كارت گرافيكي

Ahmadra

Member
سلام دوستان...
من ميخوام يك كارت گرافيك خوب كه هم بتونه نسبتا بازي ها رو خوب اجرا كنهو و برنامه هاي گرافيكي مثل مايا و كلا همه چيز رو بتونه راه بندازه ميخوام آيا اين مدل كه در زير آوردم خوبه يا نه:

Geforce FX5200 / 128 MB / XFX TV OUT

بعد اين تكنولوژي بهتره مال كدوم شركت باشه بگيرم:انويديا يا گيگابايت يا هر چيه ديگه.
ممنونم ميشم.

worldman_safa

Active Member
ahmad007online گفت:
سلام دوستان...
من ميخوام يك كارت گرافيك خوب كه هم بتونه نسبتا بازي ها رو خوب اجرا كنهو و برنامه هاي گرافيكي مثل مايا و كلا همه چيز رو بتونه راه بندازه ميخوام آيا اين مدل كه در زير آوردم خوبه يا نه:

Geforce FX5200 / 128 MB / XFX TV OUT

بعد اين تكنولوژي بهتره مال كدوم شركت باشه بگيرم:انويديا يا گيگابايت يا هر چيه ديگه.
ممنونم ميشم.

فکر کنم MSI بخری بهتره :wink:

موفق باشید

Ahmadra

Member
این جوابی که شما دادی مربوط به سوال دومم هست؟( اين تكنولوژي بهتره مال كدوم شركت باشه بگيرم:انويديا يا گيگابايت يا هر چيه ديگه.)

ممنون.

worldman_safa

Active Member
بله !

تکنولوژی که انتخاب کردین عالیه :wink:

به نظر من تولیدات کارت گرافیکی شرکت MSI از بقیه بهتره !

بعد از اون هم Albutron خوبه .

موفق باشید

Hwt

Active Member
شما چقدر ميخواين هزينه كنيد .
زير 60 تومن 5200 خوبه با برد msi
زير بين 75 تا 90 اين مدل عاليه :‌ 9550 ati گيگا بايت يا sapphir
تا 120 = 6600 برد xfx يا ليدتك
تا 220 = GT 6600 با برد ليدتك
تا 300 = 6800 با برد ليدتك

برد ليدتك شايد بهترين نباشه اما توازن خوبي بين قيمت و كارايي در اكثر محصولاتش وجو د داره .

worldman_safa

Active Member
ولی پس شرکت nvidia چی پس/ به نظر شما این چطوره؟
فکر نکنم Geforce شرکت Nvidia پیدا بشه :neutral: در کل همه ی Geforce ها از تکنولوژی هست که شرکت Nvidia اون رو طراحی کرده :wink: ( فقط کیفیت ها متفاوت هست )
اگه راستش رو بخایید 2 ساله Geforce خود Nvidia رو تو هیچ سیستمی ندیدم ! و در نتیجه نمیتونم نظر بدم .
در ضمن اگر مایه تیله تو بساتتون زیاد باشه ، همون طور که دوست عزیزمون HWT گفتند ، 6600 برد xfx بخرید ، بهتره ! ( مخصوصا اگر قصد دارین 3D کار کنید )
البته بیشتر تحقیق کنید
18.gif

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا