كارگاه نقد عکس

r2_h2d2

New Member
از اون کلیپایی که گفتی یه نمونه میتونی بذاری؟
مرسی

مي خواهم كه بذارم ولي چون HD هست حجمش زياده تقريبا هر ثانيه 6 مگ هست.

اگر VCD هم بشه كه ديگه كيفيتش معلوم نيست.
مي خواهم Dvix كنم بعد بذارم فقط اينجا كه نميشه گذاشت يه جا رو معرفي كنيد آپ كنم.

h.khafan

Active Member
سلام.

منم میخواستم مشترک این مبحث شم گفتم یه عکس بزارم بقیه فیوض شن.

مرسی کادر بندی !

اینو با بدترین چیزه داغونی که ممکنه تو دسترس یکی باشه گرفتم ! با گوشیه ال سیکس موتورولا !

ولی بازم نصبت به کیفیت داغون اون دوربین خودم از این عکس خوشم اومد.در کل زیاد این عکسها رو جدی نگیرید.

امیر جان عکوسی که از اصفهان انداختی رو بزاری ها.........................

ما منتظریم.:D

آخرین ویرایش:

r2_h2d2

New Member
مكان:جاده بندفريمان

خيلي با عكست حال كردم.

فقط خيلي خلوته من اونجا بودم شلوغ بود. كي گرفتي؟

و ديگر اينكه به نظرم رنگها در عكس خوب نيست اگر با يه دوربين خوب تر مي گرفتي كه رنگ ها رو سينمايي بندازه به نظرم بهتر بود.

AMiR

Active Member
خيلي با عكست حال كردم.

و ديگر اينكه به نظرم رنگها در عكس خوب نيست اگر با يه دوربين خوب تر مي گرفتي كه رنگ ها رو سينمايي بندازه به نظرم بهتر بود.
رنگ سينمايي چيه ؟ تركيب بندي خاصيه ؟ مثال بزنيد (‌2 نمره -(جو امتحانات گرفتومن) )‌

mjan53

Member
خيلي با عكست حال كردم.

عرضم به حضور شما عكس مال نوروز امسال هست
در ضمن دوربينم canon s2is هست واون موقع مي بينين درختها لخت بودن ورنگها هم تقريبا به همين صورت بودند

mjan53

Member
مكان:مزرعه فكر كنم كلزا (اطراف كاشمر)

پیوست ها

• zanboor.jpg
    zanboor.jpg
    110.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Marzban

Well-Known Member
مكان:مزرعه فكر كنم كلزا (اطراف كاشمر)
دوست عزیز اگر اجازه بدید در مورد عکاسی ماکرو یه سری نکات کلی را عرض میکنم که عکس شما را نیز شامل می شود.
1.فوکاس در عکاسی ماکر نقش ببسیار مهمی دارد.با توجه به اینکه که در این نوع عکاسی فاصله بسیار کم است عمق میدان وضوح کاهش می باد.پس باید فقط سوژه اصلی داری فوکاس باشد.و بهتر است که از فوکاس دستی استفاده کنیم.
2.در این عکاسی بهتر از که از دیافراگم باز استفاده کنیم چرا که باعث می شود عمق میدان وضوح بسیار کاهش یابد و و خروجی ما داری بکگراندی فولو و سوژه ای جدا شده از بکگراند باشد.
3.با توجه به بزرگنمائی بسیار بالا کادر بندی باید به گونه ای باشد که سوژه در نقطه طلائی کادر قرار گیرد و فضای اضافه نباید وجود داشته باشد.

rah

Member
اینم چندتا از عکسای من: :D

این هلال ماه:

اینم تقریباً قرص ماه:(ماه گرفتگی)

---
صاعقه(1)

صاعقه(2)!

و صاعقه 3 !!!!!!!!! :eek:

اما روشن تر از روزه !!
والسلام

آخرین ویرایش:

Marzban

Well-Known Member
دوست عزیز با تشکر از عکاس های جنابعالی
در مورد عکاسی از ماه باید به چند نکته توجه نمود.
1.سن ماه
2.میزان بزرگنمائی لنز یا تلسکوپ
3.زمان عکاسی
4.ارتفاع ماه

خب در این نوع عکاسی هر چقدر ماه به بدر(ماه کامل)نزدیک تر باشد باید نوردهی ما کمتر باشد.
چون هر چقدر ماه کامل تر باشد ضمن اینکه میزان نور بیشتر می شود نوسانات نوری نیز بیشتر میشود.
اين مطلب در مورد افزایش بزگنمائی صدق میکند.
دقیقا برای این فرومولی طراحی شده است.
که اگر پیداش کردم به طور مفصل به ان اشاره میکنم.
اگر اشتباه نکنم عکس اول را با تلفن همراه و با تکنیک آفوکا گرفتید.در واقع موبایل را پشت چشمی تلسکوپ قرار دادید نه؟
عکس دومتون خروجی خوبی داده.چیز فقط عیبش اینه که کمی نور دهیتون پایئن بوده.اگر دیافتون هم یه رنج بسته میشد فکر کنم بهتر می شد.
اجازه بدید در مورد عکاس های صاعقه نظر ندهم.چون با توجه به اینکه عکس را به صورت اسنپ شاتی گرفتید خیلی روش دقت نکردید
با تشکر

• Like
Reactions: rah

Marzban

Well-Known Member
دوست عزیز عکس خوبی شده
ولی یه نکته را شما بهش توجه نکردید
اون هم هدف من بودن عکس است.
توی کادر بندیوتون فضای اضافه زیاد مشاهده میشودخصوصا در قسمت بالا
در واقع مخاط اصلا متوجه نمی شود که هدف شما کدام قسمت کادر بوده است.

Marzban

Well-Known Member
دوستان به زودی شاهد تغییراتی در این تاپیک خواهید بود که ضمن این که نظم بیشتری پیدا کند.تحلیل عکس ها بهتر و مفید تر گردد.

mjan53

Member
با تشكر از مرزبان عزيز كه نظراتش براي ما آماتورها آموزشه

پیوست ها

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    127.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

mahyar_k3

Member
Faded to temperament

خوب من هم بعد از چند وقت برگشتم.
1f4a8d6c3b14a1d857cbecdb55f12169_small.jpg

pythoN

Active Member
اینم یه کار از من البته به شما ها که نمی رسم

پیوست ها

• 3.JPG
    3.JPG
    361.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Marzban

Well-Known Member
آي دي Mjan53
عكس اولتون از نشر نور دهي چيز بدي از كار در نيومده.
بر عكس قبليتون فاضي اضافه زياد نداره ولي عناصر اضافه و ناقص زياد داره.
يا يك عنصري نبايد درون عكس باشد و يا بايد كامل قرار گرفته شود.
عكس دومتون هم از نظر نورسنجي خروجي قابل قبولي داده ولي اي كاش چند تا نكته خيلي كوچيك را بهش دقت مي فرموديد.
در اينجا هدف اصلي كجاست؟خود گنبد و مناره امامزاده درسته؟ ولي فوكاس كجاست كف زمين نه؟
شما مي تونستيد به شكل بسيار زيبائي بخش هاي اضافي كادر را حذف كنيد بدين شكل كه كه مي رفتيد نزديك حوض دوربين را مكاس با سطح حوض قرار مي داديد طوري كادر را مي بستيد كه كه بخش كمتري از اسمان پديدار شود.و بعد فوكاس را يا روي انعكاس امام زاده در آب قرار مي داديد و يا خود امام زاده
من دو نمونه از كار هاي خودم را كه شبيه به اين مورد شما هست را اينجا قرار مي دهم.
تا بهتر متوجه شويد.
دوستان mahyar_k3 و pythoN:
اگر اجازه بديد در يك فرصت ديگر جسارت كنم و در مورد كار هاي خوب شما عزيزان پر حرفي نما يم با تشكر

پیوست ها

• isf11.jpg
    isf11.jpg
    93.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • isf12.jpg
    isf12.jpg
    77.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا