كارت ويزيت

Yunes.grapix

Well-Known Member
سلام دوستان .
من براي كارم يه كارت ويزيت طراحي كردم
البته آماتورم توي طراحي و نكته ديگه اينكه خواستم از اينكاراي دكترياي جديد كه خلوته بزنم
ولي نميدونم خوب شده يا نه . لطفا نظر بديد

attachment.php

كارت دورو

attachment.php

خداييش ميدونم كارم در حدي نيست كه كسي بخواد نظر بده ولي ...

پیوست ها

• cinematography-1.jpg
    cinematography-1.jpg
    44.9 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • cinematography-2.jpg
    cinematography-2.jpg
    47.4 کیلوبایت · بازدیدها: 48

Yunes.grapix

Well-Known Member
به اين دليل فضاي باز تو ش گذاشتم كه كار ساده باشه . و البته يه دليلش هم شايد اين باشه كه خوب از عكس در اون استفاده نكردم و . . . رنگهاش رو چه تغييري بدم ،‌ بي روحه يا ؟

لطفا توضيح

amir_hesari

Member
الان کارهایی برای دیگران مهمه که اول کارت باریک و بعدش هم زمینه زیبا داشته باشه که این دیگه بستگی به کار خودت و رنگش هم این جوری نمی شه راحت نظر داد ولی رنگ الانش که یکی آبیه و یکی هم قرمز زیاد جالب نیست!

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

به نظرم طرح آبی بهتره از طرح قرمز ولی کمی در رنگبندی ترکیب مناسبی بوجود نیامده بخصوص نوار نارنجی.
در مورد طرح دوم رنگ قرمز جالبی استفاده نکردید مخصوصا ترکیبش با خاکستری .
در ضمن یه مشکل کلی هم هست که مانع میشه طرح شما حرفه ای تر جلوه کنه و اون استفاده از فونت های معمولی و بدون خلاقیت هست.به نظرم اگر روی فونت ها و انتخاب اونها بیشتر کار کنید بهتر خواهد شد.

mir02.gif

moejeze2007

Member
فونت ها رو حتما عوض كن قرمز خيلي بهتر از آبي هستش (اصلا كاري به پرسپوليسي بودنم نداره ها ! )‌ رنگ بندي هم زياد جالب انگيز ناك نشده !‌

Yunes.grapix

Well-Known Member
ممنون از نظرها تون . البته رنگ بندي رو الان كه دقت مي كنم بيشتر متوجه مي شم كه خيلي هم خوب نشده
ولي يه مساله ديگه اي هم هست . من چاپ چهار رنگ معمولي نميخوام بكنم و اين رو يادم رفته بود بگم .
از يه چاپ مخصوص ميخوام استفاده كنم كه جديدا توي كرج باب شده .
يه چاپ با رنگهاي مخصوصه كه جلا و روشنايي خاصي به كار ميده . كه من البته تمام سعيمو كردم تا رنگهامو به اون رنگها نزديك كنم

Yunes.grapix

Well-Known Member
در ضمن مسئول چاپخانه گفته كه كار رو به صورت Psd‌ تحويلش بدم تا رنگها رو بتونه به اون شكلي كه ميخواد تغيير بده

جدیدترین ارسال ها

بالا