ققنوس (لوگوتايپ)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
به سفارش يك دوست كه ميخواست لوگوي سايتشو تغيير بده اين لوگو رو براش طراحي كردم!

كارشون 125 و در رابطه با آتشنشاني هست

همونطور كه ميدونيد ققنوس نام پرنده اي هست كه عامه ميگن یک موجود افسانه‌ای است که هر چند سال یکبار تخم می‌گذارد و بلافاصله آتش می‌گیرد و می‌سوزد و از خاکستر آن دوباره متولد می‌شود!

به همين دليل من توي اين تايپوگرافي از المان آتش و بال پرنده كه مرتبط با كار ايشون بود استفاده كردم!!

البته سبك ديگه اي رو ايشون مد نظرشون هست كه دارم كار ميكنم روش انشاالله اوكي ميشه به زودي!!

موفق باشيد :rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
میبینم که پر کار شدی!!! خیلی خوبه بله دیگه آموزش میندازی گردن ما معلومه که وقت خالی زیاد داری :ی
واقعا کار قشنگی شده با این تایپو خیلی حال کردم هیچ مشکلی نمیبینم .
یه ایده بدم ؟ میشه به جای یه نقطه از کلمات از یه تخم ققنوس استفاده کنی باحال میشه
any how very awesome

MOSTAFA

کاربر فعال
طرح زیبایی شده، خسته نباشید :دی
به نظر من یکم فاصله ی بین حروف زیاده، کمتر باشه بهتره
طرح بالی که زدید و آتش هر کدوم به جدایی خیلی خوب شده، اما وقتی توی این ترکیب به این حالت در کنار هم
قرار میگیرند از لحاظ بصری خیلی به هم نمیخورن، منظورم اینه که بال یک حالت کشیده در افق و آرمانی و آرام رو داره در حالی که آتش
حالتی عمود و پر جنب و جوش رو القا میکنه... فکر میکنم اگه میشد طرحی از تلفیق این دو سنبل بزنید بهتر میشد،
مثلا بالی که در انتها پرها به شکل شعله متمایل میشن و یه چیزی تو مایه های بال آتشین هست...
البته این ها دیدگاه شخصی بود و شاید من اشتباه بکنم! :دی
در کل طرح خیلی خوبی شده
موفقیتـ:rose:

Mj

Well-Known Member
قشنگ شده
بال خیلی خوب با حرف "ق" مچ شده ولی به نظرم قسمته مهمی از جلوه ی کار رنگ و استایل به کار رفته در لوگو هست.
خسته نباشی:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي دوستان

پرنس جان شما رو در ياهو ارشاد ميكنم!!!:دي
برو فعلا سراغ درس و مشقت بچه جان
ترجمه ها رو آماده كن :دي (شوخي)
راستش نميدونم اون حالت تخم سيمرغ چي بوده تو افسانه !!! اينم ايده يي براي خودش
اما اين بعد از آتش سوزيه واسه همين زياد توي اون حالت نرفتم!!

ممنون مصطفي كه سر زدي و كار رو بررسي كردي
درسته آتش زبونه ميكشه و بال از سمت راست يكم كار رو آروم كرده
هدف هم 2 بخشي كردن كار بود ! چون خاصيت هر دو آبجكت كلا فرق ميكنه
اگر ميخواستم كلا آتش و پر با هم القا بشه اون حالت بر افروختگي رو ميشد به بال بدم و از 1 بال در دوطرف استفاده كنم كه ايده آخر
كه به ذهنم رسيد همين بود كه ايشون به كل طرح رو گف ميخواد تغيير بده !!!
اين در حد يك اتود بود و همينجا رها شد :رز:
مرسي كه كار رو بررسي كردي

مرسي ام جي جان از نظرت حبيبي:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
بسیار عالی
فکر کنم تو دو طرف از یک المان (یا آتش یا پر) استفاده کنی قشنگ تر میشه (چون قرینه میشه)
مثلا در دو طرف از آتش استفاده کن و آتشه زبونه اش مثل جهت پر باشه
حالا یه پیشنهاد بود.

Erfan-ART

کاربر VIP
خسته نباشيد ،كار جالبي شده تبريك مي گويم
مي خواستم از شما اين رو بپرسم كه چرا يكطرف بال پرنده وجود داره و طرخ ديگه آتيش ؟ اين دو باهم ديگه چه معني رو ميرسونن؟

از دوستان ديگر خواهشمندم پاسخ ندهند، با كمال احترام :rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
خسته نباشيد ،كار جالبي شده تبريك مي گويم
مي خواستم از شما اين رو بپرسم كه چرا يكطرف بال پرنده وجود داره و طرخ ديگه آتيش ؟ اين دو باهم ديگه چه معني رو ميرسونن؟

م :rose:
در جواب دوستمون : جواب خیلی ساده است بالی که به قضیه داده شده به خاطر تایپو کلمه ققنوس هستش که گریزی زده به این پرنده افسانه ایی و طراح خواسته که نمادی از این پرنده تو این طرح مطرح بشه.و در مورد آتش : آتش یه رابطه نسبی با این پرنده داشته که هم با آتش میمیره و هم به وجود میاد (جالبه). و هم اینکه نماد آتش نشانیه
به نظرم این تایپو خیلی مفهومی شده :ی

:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
آرشام

به اینکه تا اومدم یه نظر بدم ، کار رها شد !!! :sad:
مشتری دیگه ، همشیه حق با اونه دیگه !!!

اینکه گذشت ولی اینکه از دو بال که زیاد بلند نباشه در 2 طرف و آتیش در مرکز استفاده میکردی بهتر بود
تفریک :green: :rose:

آخرین ویرایش:

nasim.fish2

Member
بسیار عالی
فکر کنم تو دو طرف از یک المان (یا آتش یا پر) استفاده کنی قشنگ تر میشه (چون قرینه میشه)
مثلا در دو طرف از آتش استفاده کن و آتشه زبونه اش مثل جهت پر باشه
حالا یه پیشنهاد بود.

منم با نظرت موافقم چون اینطوری ترکیب بندی لوگوت بهتر خواهد شد و انسجام بیشتری پیدا میکنه. موفق باشی:)

majid_a95

Active Member
سلام استاد :)
من همه نظراتو خوندم ولی با نظر آرشام خیلی حال کردم :
اینکه گذشت ولی اینکه از دو بال که زیاد بلند نباشه در 2 طرف و آتیش در مرکز استفاده میکردی بهتر بود
و به نظر خودم لوگو الان گسسته گی داره و نگاره رو متمرکز نمیکنه .:shock:چی گفتم :shock:
-----------------------------------------------------
موفق تر باشی دوست عزیز:rose:
--------------------------
یاعلی

hosienmax100

3D Artist
توی زبان فارسی (عربیه ایرانی ) به ندرت لوگوی مفهومی میشه دید ..

از این لوگو خیلی خوشم اومد روش فکر شده واقعا /

موفق باشید/

sharktech

کاربر فعال
اینکه اسم سایت منه

آقا دستت درد نکنه واسه سایتم لوگو زدی :دی

لوگوی قشنگیه, منم با نظر دوستان که گفتن لوگو گسسته هست موافقم اگه یه جورایی به هم وصل بشه یا اجزا زیر هم قرار بگیرن فکر کنم قشنگتر بشه :rose:

Erfan-ART

کاربر VIP
در جواب دوستمون : جواب خیلی ساده است بالی که به قضیه داده شده به خاطر تایپو کلمه ققنوس هستش که گریزی زده به این پرنده افسانه ایی و طراح خواسته که نمادی از این پرنده تو این طرح مطرح بشه.و در مورد آتش : آتش یه رابطه نسبی با این پرنده داشته که هم با آتش میمیره و هم به وجود میاد (جالبه). و هم اینکه نماد آتش نشانیه
به نظرم این تایپو خیلی مفهومی شده :ی

:rose:

دوست عزيز من از شما خواهش كرم كه نظر ندين حالا نميدونم چي بگم ولي اينو ميدونم كه هر پرنده اي 2تا بال داره و آتش هم نماد خاص خودش رو داره ،حال اين دوتا كه رو طرح استفاده شده چه ربطي به گرافيك داره ؟ مگه باغ وحشه !
تو اين كار زحمت كشيده شده ولي به نظر من فكر نكنم به درد كار گرافيكي بياد چون كار گرافيكي ايراني ام باشه :lol::lol::lol: ببخشيد اين خنده من از روي هدفي بوده چون اگه اين كار رو به گرافيست هاي ماسوني نشون بدين به سازنده اين كار مي خندن چون سازنده اين كار يه مسلمان هستش :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به اینکه تا اومدم یه نظر بدم ، کار رها شد !!! :sad:
مشتری دیگه ، همشیه حق با اونه دیگه !!!

مرسي دوس جان
توي پست پنجم توضيح دادم كه ايده آخرم چي بود
اما چون كار نتيجه نميگرفت همينجا رها شد!!!
بال در آخر اضافه شد و قرار بود 2طرف بگزارم و حالت آتش و بال با هم تلفيق بشه !!!
كه ديگه رها شد كار
مرسي كه اومدي و كار رو بررسي كردي مرسي

توی زبان فارسی (عربیه ایرانی ) به ندرت لوگوی مفهومی میشه دید ..

از این لوگو خیلی خوشم اومد روش فکر شده واقعا /

موفق باشید/

مرسي دوس جان!
كلا با عربي مشكل زياد هست ! :wink:

اینکه اسم سایت منه

آقا دستت درد نکنه واسه سایتم لوگو زدی :دی

لوگوی قشنگیه, منم با نظر دوستان که گفتن لوگو گسسته هست موافقم اگه یه جورایی به هم وصل بشه یا اجزا زیر هم قرار بگیرن فکر کنم قشنگتر بشه :rose:

مرسي از نظرت دوس جان!
اما توي تايپوگرافي مثل ( روزنامه همشهري) هميشه لازم نيست حروف چسبيده به همديگه با اون انسجام
باشه!!!
اما درسته ! كمي حروف به هم نزديك ميشد بهتر ميشد!!!

ممنون از همه ي دوستان گلم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا