دوست عزيز خواهش ميكنم اتفاقا من خيلي خوشحال مي شم كه دوستاني مثل شما لطف مي كنند و در مورد كار ها نظر بدهند.مرزبان عزيز باز هم از راهنماييت بسيار ممنونم عكسايي كه گذاشتي فكر كنم يكيش خيلي جالب نيست هم از نظر فوكوس هم از نظر تراز يه كم كج ديده ميشه(البته جسارت منو ببخشيد) اما يكي ديگش خيلي عاليه استفاده كردم
اگه اشتباه گفتم لطف كن بگو اشتباهم درست بشه
باز هم ممنون
اوه عجب عكسي؟اين عكس در نگاه اول يه عكس ماكروگرافي به نظر مياد ولي من از مد ماكروي دوربينم استفاده نكردم فقط از فاصله ي حدود 5/1 متري بر روي زنبور زوم كردم نميدونم شايدم همون ماكرو باشه !!
دوست عزيز شما بزرگواريددست شما درد نكنه واقعا قشنگه من پيشنهاد مي كنم شما از كارات بيشتر اينجا بذار تا ما كه يه جورايي تو عكاسي ناشي هستيم يه چيزايي ياد بگيريم.
در ضمن درباره نكاتي كه ذكر كردي كه رعايت كنيم ممكنه ما يك عكسي رو از قبل داشته باشيم كه مشخصاتشو مثل سرعت شاتر يا... يادمون رفته باشه اونوقت چي؟
در ضمن مرزبان عزيز http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=72718 رو يه نگاهي بنداز.
شما اگر عكس رو با دوربين ديجيتال گرفته باشي وقتي اونو داخل كامپيوتر منتقل ميكني كافيه روي عكس راست كليك كني و گزينه آخر يعني پروپرتيس رو انتخاب كني و مشخصات كامل عكس رو داخل تب Summary ببيني.ثانيا پراپرتيس رو من نفهميدم من منظورم اينه كه من عكس رو از دوربين پاك كردم واونو روي هاردم منتقل كردم رو هارد ميتونم مشخصاتشو درآرم؟
امير جان شرمنده پستهامون همزمان شد نميدونستم خودت جواب دادي.دوست عزيز فكر كنم با مشاهده اين عكس كامل متوجه ماجرا بشوبد
راستي امير عكست واقعا قشنگ شده. تبريك ميگم. اينجا دوربين دست خودت بوده يا روي زمين يا رو 3پايه؟