟
در کل براي کمک و پاسخ به اينکه از اين ابزارها چطور مي شه استفاده کرد شب مجددا بر ميگردم ... احتمالا بعد از 12 نيمه شب .

شب و روزتون بخير باشه آقا.

شادي خاچيکيان

[SOBHAN]

Active Member
خواهر عزيز !
از حس مسوليي كه نسبت به جواب دادن به اين سوال نشون داديد يك دنيا ممنون:)
راستش رو بخواهيد داستان من اين طوري است كه:
حدود 9ماه پيش يك كار نه چندان حرفه اي درست كردم و اون رو فروختم .
حالا بعد از اون مدت (البته براي دومين بار )يك موسسه از من براي ساخت يك نرم افزار كه تقريبا نرم افزار سنگيني هم هست دعوت به همكاري كرده (براي نمايشگاه قرآن).
راستش رو بخواهيد تا حالا يه همچين كار سنگيني (به نظر خودم سنگين ) رو انجام ندادم .حالا هم چون وقت كم دارم خيلي خيلي خيلي نياز به راهنمايي عزيزاني مثل شما دارم . اين داستان كار من بود .اگر سوالي داريد حتما حتما بپرسيد .
خيلي ممنون :sad::sad::sad:

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
سعی کنید برنامه Search Maker Pro رو دریافت کنید. چون که بهتر هست. وقتی دریافتش کردید یکم باهاش کار کنید اگه متوجه نشدید در خدمتم.

جناب سيلور برنامه را ندارين تا لينكشو بذارين .
خيلي سعي كردم دانلود نميشه .:sad::sad::sad::sad::sad:

silvercover

کاربر متخصص
من براتون برنامه Search Maker Pro نسخه 3.2 رو به صورت RAR ضمیمه کردم که یه دونش رو هم به دلیل محدودیت تعداد ضمایم توی پست بعدی میتونین بگیرین:

پیوست ها

• searchmp32.part1.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 83
  • searchmp32.part2.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 88
  • searchmp32.part3.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • searchmp32.part4.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • searchmp32.part5.rar
    439.5 کیلوبایت · بازدیدها: 69

aff - SEvEN

Banned
خب ، اين هم از مهموني رفتن ... اگر من شانسي داشتم تو اين دنيا ، نمي گفتم به خودم که ; بالا بالاها راش نيس ، پائين پائينا جاش نيس .

خب آقاي Sobhan Software متوجه شدم ... ممنونم از توضيحاتتون . من هر دو رو دنلود ميکنم و بعد در اسرع وقت بهتون ميگم به چه شکل بايد از اين ها استفاده کنيد .

همچنين از شما هم ممنونم آقا سيلور ، ببينم اگر من هم نتونستم دنلود کنم از همين فايل هاي رار شده استفاده ميکنم .

ويرايش مي شه :
آقاي عزيز هر دو لينک به راحتي دنلود شد . شما احتمالا مشکل سند و ريسيو بايد داشته باشين . سايز Search Engine Composer بصورت زبپ شده 1.53 مگا بايت و سايز Search Maker Pro 3.2 بصورت ستاپ نصب 2.77 مگا بايت بودش .

سعي ميکنم تا اخر شب هر دو رو تست کنم و ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا