كارگاه نقد عکس

Marzban

Well-Known Member
عکس جالبیه از نظر کادر بندی مشکلی نداره حرکت چشم هم به خوبی در کلیه فضای عکس انجام می گیره ولی یه جای کار می لنگه پنجره دارای شبکه آجریه هیچ شیشه یا فیلتری پشت اون نیست ولی چرا نور پخش شده در زمینه دو رنگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ببينم نكنه منظور شما اين عكسه؟

پنجره هاي هيچ گونه فيلتر و يا شيشه اي ندارند.
ببينيد ضخامت اين اچر ها نسبتا زياده
بعد براي نور پردازي هم اومدند در فاصله زياد و با ارتفاع نسبتا بالا قرار دارد كه به صورت يكي در ميون رنگ سفيد و زرد هستند.
ببينم در مورد اين عكس اخريم نمي خواهيئ نظر بديد؟

آخرین ویرایش:

davoodvajdi

Member
داری نا امیدم می کنی این دیگه چه جور تکنیکی هستش صحنه عکس کلا نور تلطیف شده داره و به حال و هوای فضای معماری بنا و حالت فرد نشسته می خوره ولی شما با دو تا منبع شدید نوری که نور فلاش فرد عکاس به کل حس و فضای عارفانه تصویر رو به هم زده ببخشید تند رفتم
موفق باشید

Marzban

Well-Known Member
مي خواستم يه تضادي ايجا كنم
ولي نشد
شايد اين عكس بيشتر جنبه فني ممكنه(2 مرتب) قابل بحث باشه تا جنبه.
در هر صورت نقد بسيار خوبي بود و حرف شما را به شدت تائيد ميكنم

Ali 59

Well-Known Member
سلام به عزیزان هنرمند...

نمیدونم تاپیکو درست انتخاب کردم یا خیر! چون این آخرین عکسی که گرفتم نیست!! : D باید عفو بفرمائید.. :wink:

آخرین ویرایش:

Marzban

Well-Known Member
دوست عزیز در درجه اول عکس دومی خیلی بهتر شده
برای اینکه توی عکس اول رنگ ها زیادی دستکاری شده.ولی در دومی رنگ ها خیلی طبیعیتره و جلوه زیبا تری داره.
معمولا عکس هائی که درش سعی میشه ساختار شکنی نوشون داده بشه که شما در این عکس سعی کرده بودید چنین کاری انجام دید.برای همین عکس قابل قبولیه.
ولی این ساختار شکنی چندان قابل شهود نیست به دو دلیل
1.در اینجا ما دو عدد جک را می بینیم که اومدند این عمل را انجام دادند.
2.با ت.جه به این که جکی که صورت ایستاده قرار دارد تاکید زیادی روش نشده است همینطور محل قرار گیری آن نیز چندان مناسب نیست.در وحله اول چشم در آن جائی که باید قرار نمی گیرد.
فضای اضافی پائین و همینطور سمت چاپ کادر به این مشکل کمک کرده است.
و در کل عکس خوبیه

Ali 59

Well-Known Member
دوست عزیز در درجه اول عکس دومی خیلی بهتر شده
برای اینکه توی عکس اول رنگ ها زیادی دستکاری شده.ولی در دومی رنگ ها خیلی طبیعیتره و جلوه زیبا تری داره.
معمولا عکس هائی که درش سعی میشه ساختار شکنی نوشون داده بشه که شما در این عکس سعی کرده بودید چنین کاری انجام دید.برای همین عکس قابل قبولیه.
ولی این ساختار شکنی چندان قابل شهود نیست به دو دلیل
1.در اینجا ما دو عدد جک را می بینیم که اومدند این عمل را انجام دادند.
2.با ت.جه به این که جکی که صورت ایستاده قرار دارد تاکید زیادی روش نشده است همینطور محل قرار گیری آن نیز چندان مناسب نیست.در وحله اول چشم در آن جائی که باید قرار نمی گیرد.
فضای اضافی پائین و همینطور سمت چاپ کادر به این مشکل کمک کرده است.
و در کل عکس خوبیه

با سپاس از شما استاد بزرگوار.. از تجربیات ارزنده و نکات سودمندی که اشاره فرمودید بهره بردم..
بنده تجربه حرفه ای در زمنیه عکس های لانگ و هنری ندارم و بیشتر صنعتی کار میکنم چون مربوط به شغلم میشه.
اگر فرصت نمودید و قابل دانستید این هم نقد بفرمائید.. استفاده میکنم.. البته اگر قابل نقد باشه!

Mandana

Active Member
دیشب که نخوابیدم، رفتم پای پنجره دیدم واقعا رنگ خوشگلی داره
snoozer_05.gif

دم دمای صبحه
Mauridia_02.gif

موفق باشید
give_rose.gif

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
با سپاس از شما استاد بزرگوار.. از تجربیات ارزنده و نکات سودمندی که اشاره فرمودید بهره بردم..
بنده تجربه حرفه ای در زمنیه عکس های لانگ و هنری ندارم و بیشتر صنعتی کار میکنم چون مربوط به شغلم میشه.
اگر فرصت نمودید و قابل دانستید این هم نقد بفرمائید.. استفاده میکنم.. البته اگر قابل نقد باشه!

سلام
فكر كنم زاويه اش يكم با سطح بايد بيشتر باشه نوردهي هم بايد كمتر باشه
البته نظر منه
موفق باشيد
-------------------------------------------
snoozer_05.gif

دم دمای صبحه
Mauridia_02.gif

موفق باشید
give_rose.gif

باريكلا ماني.شما هم عكاس بوديد و ما نمي دونستيم

Marzban

Well-Known Member
البته تو فتوشاپ روشن ترش کردم و الا اصلیش چنین بود:

دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که خیلی روی عکس ها تون توی فوتو شاپ خیلی کار نکنید.تو همین نمونه این عکس دومی که فرستادید از نظر نوری خیلی بهتر از عکس اولی شده.همیشه سعی کنید که سر صحنه عکس خوب بگیرید.
اگر اشتباه نکنم شما این عکس را احتملا به سفارش جائی گرفتید.نه؟
به دلیل اینکه شما سعی کرده اید فقط جزئیات را نشان بدهید. و ساختار این چرخ را نشان دهید.
خب تقریبا در این زمینه موفق بوده اید ولی.....توی این عکس بیننده عمق شئی را نمی بینید.در واقع این عکس قراره معرفی کننده این قطعه باشد درسته؟حالا شما مثلا می تونستید کمی شئی را می چرخاندید همینطور ارتفاع دوربین را بالا می بردید.
ظاهر شما این عکس را با دیافراگم بسته گرفته اید چون عمق میدان خیلی بالائی ندارید.
معمولا بهتره این عکس ها را با دیاف بسته گرفت.همینطور به نظر من ای شئی سمت چپ را یا باید عوض می کردید و یا جاش را عوض می کردید.چون کمی باعث شده که از میزان تاکید سوژه اصلی کم شود.

snoozer_05.gif

دم دمای صبحه
Mauridia_02.gif

موفق باشید
give_rose.gif

عکس ضد نور خوب شده.ولی ظاهرا درخت ها فوکاس نیستند.
فکر میکنم اگر کمی کادر بسته تر می شد به طوریکه کمی از فضای بسته بالا و پائین کاسته می شد بهتر می شد.
ولی در کل جیز خوبیه

Marzban

Well-Known Member
خب دوستان این هم یک عکس دیگر
قابل ذکر است که اصلی اصلی می باشد و اصلا روتوش نشده.

پیوست ها

• 1man1.jpg
    1man1.jpg
    184 کیلوبایت · بازدیدها: 6
snoozer_05.gif

دم دمای صبحه
Mauridia_02.gif

موفق باشید
give_rose.gif

عکس جالب و قشنگیه :shock: ...، خسته نباشی پس کی می خوابی ؟!:-?
چقدر این لحظات صبحگاهی قشنگن :oops: ، می دونید این لحظات بهترین وقتها برای استجابت دعا هستش !!!:wink:
برای ما هم دعا کنید ... :)

Ali 59

Well-Known Member
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که خیلی روی عکس ها تون توی فوتو شاپ خیلی کار نکنید.تو همین نمونه این عکس دومی که فرستادید از نظر نوری خیلی بهتر از عکس اولی شده.همیشه سعی کنید که سر صحنه عکس خوب بگیرید.
اگر اشتباه نکنم شما این عکس را احتملا به سفارش جائی گرفتید.نه؟
به دلیل اینکه شما سعی کرده اید فقط جزئیات را نشان بدهید. و ساختار این چرخ را نشان دهید.
خب تقریبا در این زمینه موفق بوده اید ولی.....توی این عکس بیننده عمق شئی را نمی بینید.در واقع این عکس قراره معرفی کننده این قطعه باشد درسته؟حالا شما مثلا می تونستید کمی شئی را می چرخاندید همینطور ارتفاع دوربین را بالا می بردید.
ظاهر شما این عکس را با دیافراگم بسته گرفته اید چون عمق میدان خیلی بالائی ندارید.
معمولا بهتره این عکس ها را با دیاف بسته گرفت.همینطور به نظر من ای شئی سمت چپ را یا باید عوض می کردید و یا جاش را عوض می کردید.چون کمی باعث شده که از میزان تاکید سوژه اصلی کم شود.

سپاس از نظرات ارزنده شما؛
عرض کنم که حقیقتاً ما گرافیست ها خیلی اهل حقه یا به اصطلاح Trick هستیم !! : d (بلانسبت گرافیست ها! )
اینه که خود بنده عادت کردم که زیاد ور میرم به عکس تو فتوشاپ که البته با اصول عکاسی حرفه ای متناقضه و فرمایش شما کاملاً متین هست.
بله این همونطوری که فرمودید سفارشی بود اما هدف این نبود که عمق این شیء در این عکس مشخص بشه..
در این عکس تنها میخواستم یک نمای به اصطلاح هنری! رو داشته باشم
و یک فیوچر کلی از کار بگیرم.. اگه دوربین میرفت بالاتر از قدرت و هنری بودن عکس کاسته نمیشد؟ (شاید هم اشتباه میکنم)
بهرحال جزئیات کار و عمق رو سعی کردم در عکسهای زیر قرار بدم همونطور که ملاحظه میفرمائید :

[URL="http://img.majidonline.com/pic/81145/03.jpg"]

[/URL][/CENTER]
بله از عمد عمق میدان فوکوس رو تا حد ممکن پایین آوردم چون بنا داشتم تنها آبجکت جلویی فوکوس باشه
و پشتی بلور تا مثلاً هنری! باشه..
در مورد جابجایی سمت چپی کاملاً صحیح میفرمائید.. میتونستم چیدمان بهتری داشته باشم.

Marzban

Well-Known Member
عذر مي خوام من در پست قبليم يه اشتباهي كردم
به جاي واژه دياف بسته بايد از لغت دياف باز استفاده مي كردم.
در مورد اون عكس هم مفصل توضيح مي دم

Ali 59

Well-Known Member
عذر مي خوام من در پست قبليم يه اشتباهي كردم
به جاي واژه دياف بسته بايد از لغت دياف باز استفاده مي كردم.
در مورد اون عكس هم مفصل توضيح مي دم

خواهش میکنم... بله متوجه این امر شدم.

reza safahani

New Member
عکس جالب و قشنگیه :shock: ...، خسته نباشی پس کی می خوابی ؟!:-?
چقدر این لحظات صبحگاهی قشنگن :oops: ، می دونید این لحظات بهترین وقتها برای استجابت دعا هستش !!!:wink:
برای ما هم دعا کنید ... :)
چون با هنرمند مطلق خو گرفتی عکس هایت هم زیبا ست همیشه زیبا باشی :)

Marzban

Well-Known Member
اینم دو تا عکس مرتبط به خارج شهر.دیروز

موفق باشید
خانم ماندانا قبل از اينكه در مورد عكس هاي زيباي شما نظر بدهم مي خواستم يه حدسي بزنم.
احتمالا شما از زاني كه دوربين ديجيتال گرفتيد به سراغ عكاسي رفتيد.و احتمالا جز آن دسته از كساني هستيد كه از عكاسي لحظه اي خيلي خوشتون مي ياد و معمولا سعي مي كنيد هنگام عكاسي به هدف خودتون فكر كنيد.
خب عكس دومي عكس بسيار خوبي شده ولي بسيار ساده است.دليل اين سادگي الان براتون شرح مي دهم.
بهتر بود شما در اين عكس از دياف باز و در واقع عمق ميدان پائين استفاده ميكرديد.در اين حالت اردك از بكگراند كنده مي شود و تاكيد بر روي آن بسيار بيشتر مي شد.
فكر ميكنم اگر در اين عكس تاكيد روي بخشي از بدن اردك بيشتر مي شد كار بهتري خروجي مي داد.مثلا اگر شما نور دهي را كمي بيشتر مي نموديد باعث مي شد كه گردن و همينطور چشم هاي اردك بسيار زيبا خود را نمايان مي كنيد.همطنطور شما مي توانستيد با بستن كادر روي بخش از بدن اردك تمركز بيشتري نمائيد.

خب در مورد پروانه
تمام پيشنهادات باا كه عرض كردم خوشبختانه شما در عكس پروانه كاملا رعايت كرديد.
و همين مطلب باعث شده تا كار خوبي بياد بيرون.البته اگر بسته مي گرفتيد ديگيه خيلي عالي مي شد.

Mandana

Active Member
مرزبان جان حدستون کاملن درسته :دی
اما در مورد اردک ها نمی تونستم بیشتر بهشون نزدیک بشم.
lookaround.gif
ینی فرار می کردن.برای همین این عکس رو از فاصله ی دور و با خدکثر میزان زوم دوربینم ازش گرفتم.بهنسبت فاصله فکر کنم بد عکسی نشده.اما در حالت عادی بله.فکر کنم حق با شماست.هر چند من کلن سلیقه ی عکاسی ندارم و برای همین معمولا هر چیزی رو که فکر می کنم خوب تره میگیرم.ایده ای که دادین هم خیلی جالب بود.ممنون و موفق باشید
friendship.gif

این هم یه عکس دیگه ازون فضای زیبا.جای همگی واقعا خالی
bigflower.gif

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا