دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که خیلی روی عکس ها تون توی فوتو شاپ خیلی کار نکنید.تو همین نمونه این عکس دومی که فرستادید از نظر نوری خیلی بهتر از عکس اولی شده.همیشه سعی کنید که سر صحنه عکس خوب بگیرید.
اگر اشتباه نکنم شما این عکس را احتملا به سفارش جائی گرفتید.نه؟
به دلیل اینکه شما سعی کرده اید فقط جزئیات را نشان بدهید. و ساختار این چرخ را نشان دهید.
خب تقریبا در این زمینه موفق بوده اید ولی.....توی این عکس بیننده عمق شئی را نمی بینید.در واقع این عکس قراره معرفی کننده این قطعه باشد درسته؟حالا شما مثلا می تونستید کمی شئی را می چرخاندید همینطور ارتفاع دوربین را بالا می بردید.
ظاهر شما این عکس را با دیافراگم بسته گرفته اید چون عمق میدان خیلی بالائی ندارید.
معمولا بهتره این عکس ها را با دیاف بسته گرفت.همینطور به نظر من ای شئی سمت چپ را یا باید عوض می کردید و یا جاش را عوض می کردید.چون کمی باعث شده که از میزان تاکید سوژه اصلی کم شود.
سپاس از نظرات ارزنده شما؛
عرض کنم که حقیقتاً ما گرافیست ها خیلی اهل حقه یا به اصطلاح Trick هستیم !! : d (بلانسبت گرافیست ها! )
اینه که خود بنده عادت کردم که زیاد ور میرم به عکس تو فتوشاپ که البته با اصول عکاسی حرفه ای متناقضه و فرمایش شما کاملاً متین هست.
بله این همونطوری که فرمودید سفارشی بود اما هدف این نبود که عمق این شیء در این عکس مشخص بشه..
در این عکس تنها میخواستم یک نمای به اصطلاح هنری! رو داشته باشم
و یک فیوچر کلی از کار بگیرم.. اگه دوربین میرفت بالاتر از قدرت و هنری بودن عکس کاسته نمیشد؟ (شاید هم اشتباه میکنم)
بهرحال جزئیات کار و عمق رو سعی کردم در عکسهای زیر قرار بدم همونطور که ملاحظه میفرمائید :
[URL="http://img.majidonline.com/pic/81145/03.jpg"]
[/URL][/CENTER]
ظاهر شما این عکس را با دیافراگم بسته گرفته اید چون عمق میدان خیلی بالائی ندارید.
معمولا بهتره این عکس ها را با دیاف بسته گرفت.همینطور به نظر من ای شئی سمت چپ را یا باید عوض می کردید و یا جاش را عوض می کردید.چون کمی باعث شده که از میزان تاکید سوژه اصلی کم شود.
بله از عمد عمق میدان فوکوس رو تا حد ممکن پایین آوردم چون بنا داشتم تنها آبجکت جلویی فوکوس باشه
و پشتی بلور تا مثلاً هنری! باشه..
در مورد جابجایی سمت چپی کاملاً صحیح میفرمائید.. میتونستم چیدمان بهتری داشته باشم.