خب دوستان این هم یک عکس دیگر
قابل ذکر است که اصلی اصلی می باشد و اصلا روتوش نشده.
الوعده وفا
خب اجازه بديد قبلش يه سري توضيحات كلي بدهم و بعد برم سراغ خود عكس.
قانوني هست براي عكاسي با نگاتيو به نام احيا فيلم
اين قانون به اين مطلب اشاره دارد كه هز چيزي كه از خود نور ساطع كند در زمان نور دهي بر روي فيلم ثبت مي شود.
حال چه جشم مونير باشد مثل لامپ و چه غير منوير باشد ماندد اشياء
به همين ترتيب بنا به شدت منبه نوري و يا منعكسكننده نور ميزان ثبت شدگي دچار تغيير شدت مي شود.
اين قانون براي دوربين هاي ديجيتال نيز صادق است.
خب از قانون خيلي ميشه استفاده كرد.مثلا ما مي توانيم به در زمان نور دهي به هر جسمي كه تمايل داريم به صورت لحظه اي(مثلا فاش)نور بتانيم و انتظار داشته باشيم كه دقيقا لحظه نور پردازي در عكس ثبت شود.منتها در صورتي كه ميزان نوري كه در زمان نوردهي وارد دوربين شده است بيشتر از نورپردازي لحظه اي نباشد.
نمي دونم متوجه منظورم شديد يا نه.اگر نشديد با توضيح من در مورد عكس مورد نظر كاملا متوجه مي شويد.
خب
اولا توضيح دهم كه بنده اين عكس را با كمك يكي از دوستان گرفتم.
خب بعد از نصب دورين روي سه پايه و كادر بندي و تنظيم ديافراگم ميزان نوردهي را بر روي 10 ثانيه تنظيم كردم و تايمر را زدم و بعد اومدم جلوي دوربين(همون پائي كه داخل كادر ملاحضه فرموديد)زماني كه نور دهي شروع شد در پائيم را درون كادر قرار دادم و سپس به دوستم گفتم كه در اواسط نور دهي با فلاش دستي كه بهش داده بودم يه فلاش بزند و بلافاصله بعد پاي خود را از كادر خارج كردم.
خب اينجا چه اتفاقي افتاد؟
اگر مي خواستم فقط به نوري كه از محيط اطراف به پايم خوردم اكتفا كنم خروجي خوبي نداشتم چون ديقا ميزان نور پاي من با كف پل فرق زيادي نمي كرد.
زماني كه فلاش زده شده نور بسيار شديدي به پاي بنده برخورد و در دوربين ثبت شد.ولي زماني كه پايم را برداشتم كف پل نيز نور ديد و نور آن وارد دوربين شد.ولي باز هم نور پاي من نسبتا شديد تر بود.
خب در اين حالت چنين عكس ثبت مي شود.
به اين نوع كار در دوربين هاي نگاتيوي اصطلاحا گفته مي شود دابل اكسپوز يعني نور دهي دوباره.
نمي دونم تونستم كامل توضيح دهم يانه
دو ععد عكس ديگه كه با اين روش گرفتم را اينجا قرار مي دم